Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!! (beszélgetés)
a hogyishíjják klubban van, amiben szintén fogyókúrázunk :D nemvagy te ott is?
namegnézem
virtuális, nem tudtam, hogy van fent fotód. de most már úgy vagyok vele, hogy -8 kiló az nulla :-D
mer' lelépni könnyebb mi :))
:DDDDDDDDDDd milyen okos majom vagy:DDDDDDDDDDD
én olyankor ha szőrtelenítek :DDDD
imádom :)
nálam is folyton van :)
na jó maradhatsz de semmi negativkodás:DDDDDDD
bocánat.
elszomfordálok leszújtva. :(( bocánatka:(
tőlem esküdhet, attól még TÉNY, hogy akkor az
- anyagcsere belassul
- a szervezet raktározásra áll rá, minden kis adagot elraktároz zsírként
- mikor újra normálisabb adagokat eszel, továbbra is raktároz
ez a jojó-effektus.
nem lehet hogy ne szoljál bele:DDDDDDDDDDD
olvasd vissza amugy meg simán lehet, ha valaki 160kg simán ledob 8at ha elmegy kaksizni:DDDDDDDDDDd
a virtuális benyomásomra gondolsz, vagy a klubos fotómra? :))
nekem az indulásnál 1,5 hónap alatt jött össze 9. de előtte ettem, mint egy hülye.
és csatlakoznék az ájvár fanclubhoz. én magában szeretem.
nyami
ajvár mindig van itthon! :) párom vaj helyett szereti
30 nap alatt nem lehet 8 kilót fogyni
max 4-et
Ja, es szerintem egy tutiasi a vilag legjobb motivatora ;-) legalabbis nekem mindig megadta a kezdolokest, utana mar ment a dolog. Csak azert is meg kell mutatni, hogy tuti csajok vagyunk ;-)
igen ugy más, akkor az jó az az -5 neked:d
Szia;-) en mindig azt hiszem, hogy neked nem kell fogynod. Megtevesztoen vekony ember benyomasat kelted. ;-)
Hat de en mar majus 1 ota nyomom. Nincs egy szem trutyi sem a szervezetemben ;-)
megtaláltam a tubán supersize vs superskinny címmel
köszi
amugy aki tegnapig mindennap degeszre ette magát kenyérrel annak simán pár nap alatt lemegy 3kg ha kiürül a szervezetéből az a sok trutyi, jó tudom hogy ez még nem a fogyás de a mérleg már kevesebb, laposabb a has is:D
Azert a 8 kilo szerintem igen sok egy honap alatt... Az ilen 4-6, ami realis. Nevezhetek egy -5 kiloval? Annyi szerintem menne egy honap alatt es akkor mar osszesen -20-nal jarnek.
Ok majd igyekszem.köszi! Jó éjt!:D
Mára elteszem magamat de holnap ismét várlak itt titekdt.
Jó éjszakát Nektek!!!
a viasaton fél 8kor van egy műsor kövérek és véznák, nézdd meg ha ráérsz egész motiválo
Hát akkor holnap reggel előveszem az egyik ellenségem,és leheth 30 múlva a barátommá válik.
Na akkor hajra csajok,és sok sikert a 30 naphoz.
nyugi én vajasan ettem:D de vacsira föztem már zöldséget is a rizsbe:D
További ajánlott fórumok: