Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
A fiam négyévesen is jobban kezelte az ipad-ot, mint a legtöbb felnőtt. Nem volt könnyű, hosszú hetekbe tellett, amíg elfogadta, hogy hetente kétszer játszhat vele, hétköznapon két órát, hétvégén akár fél napot is. Néha botladoztam a saját következetességembe, de kitartottam.
5 éves kora óta Minecraftozik, most 12. Tudom, hogy megoszlanak róla a vélemények, szerintem fejleszti a térlátást, a fantáziát, a kreativitást, a logikát, nem erőszakos, ráhangol az angolra.
Sose tapasztaltam azt, hogy egy programra azért nem akart eljönni, mert a kütyüjével babrált. De ha hosszan utazunk, nem bánom, ha a kocsiban nyomkodja. Nekem sincs kedvem folyton beszélgetni, miért ne köthetné le magát játékkal.
Nem értem.
Az rendben, hogy online kapja a leckét, a feladatot, de azt a könyvből kell megtanulnia és a füzetében kell megoldania.
Miért kell ehhez a gyermeknek a gép előtt ülni?
Kicsit túlpörgöd valóban.
Egyrészt fellélegzünk, túléltük ezt a félévet úgy, hogy nagyrészt itthon kellett mindent megoldani, másrészről viszont aggodalom is van a szívemben.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan tovább a kütyükkel az online oktatás után?!
További ajánlott fórumok:
- Gyerekeink oktatása -összeesküvés elmélet
- Szeptembertől kötelező meditáció és relaxáció oktatás
- Hol a legjobb élni Budapesten vagy a környékén, és melyiket nem ajánlod? (biztonság, közlekedés, zöld terület, oktatás, család...)
- ELO levelező vagy EFEB e-learning oktatásról vannak tapasztalatok?
- Meddig lesz online oktatás?
- Valaki tanult már tovább az ELO (Európai Levelező Oktatás)tanfolyamon?