Hogyan tudok a pasim gépébe belépni? Jelszóval védi hogy tudnám megszerezni? Van valami billentyűkombináció amivel ki lehet deríteni? (tudásbázis)
Ne csináld...ha van vmi,nagyon fog Neked fájni...ha meg Ő megtudja,h mit csináltál, ki fog akadni...ez alattomos dolog...Amúgy meg tökre megértelek...visszafele ez más!!!!:P XD
Kedves hozzászólok!
Szipi12 nem arról kért véleményt, hogy bele túrjon-e a gépbe, hanem arról hogyan tegye....
tudom eléggé félrenyomtam nem is figyeltem csak utána
van ilyen kémprogram...sajna!én is ezzel lettem "lebuktatva"...pontosabban semmi nem történt,semmi félrelépés,olyan jellegű beszélgetés se,semmi...de a magán jellegű beszélgetéseket nem akartam volna,h más is olvassa....pláne nem a párom...nagyon-nagyon kibuktam...majdnem szakítás lett belőle!!!!:(
Nem véletlenül jutott eszébe, hogy lejelszavazza a gépet. Tudta, hogy megbízhatatlan vagy.
Ha észrevenném, hogy buherálnák a gépemet, úgy kivágnám, mint a macskát ...ni.
hülyeséget akarsz csinálni ... ne tedd. Jobban fog fájni, bármit is találsz ...
plusz végképp elveszíted a bizalmát, ha lebuktatod, és kiderül hogy mi történt. ennyi erővel spórold meg a feszkót, és szakíts ... szerintem ...
ezt jól el...rontottad!
Ne is haragudj,de egyedül volt ennyi eszed?
...ő meg csak chatelget?
Pont ilyesmire gondoltam.
Nem tudom minek kellene?Nekünk egy gépünk van,van ahol,megvan jegyeztetve a jelszó,de eszembe sem jut,hogy megnézzem a dolgait,vagy ő az enyémet...
Van egy program,ami minden billentyű lenyomását "menti".
Szerintem NE TEDD MEG!!
Nem biztos,hogy jól fogod érezni magad azután.
Ha meg kísérletezgetsz, lehet, hogy annak marad nyoma és rájön a pasid, hogy miben mesterkedsz.
Ha meg akar csalni, azt nem a gépről fogod megtudni.
De most költözünk és nem akarom hogy "kárbavesszen a pénzem"mert esetleg kihasználja a helyzetet .Én fizetem a rezsit igazán neki nem kell fizetni semmit meg nins is most munkálya.
egy kis chatelésnél rosszabb is történhet ha a párod megtudja mit csináltál és jól felhúzza magát..én meggondolnám..ha meg nem te kellesz neki hanem a másik,akkor hagyd menni..miért tartanál magad mellett olyan embert,akinek ennyit érsz csak?
Ha nem a férjed, a vőlegényed, a gyermeked apja, semmi jogod a dolgaihoz. Mellesleg feleségként sem :S
Az a helyzet hogy én nem rejtegetek semmit sem ezért megnézhetne akármit.
Nem vagyok egy számítástechnikai zseni, de szerintem pont azért van a jelszó, hogy ne lehessen belépni. Nem hinném, hogy lenne billentyűkombinációs megoldás. Max kísérletezgetni lehet a szokásos dolgokkal. születési idő, hely, kedvenc állat neve, stb....
Van egy régi csaj ismerőse akit én nem igazán csípek mert szerintem valami van és tegnap láttam hogy chateltek és azt szeretném megnézni
rossz dolog a féltékenység (gondolom ez van a háttérben)
Ez már a levéltitok megsértése.
Vajon fordítva mit gondolnál?
Kérdezd meg tőle! Egyébként meg nem szép dolog más dolgai között kutatni!
Nem akarom kitörölni csak megszerezni vagy valahogy belépni.Win 7 van a gépen
Hogyan tudom a pasim gépébe belépni? Jelszóval védi hogy tudnám megszerezni? Van valami billentyűkombináció amivel ki lehet deríteni?
További ajánlott fórumok: