Hogyan csináljak jó nőt magamból? Hogyan küzjem le az önbizalomhiányomat? (beszélgetés)
Akkor szinesíts,de olyan "színűre",amit a magadénak érzel,ne feltétlenül fuss a divat után.
Egyébként ha konzervatívból váltasz kihívóra,akkor az nagyon furán fog hatni,főleg azokra,akik ismernek.Rögtön látszani fog,hogy megfeleléskényszerből csinálod,és nem a magad örömére.(rosszabb esetben nevetségesé is válsz,mert le fog jönni,h csak a pasit akarod megtartani..)
Szóval én inkább apránként,és fokozatosan váltanék.
Semmi baj, megértelek hiszen igazad van, de nem tudok rá haragudni. Sokszor elgondoltam, hogy felkelek sok pofon után a padlóról és megmutatom, hogy én is vagyok valaki! Talán itt az ideje! :)
Magamnak is kell bizonyítanom!
Igen csak számoltam az első fizetésemmel is ami még egy hónap..
Egyébként az én pasim azért megnézi a jó nőket az utcán, szóval speciel neki számít az az 5 kiló is, csak nem mondja.. ;)
Miben akarsz megváltozni?csak külsőben?jobban éreznéd magad a leendő külsővel?
5 kg plusz az szinte nem is látszik.ha rendesen rád szabott ruhákban jársz.
2 hónap alatt meg lehet teljesen változni külsőben,és valószínű,meg fognak lepődni.
Inkább az a kérdés,hogy TE miért akarod ezt.
Nincs fotód magadról. :(
Csak akkor változtass magadon küllemre, ha nem vagy a külsőddel kibékülve.
Csak azért hogy másnak megfelelj, azért SOSEM szabad megváltoznod!
Senki kedvéért sem!
Hiszen nem tetszhetünk mindenkinek, ezt sose felejtd el! :)
A barátod meg szégyelhetné magát amiért más nőket like-olgat, amikor inkább neked bókolna!
ppff
ne hari!
Van barátom, de tudom, hogy többet és jobbat is kitudnék hozni magamból.. és ezáltal Neki is vonzóbb lennék, bár sosem mondja, hogy nem vagyok így is jó, de mikor facebook-on likolgatja a bikinis és már már tökéletes kinézetű ismerőseit/barátait, az rosszul tud esni legbelül és az önbizalmamnak sem tesz jót.
Nemrég kaptam munkát, így már megengedhetem magamnak, hogy kondiba járjak ( jó lenne egy 5 kilótól megszabadulnom) és csinosabban/nőiesebben öltözködjek, mert egyébként nagyon konzervatívan ruházkodtam mindig is.
Ti mit gondoltok? Van lehetőségem 2 hónap alatt teljesen megváltozni? Vajon milyen reakciót váltok ki? Lehet, hogy butaság lenne ez az egész a részemről?