Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan döntsek a férjem és egy másik férfi között? fórum

Hogyan döntsek a férjem és egy másik férfi között? (beszélgetés)

1 2 3 4 5
2016. okt. 10. 23:19
Pár hete velem is volt ilyen helyzet.Párommal 8 éve vagyunk együtt és pár hónapja ismertem meg a fönökömet aki más mint a párom.Már majdnem elcsábultam mikor elgondolkodtam az egész helyzeten.Visszagondoltam az egész 8 évünkre.Bár az én párom amolyan magának való de rájöttem hogy nem adnám semmiért se egy forróbb csókért se egy jobb szexért.23 év után szeret és harcol érted a párod az nagy dolog a mai világban.Becsüld meg.Én is azt tettem és nem bántam meg.
2016. okt. 10. 23:10
A férjeddel nem szoktál beszélgetni? 23 éve együtt vagytok, jön egy idegen valaki, aki lyukat beszél a hasadba, nyalifali, és dobnád az egész családot.
7. Cucicsillag (válaszként erre: 3. - Funny74)
2016. okt. 10. 23:03

Bazi nehez szitu.

Nyilvan, azert ferkozhetett be egy harmadik,mert vmi nem oke, ill.ellaposodott, megszokott, uncsi, stb...

Lovesem nincs, mit csinalnek...

En azert a ferj fele tendalnek, a masik maxi az ujdonsag varazsa...

Hol ismerted meg es hogyam es hgy kerultetek kozel?

2016. okt. 10. 22:44
Igaz mondás:Jó után jön a rossz,rossz után a jó...
5. Érdekes73 (válaszként erre: 3. - Funny74)
2016. okt. 10. 22:28
23 évet dobnál pár hónapnyi ismeretség miatt ?
4. zebracsikó (válaszként erre: 3. - Funny74)
2016. okt. 10. 22:21

Nincs normális döntés!!

Bármelxik mellett döntesz, rengeteg kétséged lesz és gyötrődni fogsz tovább.

Mindegy , mit csinálsz, úgyis pokol nehéz lesz.

2016. okt. 10. 22:19

23 éve vagyunk együtt a férjemmel,két gyerekünk van. Pár hónapja megismertem egy férfit aki nagyon nagy érzrlmeket váltott ki belőlem.A férjem észrevette rajtam így elmondtam neki mindent. Pár csókon és sok beszélgetésen kívűl nem történt más köztünk. Férjem megbicsájtott,szeret,harcol értem.Mellette döntöttem,megígértem neki hogy befejezem a harmadik személlyel de nem megy...vonzódom hozzá,ha látom nem tudok neki ellenállni! Szeretném a férjemmel helyrehozni a kapcsolatunkat de ugyanaķkor a másikat sem akarom elveszíteni!

Tudom,önzőség ez! De tényleg csak erről lenne szó? Hogy lehet ilyen helyzetben normális döntést hozni?

2016. okt. 10. 22:16
Miért kéne dönteni?Legyél korrekt!
2016. okt. 10. 22:11
Hogyan döntsek a férjem és egy másik férfi között?
1 2 3 4 5

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook