Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hogyan ne vigyem haza a munkahelyi problémát? fórum

Hogyan ne vigyem haza a munkahelyi problémát? (beszélgetős fórum)


18. globus (válaszként erre: 17. - Tien)
márc. 5. 11:44

Előző főnököm férfi volt. Egész nap üvöltözött, már eleve úgy jött be, sosem lehetett tudni, éppen mikor robban.

Most egy idősebb nő van, káprázatosan tündéri. Igaz, felsorolt problémákkal ő sem foglalkozik, kizárólag munkával kapcsolatban beszélünk, néha család, vagy rendeleteken nevetgélünk.

Kétélű ez a dolog, szükséges hozzá egy piszkálódó fél, és arra fogékony célszemély.

17. tien (válaszként erre: 15. - NomNom)
márc. 5. 11:40

Pontosan.

A férjem el van velük ,de engem zavarnak a műszempillás problémájuk.Tököm nem érdekli ,hogy most éppen milyen hosszú az a pilla és ,hogy per pill. nem jut el építeni körmöt és pillát.Már ez a szó is ...


De ,ha kifogsz egy női főnököt az isten irgalmazzon Neked!A lehető legrosszabb fajta.Saját tapasztalat szerint.

16. globus (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
márc. 5. 11:08

Valamilyen mértékben mindnyájan hazaviszünk a munkahelyről megbeszélnivalót. Ideális esetben társunk meghallgatja, javítani úgysem tud, de ennyi elég, beérjük vele, ha kiönthettük a lelkünk valakinek. Jó erre egy barátnő is, oda-vissza kell működnie.

Vagy Hoxa portál :)

Csak mellékesen tűnt fel, a "mindenki főnök akar lenni" konkrétan kiket takar? Tiédhez hasonló beosztásban dolgozókat?

15. NomNom (válaszként erre: 14. - Tien)
márc. 5. 11:06
Nálunk is a női kollégákkal szokott baj lenni. Ebből kifolyólag inkább a férfiakkal szoktam barátkozni, ebédelni. Ha a nőkkel megyek el csak a pletyka megy, ki kivel kavar az irodában, ki hogy néz ki.... Érdekel ez engem?? Nem.:D
14. tien (válaszként erre: 13. - NomNom)
márc. 5. 11:00

Nekünk is ,ha kérhetnék😉


Női kollégával ,vagy főnökkel mindig csak a baj van .


De miért???

13. NomNom (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
márc. 5. 08:37
Nem tudom de ha rájössz kérlek add át a férjemnek is a tudást...
márc. 5. 07:38

Tudom, hogy ha nem olyan a természeted, akkor nehéz, de vissza kell vágnod neki. Sajnos én is ilyen békés természetű vagyok, úgy vagyok vele, hogy jobb a békesség, ráhagyom az ilyeneket a másikra, mivel nincs jelentősége. De! Ez csak a kezdet, az ilyeneket csírájában kell elfojtani, mert különben gyengének tart és még jobban rád száll. Aztán a többiek is.

Ha úgysem kedvel, akkor ne akard, hogy kedveljen, inkább tartson tőled. Vágj vissza, csak ne menj túl azon a határon, amelyet ő húzott. Ne aggódj, nem emiatt fognak kirúgni. Ha meg igen, akkor annyit is ért a munkahely.

Ez megoldás lehet arra is, hogy "ne vidd haza" a problémát, mert ha elfojtod a frusztrációt, akkor jobb eséllyel fogod otthon kiadni, ha visszavágsz, talán kevesebb eséllyel.

