Hogyan mossak? (tudásbázis)
Szerintem az életbenmaradáshoz, az önellátáshoz szükséges dolgokat gyermekként el kell/kéne sajátítani. Ennek során fejlődhet a gyermek problémamegoldása is. Nem lesz élhetetlen.
12 évesen láttam el a háztartást, mert a mamám veszélyeztetett terhes volt a húgommal.
Én sem használok régóta, bár igaz, hogy valamikor kapszulát használok. Pepitaban ugyanaz.
Én azért hagytam fel az oblitokkel, mert mindig betaknyositottak a mosógépet, és őszintén sz
Fura nevelési módszerek vannak...
Az én fiam 19 évesen nem, hogy mosott volna már, de tökéletesen vasalt is, illetve néhány dolgot meg is tudott főzni és gyönyörűen tudott már takarítani is;)
Az ex-ferjem 27-28 volt, mikor a mosás művészetet tőlem tanulta. De szerintem az 53 éves párom a mai napig nem tud, pedig mindig maga csinálta. Mentségére szóljon, hogy nem látja jól a színeket. Neki tilos mosni, csak a gombot nyomhatja meg, ha bekeszitetem (ezen a gépen nincs időzítő).
Szerintem oredenare szarul tereget, de abba belenyugodtam.
Meg egy fontos dolog a mosasrol: a gyapjúknak más mosószer kell, és program, különben mikor kiszeded a pulcsid, már csak a jatekmackora lesz jó.
Nekem is van is 😀
De egy kiskanál őrölt fahéj is jó arra 😀
Porszívóba való nekem is volt.:D
Hmmm nem tudom, az öblítő nekem alapból mindig annyira erősnek tűnik, hogy nem használok ilyesmit.
a tudatosan tudat alatt meghozott dontesek mogott mindig traumák szoktak lenni. :(
19 vagyok. meghalt a nagyim, a házába költoztem.
sztem aludj te is, nem tudsz kelni reggel es fozni. :)
jó éjszakat!
Én egyszer megpróbáltam mosóport feloldani.
Ugyanis a doboz kiszakadt, gondoltam, megmentem, ami még menthető és eleve feloldom.
Hátnem oldódott fel! Csak úgy kb. a kétharmada, a többi mintha kavicsőrlemény lett volna, még zörgött is a flakonban.
Azóta folyékony modószereket használok, de nemrég azt olvastam, az se nagyon környezetkímélő.
Nem tudom mi az az illatgyöngy.
Port ne használj, inkább folyékony mosószer. Ha minél kevesebbet akarsz gondolkodni a dolgon akkor meg vegyél Ariel kapszulát és le van a gond az öblítőről is.
További ajánlott fórumok:
- Fórumozás, de hogyan?
- Te is szerető vagy? Hogyan éled meg a dolgokat?
- Mivel mossák a gyermekek kezét az oviban?
- 10 nap után végre eljutottam odáig, hogy hajat mossak. Baba...
- A kopasz férfiak mivel mossák a fejüket?
- Van tippetek, hogyan mossak ki úgy egy rongybabát, hogy a fonalból készült haja, ne menjen tönkre?