Hogyan fogyjak le 30 nap alatt min. 8 kg-t? Sürgős lenne!!! (beszélgetés)
és anno olyan napi 1500kcal mellett már fogytam
ha gyorsabban akartam akkor meg pár nap 1200 de az nekem tul kevés volt
egy deci tej 60kcal
de én se tudok csak ennyit inni hanem akkor már 2dl vagy 3, vagy fél liter megy le
és egy liter tej 600kcal
és akkor még nem ettél semmit csak ittál
e helyett ha vizet iszol az 0kcal és ehetsz még mellé egy csomo mindent
Imádás? A templomban. :)
Én is szeretek sokmindent, de nem sorolnám itt fel, mert tele lenne az oldal.
Mindenben kalória van. Ha megiszol egy liter tejet, megetted az aznapi kalóriabeviteled felét. És akkor mondhatni nem ettél semmit még.
szerintem heti kétszer- háromszor egy pohárnyi nem vészes
végülis az összkaloria számit
Szia Dóri, örülök, hogy olvasgatsz minket.
Nem tudom, mennyibe kerül ez a Dia liszt, de az update panírmorzsától dobtam egy hátast. Kevés olajban sütve se egyél ilyet, mert az olaj is hízlal. Sőt az U1 rudi meg az U1 kenyér is meg mindegyik. Rengeteg kalória van benne, úgyhogy U1 ide vagy oda, ne egyél ilyet este, mert meghízol tőlük, de legalábbis nem "fogól" fogyni. A ... nemmondomki pékség is elmehet a sunyiba, méregdrága, édes vackok és nézd meg a kalóriájukat, több, mint egy normál mezei cukros kakaóscsiga. Nem fogok tőle megéhezni? Megkóstoltam. Megéheztem. Akkor mitől jobb?
ducinorbinak mindenhez van kódja, én ott becsukta a könyvet, hogy nyugodtan igyál fantát, délelőtt. életmódváltásnak ez elég fura gondolat. pont az a bajom vele, hogy ahelyett, hogy azt mondaná, hogy emberek, ne egyétek a sok szar kaját, azt mondja, hogy egyétek őket délelőtt meg egyétek az enyémet, mert az csak félig szar.
persze nem kétlem, hogy lehet tőle fogyni, mert mégis csak egy rendszer, de most egyen mindenki norbipogit élete végig?
JAJMÁ mostantól a topikban NORBI BAN-t hirdetek
annyi norbis topik van, lehet odamenni terjeszteni az igét
szerinted norbi mi alapján osztotta el a kajákat 1es kettes 3as kódba?:)
kcal és glikémiásindex szerint:))))))
és norbi könyvében is megjelent hogy a tej hizlal és nem is a 2,8ast ajánlja hanem az 1,5öst:)
ettem norbi cuccokat és rosszul voltam a sok izesitőtől édesitőtől lisztpotló krumplipotlo nem tudom miktől
szerintem ezek nélkülegészségesen kell fogyni, de amigy a tej tényleg tilos a fogyokurában
sajna van aki csak ugy innivalonak megiszik a kaják mellé napi 1,5l tejet és ez igy hizlal
persze ha iszol 3 csöppet hetente egyszer az nem hizlal, ezért irtam hogy relatív:d
fígyí ha valaki ijjjen szintű írásképpel osztya nekem az eszet akkor eccerüen kécségbe vonom h valyon menyit olvas és aból menyit ért meg
ezvan
gondolkozz, szerinted miért írtam kisbetűvel?
megszóllak, igen, én nem írnék le ilyet, hogy "a párom a gáz tüz helyet takaritsa"
már ne is haragudj...
főleg nem ilyen szinttel belépek valahova és lebutázok másokat, hát no comment...
aki a hejes irásba kőtbele, az el ismeri hogy nincs más érv bírtókában
:)