Hogyan küzdjem le az édesség utáni vágyam? (tudásbázis)
...ez urban legend. Nincs ilyen. Évek óta eszem-veszem a termékeket, hasmenés még a közelben sem volt nálam. És több ismerősöm is van, aki eszi és soha nem tapasztalt ilyet.
(és amúgy meg mi baj lenne, ha valaki a fogyókúrája közepén épp egy kis hasmarssal küzd? semmi, legalább jobban kipucolódik. mert ugye a fogyasztó teák is azért fogyasztanak, mert hashajtók)
A protein szelet akkor lesz jó, ha már nem kívánja az édeset.
Az Update-ról nem tudom, csak a gyártásban részt vett élelmiszer-mérnök ismerős véleményét. A receptúrában használniuk kellett azt az anyagot is, ami hasmenést okoz.
Bocsi! Ez nem a mai ember hibája, hanem a ki tudja hány évtizeddel, évszázaddal ezelőtti társadalom hibája, aki egyáltalán feltalálta a csokit és hasonlókat.
Gyerekként meg etetik velünk, 20 év múlva pedig már itt szenvedünk, hogyan is szokjunk le róla! :))
Egyetértek!
Sőt! Hogy a gyerek miatt kell, hogy legyen otthon! Könyörgöm, ha az a gyerek sohasem tudná megkóstolni ezeket az édességeket, sohasem kívánná.
Ha a szülő már pár hónapos korában nyomja a szájába a csokit, persze hogy majd később az üzletben ráismer, és attól kezdve követeli, sír, toporzékol, hisztizik...
Mondjuk a kérdés nem is az volt, vegyük-e vagy sem..
Nálunk is mindig sok édesség van itthon.
Kapjuk is meg venni is szoktam, mert az édesség finom :)
Ugyan úgy csak azt tudom mondani, mint minden más fogyókúrás fórumban: a mérték számít és a mit mivel.
Ha ebédre nem kenyérrel és csipetkével ettél két nagy tányér bablevest, és csokiból se egy táblával akarsz betolni délután, vagy napközben apránként elnasizgatva, hanem csak 1-2 kockát eszel délután egy könnyű és kevés ebéd után, akkor semmi szükség rá, hogy leküzdjed az édesség utáni vágyadat. Az édesség finom, egyed csak, csak okosan és mértékkel.
Csak azért, hogy ő is rászokjon az édességre?
Gyerekkoromban nem volt naponta még sütemény sem, édesség végképp ritkán, pedig nem nélkülöztünk.
Felneveltem a 3 gyerekemet úgy, hogy nem kaptak rendszeresen édességet. Amit kaptak, az is túrós volt, az itteni Túró Rudi. Külföldi rokonoktól kaptak ünnepekkor csokit.
Én azért megcsurgatom a nyálam, mert miért ne? 😋
De megvenni tényleg nem muszáj :)
Hát ezaz!
Minden nap elmegyek a szaloncukor hegyek mellett, jól megkívánom, aztán megyek tovább 😋
Azért én ilyenkor azt nem értem, hogyhogy rendszeresen van otthon édesség?
Nem kell megvenni.
Egy héten keresztül meg kellene állnod, és egy falatnyi édességet sem enni. Picit sem.
Akkor csökken az édes utáni vágy, de azért vigyázz, mert vissza lehet szokni, ha nem tartasz mértéket.