Hogyan tudok a pasim gépébe belépni? Jelszóval védi hogy tudnám megszerezni? Van valami billentyűkombináció amivel ki lehet deríteni? (tudásbázis)
Egyet értek Veled! Sokan nem is értem, hogy tudnak ilyeneket írni?? Itt a hoxán olyan emberek vannak zömével, (persze nem mindenki)akik elkezdenek áskálódni nem a feltett kérdésben adni segítséget, és mélyen bele akarják magukat mártani a kiíró magánéletébe! Nah, ez a gusztustalan! Sztem, ha valakinek nincs titka, nem kódol le egy gépet,a csajnak meg van rá oka, hogy belenézzen a csávó gépébe ezek után! Sokan csak azért nem néznek bele, mert nem adott rá a párjuk okot és így rendjén is van. Ha ő szeretne belenézni nézzen, ha tud!! Legalább tudja, bízhat e és nyugodt lesz! Mi ebben a rossz?? Sok fikázó embert nem értek, de komolyan!!!:S
Jogos, vagy lehet, hogy nem fogja kidobni, de viszont iszonyatosan ki fogja használni, mert tudja, hogy mindent megtesz a csajszi a csávóért.
nem, csak a csaj már az agyára megy, ahogy ez a korábbi topikjaiból kiderült.ó, ugyanis betegesen nyomoz utána.
előbb utóbb ki is lesz penderítve, és meg is érdemli.
Mond , nincsen benned önbecsulet ?
Es mi az ami motivalna erre hogy betörjel a parod gepibe?
Feltekenyseg ? tudod mindenki szabad leny es azt cselekszi amit ö jol lat maganak.
Szerintem ha mar az egyik part ilyen messze elment hogy azon gondolokodik hogy a privatjat olvassa akkor mar egen nem jo ....
ha én takargatni akarok valamit, tuti nem mentem a chatelésem. valószínű úgysem találnál semmit...
A win7-ben alapból van jelszó, mikor bejelentkezik a gép. Amúgy, ha beírsz bármit, akkor alul kiírja a jelszót :D legalábbis nekünk a férjemmel így műxik.
A témáról általánosságban az a véleményem, hogy intelligens ember nem sértődik meg azon, hogy a másik tudni akarja 100%-ra, mennyire bízhat meg benne. Egy kapcsolat elején szerintem egyáltalán nem kell és nem is lehet ezerrrel megbízni a másikban. Ez nem azt jelenti, hogy ok nélkül ellenőrizgetni kell, vagy kutatni utána, de ha felmerül a gyanú, annak utána kell járni.
IGEN, ez nagyon jó ötlet...vagy ha azt mondja, h mindjárt otthon leszek és akkor megnézed, akkor is sunnyog
Egyébként előfordul olyan, hogy akkor vagy nála, amikor ő nincs ott? Pl leugrik találkozni a barátjával vagy elugrik konditerembe vagy bármi.. Ha lenne ilyen eset, én felhívnám ilyenkor, hogy valamit sürgősen meg kell néznem a neten, adja meg a jelszót. Ha nagyon köntörfalazik, akkor egyértelmű, hogy valami bűzlik.
mármint azt akartam írni, hogy nincs előtt takargatni valóm, tőlem nézegetheti a gépemet meg a telómat, pont nem...
Igen, akkor is, ha rólam lenne szó.
nézd én nem védem jelszóval se gépemet, se a telefonomat se semmimet.ha van barátom és megbízom benne akkor nincs erre szükség szerintem. magyarul valamit takargat és nem hiszem, hogy a lánykérés rejtelmeit beszélgeti meg a lánnyal és azt nem szabad látnia. nem akarom az ördögök a falra festeni,de sztem ez halott dolog.
Jótanács: ne költözz vele össze. Legalábbis, amíg nem talál munkát és nem derül ki, megbízható-e. Én is úgy gondolom, nem véletlenül van a gépen a jelszó. A sok szent, aki a privárszféra megsértéséről beszél, remélem, akkor is ilyen állhatatos, ha a saját életéről van szó.
munkálya??? LY-vel?
jujjjjjjj
tisztességtelen kutakodni más gépében! nem bízol benne, ő meg más nővel chatel.
ennek a kapcsolatnak annyi.
gyorsan rúgd ki a lakásból!
az ilyet kell elzavarni dolgozni...még csak most akarnak összeköltözni aminek sztem így nem sok értelme...csak fogja eltartani? na ez az undorító...
Kérdezz meg egy informatikust szerintem.A barátodat meg küldd el dolgozni,nehogy már te fizesd a dolgokat!
akkor ez egy selyemfiú..........
Meglesed legközelebb,amikor bekapcsolja a gépet:)
Én simán kitaláltam a férjemét,és bele is nézek.
Ő is tudja az enyémet mindenhova,de nem teszi.Én kíváncsi természet vagyok ő nem.Ez nem vagy a bizalmaskodásról szól.És miért lenne undortó dolog?Együtt élnek..a gondok nem közösek,csak a lányé,ő fizet mindent,míg a pasi here-verézik otthon,én is megnézném mivel tölti a napját,míg én a megélhetőségünkért dolgozok.
Ha tudnék sem segítenék! Ha idáig jutottál inkább le kellene ülnötök beszélgetni!
van hozzá kombináció, hogy fel tudd törni, de ne haragudj, ez milyen dolog? ha nem bízol benne akkor mi a fenének költözöl vele össze? semmi értelme!
nem baj ha letojom? :) azért is leírtam a véleményem. :D
Szerintem ne kutakodj a gépben! Ha nem bízol benne, inkább figyelj rá jobban, vedd észre az apró jeleket is!
Nem lehetetlen, de nem egyszerű.Billentyűkombinációval nem lehet.
De privát véleményem az, hogy nem véletlenül védi jelszóval.Egyenesebb út az őszinte beszéd.
mi is egy gépen vagyunk...oda-vissza tudjuk a jelszavakat...ezzel nincs is gond....sztem ez a normális!!!:)
És ha az? Nem neked kell megtenned, hanem ő akarja. Semmi közünk hozzá, nem erkölcsi prédikációt kért. :D
mi a fenéért kell a másik gépében turkálni?? én az uramén netezek, ő is az enyémen, de eszünkben sincs turkálni rajta.
kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít
inkább ne próbálkozz,csak baj lesz belőle.
További ajánlott fórumok: