Hogyan döntsek a férjem és egy másik férfi között? (beszélgetés)
Először is:nem szoktam unalomból fórumot indítani!
A pasi akivel csókolózok,beszélgetek(mert nem volt ennél több,akármennyire is hihetetlen),többet szeretne. Konkrétan azt,hogy költözzek hozzá!Szerinte a mi kapcsolatunk nem tud lezárulni akárhogy is döntök!
Merthogy most ott tartunk,hogy ismét-remélhetőleg véglegesen-a férjem mellett döntöttem.
Most nehéz elképzelni,hogy hogyan verjem ki a fejemből a "szeretőt" és hogyan hozzuk helyre az ellaposodott kapcsolatunkat a férjemmel de remélem hogy hamarosan nem csak sajnálatot hanem vonzódást is fogok érezni iránta,hisz így lenne a legjobb mindenkinek....
Tudjátok, az a furcsa nekem, hogy ha ilyesmit a férje csinálna, már lenne itt vagy 20 hozzászólás, hogy pakold össze a cuccait, rakd ki az ajtó elé, aztán zárcsere és mehet a qrvájához!
Na, szóval fórumindító, pakolj, mert zárcsere lesz és mehetsz a qrafidhoz!
Ez így fair szerintem. Mert amit te csinálsz a férjeddel, az egyáltalán nem fair, sőt.
Két ember vonzódik egymáshoz, tart a viszony már 4 hónapja és nincs semmi szex. Ezt egy jedi mesternek nem tudod bemagyarázni.
Te is csak unalomból indítottad ezt a fórumot? :))
attol, hogy sajnaltatod magad, nem valtozik semmi. hogy fogod majd sajnalni magad, ha a ferjed elhagy. valoszinuleg ez a fene nagy vonzalom, ami kimerul a telefonalasban es neha smarolasban, par szex utan kijozanitana
ha a ferfinak fontos lennel, az is fontos lenne neki, hogy elvalj, ne csak flortolesszen, amig te hagyod
hidd el, hogy emberek millioi hoztak ennel sokkal nehezebb donteseket. te is dontottel, hogy a ferjeddel maradsz es lezarod, aztan futottal rogton a pasika utan, most meg sohajtozol.
biztos vagy te abban uncsi hazassagban elve, vedve, hogy az a pali barmi komolyat akarna toled, es nem lepne le rogton, amint azt mondanad, valsz es legyetek egymasei, gyerekestul, mindenestul?
Honnan!????
Máshol is fut a téma?
Te vagy a falszomszéd?
S egy szerelmes férfi sem ismeri a nőnek azokat a rossz tulajdonságait, melyet már a férje megismert és megszokott, elfogadta. Nemcsak a nőt kell elfogadnia, hanem a vele kapcsolatos összes felmerülő gondot is és viszont. Így a szerelem hamar múlik.
"Csak akkor lépj ki a házasságodból, ha úgy érzed, egyedül is új életet tudsz kezdeni." Vagy akarsz.
Ez így van.
Én azt gondolom, hogy ha egy harmadik fél ilyen hatással tudott lenni rád, akkor ott már nem igazán menthető a házasság.
Viszont nagyon vigyázz az új pasival! Sajnos te most nagyon érzékeny vagy az új ingerekre, ő ezt nagyon jól tudja. Pontosan érzi, mit kell mondania ahhoz, hogy te elhidd és bízz benne. Csak akkor lépj ki a házasságodból, ha úgy érzed, egyedül is új életet tudsz kezdeni.
Sajnos nagyon sok férfi addig tudja adni a szépet, amíg nincs tétje. És utána nagyon könnyen kiugranak a dologból. Kicsit belőlem a keserűség beszél, de sajnos ez elsülhet nagyon rosszul is!
Szóval te vagy a titkos randis?
Akiről a fél Hoxa tud......
Amig szerelmes vagy vagy csak tart a fellàngolàs ugyse tudsz dönteni-lehet a férjed dönt és elhagy vagy megcsal majd.itt ugyis az én kommentemre vàrtak sokan leirom mit gondolok igy kitisztult fejjel.:
Ha beférközött a harmadik akkor otthon ellaposodott minden.vagy megprobàlod helyrehozni feldobni vagy kilépsz (persze fennàll hogy majd nem enged érzelmileg vagy anyagilag zsarol)
-szerető ne legyél
-az se jó ha az uj pasi miatt lépsz ki hisz ha nem működtök jól őt okolod majd hogy elhagytad azt akivel x évet leéltél és gyerekeket szültél neki.
(Én ismerősöm is megbànta anno hogy elhagyta a feleségét egy màsikért ugy hallottam..pedig kivülàlloként azt làtom minden rendben)
Azt mondjàk uj kapcsolatot tiszta lapokkal kell inditani-de mi van ha a férj nem engedi?ha ragaszkodik ha nem is azért mert szeret de mondjuk azért mert nem akarja a 20eggyütt töltött évet eldobni vagy csak fél hogy nem talàlna ugyse màst..vagy benntart a kapcsolatba addig amig nem talàl màst..ördögi kör..
További ajánlott fórumok:
- A férjem nem tud dönteni köztem és egy másik nő között
- Hogyan döntsek jól két férfi között?
- El akar hagyni a férjem egy másik nőért. Mit rontottam el?
- Mi a különbség a szamóca és az eper között? Egy kertészetben mindkettőt lehet kapni, de számomra egyik olyan mint a másik.
- Szerintetek lehet barátságról beszélni férfi-nő között, ha az egyik fél féltékenyen reagál arra, hogy a másik a másik nemmel barátkozik?
- Veszekedés a férjem és a lányom között