Hol van homokos tengerpart a közelben? (max. 1000 km) (tudásbázis)
Esetleg görögország északi része?
Az 1000 km-be az még pont belefér
Van több helyen is homokos part Horvátországban is, csak mindenki Rab szigetre jár.
És tényleg drága, már amennyire én láttam, mert csak olaszországihoz hasonló apartmanárakat találtam csak. de még kutatok tobább ... :)
Mi is inkább délebbre szeretnénk menni. Utána is nézek a helyeknek, amiket írtál.
A Murter szigetről tudsz valamit?
Horvátországban van a Rab szigeten (Lopar) de jobban ajánlom a délebbre fekvő részeket, sokkal nyugisabbak és van homokos part a saját szememmel láttam (meg fürödtünk benne) pl. Mali Losinj Cikat öböl, Hvar szigeten Jelsa-n, mind a kettő gyönyörű édeni hely és nem olyan zsúfolt mint az Isztria. De van több helyen is.
Ajánlom a horvatforum.com oldalt, a 2006-2008 lezárt topikokban (tengerpart és szigetek) van olyan, hogy homokos tengerpart. Azt böngészd át.
Köszi. Azt nézegettem, de elég drágák a szállások, kb. mint Olaszországban.
A partjáról pedig nem írták sehol, hogy csak homokos lenne.
Nyaralni szeretnénk menni, de nem igazán tudjuk, hogy Olaszprszágon kívül, hol vannak még tényleg homokos tengerpartok. (nem kavicsos, ha nem tiszta, homok). A kislányunk másfél éves, így mindenképp ilyen helyet keresünk.
Horvátország? Esetleg Montenegró?
További ajánlott fórumok:
- Miért vágyakozik az emberek nagy része a tengerpartra?
- Horvátországban hol van gyerekbarát homokos tengerpart, ami nincs is túl messze?
- Homokos tengerpartok
- Hol van a közelben télen jó idő, tengerpart?
- Homokos tengerpartok Budapesthez közel
- Horvátországban keresek olyan üdülőhelyet, ahol a tengerpart homokos, a víz pedig lassan mélyül. Tud valaki segíteni?