11. kovacskat1223 (válaszként erre: 10. - Pici1978)
márc. 5. 07:03
Nekem sem szokott konkrétan lenni, mert én nem vagyok veszekedős fajta de engem is mérgez a dolog és az is bánt amikor ismeretlenül kiszúr magának csak mert én nem vagyok neki szimpatikus szimplán azért mert 20on évesen felveszek egy magasabb sarkú cipőt pl de attól a melleim sincsenek soha kint, nincs is olyan felsőm és miniszoknyában sem mennék dolgozni állandóan nadrágban járok pedig szeretem a szép szoknyákat de tudom, hogy még szólnának érte, hogy miért öltözöm ennyire ki.
márc. 4. 21:05
Sajnos nem mindenki tudja becsukni maga mögött az ajtót. Én sem. A nők borzalmasak tudnak lenni, irigyek. Általában nekem nincs senkivel konfliktusom, de akkor is mérgező tud lenni, ha kívülálló vagy.
9. kovacskat1223 (válaszként erre: 8. - Napsugár8)
márc. 4. 20:55
Köszönöm! 🙂
8. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
márc. 4. 18:59

- "Köszi, hogy szóltál. Majd hozok magammal egy papucsot, abban egész biztosan jobb lesz pakolni."

- Nem lehet egyszerre mindenkinek megfelelni. Sajnálom, ha nem tetszek neked, ez már a te bajod!

- Nekem is meg van a véleményem rólad, de megtartom magamnak. Tedd ezt te is.

7. Ghost👻 (válaszként erre: 6. - Kovacskat1223)
márc. 4. 18:04

Nem kell vele foglalkozni.

Vagy ha mégis kérd meg mondja el, majd röhögd ki és hagyd ott magyarázat nélkül.

6. kovacskat1223 (válaszként erre: 5. - Roxána)
márc. 4. 18:01
Így lenne a helyes, én nem folyok ebbe bele de az ellentétek miatt érzem a feszültséget és nyilván van egy hölgy akit írtam, hogy azért engem is be-betalál de a belháború a szakmai vezető és egy kollégám között zajlik. Egyikkel sem lehetsz szinte jóba mert a másik utálna érte. Remélem én soha nem fogok belefolyni ebbe de gyűlölöm ha engem is ismeretlenül véleményez idegen ember aki nem ismer
márc. 4. 17:53
Érdekes...Én azt a példát láttam a szüleimtől,hogy sok mindent meg tudtak beszélni egymással,még a munkahelyi problémákat is.
4. kovacskat1223 (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
márc. 4. 17:51
Utólag is bocsi a helyesírási hibákért, telefonról nem figyeltem rá!
3. kovacskat1223 (válaszként erre: 2. - Ghost👻)
márc. 4. 17:51
Irigyellek, mit meg nem adnék azért, hogy férfiakkal dolgozzak. 🙂 Ők tényleg rendesek, nem úgy mint nő a nővel.
2. Ghost👻 (válaszként erre: 1. - Kovacskat1223)
márc. 4. 17:46

Fiatal vagy, majd rájössz, hogy a benti problémák a magánéletedet nem befolyásolják. Csak azt a 8 órát míg bent vagy. Hagyd is ott.

Nő nővel amúgy is nehezen jön ki.

Összeteszem a 2 kezem, hogy férfiakkal dolgozom.

márc. 4. 17:42
A munkahelyemen egy hatalmas belháborű van a szakmai vezető és egy alkalmazott között, illetve folytonos a felmondás mert mindenki vezető akar lenni és el megy máshova így mindig cserélődik a kollektíva én is új vagyok és az előző helyemen is mindig bántották egymást a női dolgozok. Hogy és mit tegyek, hogy be hozzam haza a problémákat? Már engem is piszkál az egyik aki nem a felettesem, ugyanolyan dolgozó mint én. Ma is azt mondta azért nem mondja el a véleményét rólam mert nem akar megbántani, de nem is kérdeztem a véleményét. Illetve, hogy holnap ne magassarkúban jöjjek mert pakolni fogunk (Miért mondja meg miben menjek egy irodába dolgozni? Lehet én magassarkúban is tudok pakolni nem?) Ilyeneket hogy kezeljek? Fiatal vagyok még és rólam nem pereg le de szeretnék itthon nem ezeken rágódni.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook