Hogyan neveljünk olimpiai úszóbajnokot a 21. században? (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hogyan neveljünk olimpiai úszóbajnokot a 21. században? (Napi érdekes)
7. timycat
tegnap 13:18
Helyi uszoda.... Ezen biztos sok tehetség elvérzik, valószínűleg ki sem derül mi lett volna ha... ha mondjuk van ott egy pancsoló, ha x km-en belül van legalább egy 25 méteres medence, 2x-en belül meg mondjuk 50 méteres.
Szerencse, ki hova pottyan szerintem a legfontosabb pont. Szerencse nélkül sem biztos hogy lehetetlen, de nagyon mások az esélyek.
6. michelle.r
tegnap 10:55
A lányom elég jó volt RSG-ben, vitték volna komolyabb terepekre, nem engedtük, teljes családi egyetértésben. 2 évig csesztetett az edző, hogy mit lehetne kihozni belőle, de nem akartunk "versenylovat" csinálni belőle.
5. Boch
tegnap 10:46
Én valamikor egész piciként a fürdőkádban kezdtem...
A mamám mindig lelkesen tapsolt mint nézősereg..-DD
4. fülemüledal
tegnap 10:29
Igen, mi pénz lehet... ebbe belegondolni is nehéz.
3. Borian
tegnap 10:28
Még ez is erős leegyszerűsítés.
Rengeteg dolgon múlik, elcsúszik, összejön-nem jön össze.
Pl. apróság: hiába a tehetség, a szorgalom, a jó edző, a jó szülő, ha a gyerek alacsony, sosem lesz belőle úszó olimpikon.
Nem beszélve a helyről, a pénzről, a szerencséről, a csillagok együttállásáról...
2. fülemüledal
tegnap 10:27
Ha a gyerek nem akarja, akkor lehetőleg sehogy.
1. pi
tegnap 09:35
Ha valaha is elgondolkodtál azon, hogy a gyerekedből olimpiai úszóbajnokot faragj, jó hírünk van: nem vagy egyedül! Rossz hírünk is van: a sikerhez nem elég egy úszósapka, egy stoppert szorongató szülő, és a „gyerünk, fiam/lányom, ússz gyorsabban!” felkiáltás. A 21. században a bajnoknevelés már-már tudományos-fantasztikus vállalkozás, ahol a szülő, az edző és a gyerek is egyaránt főszereplő – és néha áldozat.
Ugrás a teljes írásra: Hogyan neveljünk olimpiai úszóbajnokot a 21. században?
Ugrás a teljes írásra: Hogyan neveljünk olimpiai úszóbajnokot a 21. században?