Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!! (beszélgetés)
hú ma elég sok minden. szégyellem leírni is. de ha nagyon akarod akkor osszeszedem a gondolataimat és leírom. ???
Miért? Elviszik az ufók? Ha akar, megtalál, és ha te akarod, megtalálod.
Egyetértek. Én sokszor végigcsináltam heteket édesség nélkül, és utána szabályosan sajgott a fogam egy keksztől is.
Rizs, krumpli, tészta...ezek is hasonlóan hatnak, mint a csoki, süti, egy falat sosem elég. Úgyhogy ezeket is hanyagolni kell.
hát jo is lenne, ha eljonne értem. csak az a baj, h nem tud rolam semmit (lakhely), én se rola. csak diszkoban láttam ot párszor. az volt benne a legjobb, h amikor eltunt a láto korombol keresni kezdtem, és ha én untem el a láto korébol, akkor o kereset. barátnom megfigyelte. az a nap lesz az utolso esélyen, mert az zárobuli lesz a diszkonak. lehet tobbet nem is látom.
Megnéztem...hát nekem tuti elkezdődött ez a fatorexia... :-p
és ha nem esztek édeset egy darabig utána olyan édesek lesznek a zöldségek is, pl répa
Nekem is sok-sok tutis kinőtt cucc van a szekrényemben, hordhatatlanul picik.
na ugyanez, én is csak a ruha miatt sirok van egy nagyon tuti kis nacim, amit azzal a 77kgval hordtam, jajj azért fáj a szivem
Leírod, hogy a kecsapos lángos előtt mit ettél még ma? Miben tudunk neked segíteni, hogy sikerüljön? Mert ez rajtad múlik, fejben dől el, jön egy katt és utána nem veszel csokit a szádba, olajban tocsogó kaját, lángost, se fánkot, se lekváros kenyeret....
Húú,még írtok pár ilyet és megyek a hűtő felé!
Én 'csak' 1 pudingot ettem..8 után szintén...
Én úgy tudom,hogy este azért nem szabad már enni mert így éjjel az elraktározott kilókból 'táplálkozik' a szervezet,tehát fogysz.
na ez sajna, nekem is van, mert én se látom magamat kovérnek, csak a mérleg megy felfelé. de a tesom mondja, meg a barátnom, h mostanában meghíztam. múltkor találtam erre magyarázatot a neten, a neve fatorexia.
mindig mindják hogy magaatok miatt kell fogyni nem pasi miatt de nekem egyszer magamért egyszer pasiért sikerült ugyhogy a fő hogy valami motiváljon:d
A vajasszalámis kenyér is vacsorára volt?
Ó, én senyvedek a sor végén akkor a tükörtojás-cukkinisaláta kombómmal.
Hát ez a baj,nálam ugyanez!!Én sem látom magam másnak mint amikor 10 kg-val kevesebb voltam.Így még nehezebb a fogyi!Nem látom,hogy fogynom kéne,de tudom...a ruhaméreteim is megnőttek és nagyon szeretném azokat a cuccaimat felvenni amiket nemrég hordtam.
Hátha ő sem tud kiverni a fejéből, és visszajön holnap érted.
vetekszik az én 8ora után elfogysztott zöldségesrizsemmel a vajasszalámiskenyér után:D
én még azt se bánnám, mert annyira beleestem, h nem tudom kiverni a fejembol. csak valahogy addig nem mert lépni, és én se, pedig a szemkontaktus nagyon megvolt.
Én sem akarom elhinni, hogy le fogok fogyni még a versenysúlyomra, hihetetlen, hogy a gigászi hasam lehet még kisebb. :)))
ez csak a váza, ma nem irom le mit ettem mert volt benne minden xar:D
na a lángos tipikus olajban sült liszt, szerintem a top 10 hízókaja egyike :)
nekem pont tegnap kérdezte meg a pasim hogy 2007juliusában hány kg voltam
mondom neki miért?
hát cska nézegette a fotókat és milyen csini alakom volt
naja ott 77 voltam:D
amugy én azon a képen is ugyanolyannak látom magam mint most a 90el, asszem a fejemben van a hiba:D
Aztaaaaaaaaaaaa! Tucc élni. :)))
ma már nem lesz kaja. Már régota fontolgatom, h elkezdem, de nem volt erom. Most már lett pár a kezdéshez.
Este 6-7 utan, tudom h nem kellene, de elobb fél nyolckor ettem egy kecsupos+sajtos lángost.:(((
hat te ma nem ettel sokat akkor :D
nem vagyok valami nagy tuzijatek fanatik
de majd a zindexes fotokat vegignyomigalom hogy atjojjon a hangulat :)
Én sem (már jóideje),de az is iszonyóan fogyaszt...ez nagyon rossz tipp,de hatásos.
csak nehogy a pasi közölje akkor hogy a husisabb lányok jönnek neki be mert hizhatsz vissza:D
ja és az is jó trükk hogy mindent felirsz amit megeszel
r:
t:
e:
u:
v:
ok legyen augusztus 20. Akkora is van programom.
További ajánlott fórumok: