Hogyan döntsek a férjem és egy másik férfi között? (beszélgetés)
Egy uj izeert hagyja ott a fel eletet?
Az otthonat, a gyermeket??
Ne haragudj, de egy egyenes ember el sem jut idaig! Megertem, hogy elcsabul egy napra, eg hetre, de 4 honap?
Egy kerdes: mit szolnal ha a ferjednek lenne egy hasonlo tortenete?
szakemberhez fordulni;
altalaban a ferjek nem szeretnek egy lyukon osztozni (ahogy a nok sem egy f*n).
Igen.
Szerintem ebben a történetben az a leggázabb, hogy már lebukott, de az megbocsájtás, meg az ígérete ellenére is folytatja.
23 év nagy idő és ebbe bőven belefér az, hogy a feleség kissé ellaposodva érzi magát, mint nő.Erre felbukkan valaki, akitől újra nőnek, sőt kívánatos nőnek érezheti magát.
Érthető a reakciója.
Ha meg lesz szex, a ferj rajon.
Kerdes, kell-e utana neki a felesege es nem teszi-e lapatra.
Ebből úgyis szex lesz, kár is kapálóznod. Utána majd kiderül, hogy mi újság.
Mindenesetre a férjedet már 2x átverted. Először akkor, amikor kialakult ez a láv, másodszor meg akkor, mikor a megbeszélésetek ellenére is folytattad ezt a románcot.
Két lehetőséged van. Vagy tényleg beleülsz egy lavór hideg vízbe egy csendes sarokba, vagy folytatod tovább a romantikát.
Ha folytatod, akkor ki tudja mi sül ki belőle? (erre is van egy csomó lehetséges variáció)
Ha a kívánalomtól, akkor én kérek elnézést!
(Úgy látszik, mentettem volna tudattalanul a helyzetet...😂)
Szerintem ilyen dologban nem lehet tanácsot adni. Legfeljebb ha valaki volt már ilyen helyzetben, meg tudja osztani a saját tapasztalatait, történetét.
Az biztos, hogy én nem adnám a férjemet senkiért, semmiért :D
Mindenesetre sok sikert, bárhogy is döntesz.
Nem volt köztünk szex,hetente kb.2-szer találkozunk akkor is csak rövid időre.(telefonon sokat beszélünk).Vonzódunk egymáshoz nagyon,már 4 hónapja megy ez a huzavona...
Amit önzőségnek tartok részemről az az,hogy mindkettőt szeretném megtartani. Tudom,hogy ez nem fair....de hogy vesz valaki akkora erőt magán,hogy ilyen helyzetben,ilyen érzések mellett döntést hozzon???
Dehát a topiknyitóval éppen ez történt
Új főnök, szépeket mondás , csőrözés, és itt most egy pillanatnyi szünet
Viszont éjjel darabokra szaggatja a kispárnát a kívánalomtol
Én kezdek arra rájönni, hogy a nagy többség nem így gondolkodik, ahogyan mi: a cseberből kikecmeregve kell egy veder nekik, amibe beleeshetnek. Ezen már párszor vitatkoztunk is a fórumozókkal. Én nem tartom jónak, hogy folyton kapaszkodni akarnak valakiben. Aki egy kapcsolatban stabil, az egyedül is az. Aki egymagában bizonytalan az kapcsolatban is az.
A kihűlt kapcsolat/házasság nem mentség a hűtlenségre.
Akihez vonzódom, megcsókolom, megölelem, megérintem.
Ezek csak egy része a a normális férfi-nő kapcsolatnak.
Csók nincs benne, max egy puszi, de már ahhoz is igen közeli barátnak kell lenni
Azért, mert a nők nem szoktak olyan hirtelen csőrözni vágyni, mint a férfiak :)
Legalábbis a nők többsége, ahogy ezt hangsúlyoztam is már.
És pont azért, mert az a legnagyobb különbség a férfiak és a nők között, hogy utóbbiaknak elég szembetűnő az elsődleges nemi jellegük :)
Végül is melyik férfi nem kíván meg egy nőt, ha domborodni látja a domborulatokat?
Van egy mondás, amit egy barátomtól hallottam:
Egy okos férfi azt mondja, amit egy nő hallani akar.
Évszázadok óta így van: egy kis ungibungiért egy talpraesett férfi csodásan kedves bókokat tud mondani - és ezzel megszerettetni magát.
És ez az, ami a legtöbb nőnek a legfontosabb, nem a gyors csőrözés :)
Csók is volt, persze, ez természetes. Akihez vonzódom, megcsókolom, megölelem, megérintem. Ezek mind mind részei a normális férfi-nő kapcsolatnak.
De az,h amit leírt a fórumindító, arról legyen szó,h dugjon-e vagy sem?! Én csak ezen akadtam ki.
További ajánlott fórumok:
- A férjem nem tud dönteni köztem és egy másik nő között
- Hogyan döntsek jól két férfi között?
- El akar hagyni a férjem egy másik nőért. Mit rontottam el?
- Mi a különbség a szamóca és az eper között? Egy kertészetben mindkettőt lehet kapni, de számomra egyik olyan mint a másik.
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Veszekedés a férjem és a lányom között