Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogyan csináljak jó nőt magamból? Hogyan küzjem le az önbizalomhiányomat? fórum

Hogyan csináljak jó nőt magamból? Hogyan küzjem le az önbizalomhiányomat? (beszélgetés)

1 2 3 4
41. Cucicsillag (válaszként erre: 30. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:52
Ez jo felvetes, en meg ezt lajkolom:)
40. Naoya (válaszként erre: 36. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:52
Én tudom, hogy szerelmes vagyok! :)
39. ittmost (válaszként erre: 32. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:51

Gondolom,még nem olvastál-hallottál elég ilyen love-story-t,ami a facén lájkolgatással kezdődött..

Egyébként vállalom: valamennyire paranoid vagyok.

Nem az emberről feltételezek rosszat,hanem a cselekedeteit értékelem,magamból kiindulva:én nem lájkolgatnék félpucér pasikat,csak úgy szórakozásból.

Minek?hogy azt képzelje,ő a világ közepe,és puffadjon az egója?Hogy engem is a hódolók közé soroljon?ha nem akarok tőle semmit,eszembe nem lenne beállni a tyúkudvarába rajongani.

38. bd55e3f068 (válaszként erre: 23. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:51
Ha tényleg növelni akarod az önbizalmad, akkor rúgd ki ezt a palit! Ez a szamár szerep tönkre fog tenni.
37. Cucicsillag (válaszként erre: 27. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:50
Nem vajkalni akarok,de akkor nem volt jobb koztetek a kontakt? Marmint valtozott-e vmi az evek soran negativ iranyba a sulyod csokkenesevel forditottan aranyosan?
36. kszb (válaszként erre: 34. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:49

és jelen esetben elég az az érzelem? Kétlem....

(sokan a megszokást is összekeverik a szerelemmel, szeretettel....)

35. Cucicsillag (válaszként erre: 26. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:48

Azota nem is beszeltetek a dologrol? Egy jo kapcsi alapja,hgy (majdnem) mindent meg kell beszelni, akarommondnai a kommunikacio:) Ellenkezo esetben akarmilyen bikinimodellt faraghastz magadbol,ha belul nem leszel neki erdekes.

Sztem.

Amugy a test arbantartasa senkinek sem art:)

Csak azt akartam ezzel mondnai,hgy a fizikalis dolgokon tul arra is fektess hangsulyt,hgy a lelked/lenyed vonzo legyen neki. Ertem en itt a Szuletett felesegekes peldat, de a pasit megtartani nehezebb,mint megszerezni, szval lehet,hgy a ms. 90-60-90-t szivesen megprucskolne, de ha ures a feje,akkor amellett nem fog megmaradni.

34. Naoya (válaszként erre: 30. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:48
Az érzelmeket nem tudom befolyásolni!
33. Naoya (válaszként erre: 28. - Ittmost)
2013. máj. 2. 16:47

Hu ne tudd meg hányszor akartam én is ilyen "játszmákat" megcsinálni! Nem ment... magamat éreztem volna röhejesnek és közönségesnek. Az nem én lettem volna. Hogy Ő miért csinálja nem tudom, holott Ő tudja, hogy féltékeny vagyok azokra a nőkre akikkel számolna, ha lenne rá lehetősége..

Nem tudom, aztán lehet, hogy "csak" figyelmetlen.. nem gondol bele a dolgokba :/

32. kszb (válaszként erre: 22. - Ittmost)
2013. máj. 2. 16:46

úr isten.... ennyire azért ne legyünk már paranoidok....

És igen. Így ismeretlenül nem merül fel bennem egy vad idegennel szemben. Ha tudom, h vki szoknyapecér, akkor felmerül. Egyébként nem a legrosszabbat feltételezem egyből a másik emberről....

31. e735ca597c (válaszként erre: 8. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:45
Te meg akkor likolgass tökéletesre kigyúrt testű pasikat, vagy fordulj meg utánuk az utcán... tuti neki is rosszul fog esni.
30. kszb (válaszként erre: 23. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:44

és nem lehet, h csupán te képzelegsz pont az önbizalom hiányod miatt????

Mellesleg, azt sem értem, h te miért vagy vele? Érezhetően nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban. Akkor mi értelme? Hisz nem pont a lelki fejlődésünk, és amiatt, h jól érezzük magunkat lelkileg, vagyunk párkapcsolatban????

29. ittmost (válaszként erre: 25. - Töprengő)
2013. máj. 2. 16:44
:)
28. ittmost (válaszként erre: 19. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:43

Hát ha átlagos,akkor pedig sajnos érzéketlen(ha díszhím lenne,akkor önteltet,és egocentrikusat mondtam volna)..mit szólna ,ha te nála jobb külsejű pasikat lájkolgatál rendszeresen?

A bikinis képek felkeltik a figyelmet,igen. Pl.én is meg tudom érteni a páromat,ha megakad a szeme képeken,vagy élőben nőkön.De ha már azzal szórakozna,h lájkolgatja,akkor egyrészt hülyének nézném,másrészt érzéketlenek tartanám,hogy nincs magától ennyi empátia benne,hogy megérezze:senkinek nem esik jól,ha a párja ilyeneket csinál direktben.

27. Naoya (válaszként erre: 21. - Cucicsillag)
2013. máj. 2. 16:43
Egyébként minden egyben van. Amikor megismerkedtünk, megsúgom, több is volt rajtam 5 kilónál.. Inkább 10-es többlet volt.
26. Naoya (válaszként erre: 24. - Cucicsillag)
2013. máj. 2. 16:41
Én nyitottam meg, de az már lejárt dolog. Nem foglalkozom vele.
25. töprengő (válaszként erre: 10. - Ittmost)
2013. máj. 2. 16:41
Mi már csak tudjuk ;)
24. Cucicsillag (válaszként erre: 20. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:40
Jut eszembe, nem te inditottal forumot minap,hgy a baratod es szulei nem hivtak meg majalisozni hozzajuk? Mert ha igen, akkor az a kapcsi nem tul gombolyu es nem azon az 5 kg-n fog mulni...:(
23. Naoya (válaszként erre: 17. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:40
Ha szabad lenne a kiszemelt nő és olyan természetű mint én, már biztos lépett volna. De mivel nem tudna megbízni benne, maradtam én! Inkább kitart a "biztos" mellett, minthogy kockáztasson a bizonytalanért. Úgy érzem, "ha nincs ló, jó a szamár is!" És ez nem ad sok önbizalmat nekem...
22. ittmost (válaszként erre: 17. - Kszb)
2013. máj. 2. 16:39

Jujj: D

Te biztos vagy abban,hogy mindenki azért van a másikkal,mert pont ő kell neki? :D

Fel sem merül benned,hogy azért,mert az,akit lájkolgat,nem áll vele szóba? :)Vagy egyszerűen a lájkolgatással "puhítja"a nőt,kényelmesen,a fotelból,aztán várja,hogy a horgára akadjon? :)

Kizártnak tartom,h vki CSAK ÚGY,cél nélkül lájkolgasson mások pucér-és félpucér fotóit.Ha mégis,hát borzasztó sivár egy figura lehet.

Ezt most csak példaként említem,nem pont a topiknyitó pasijáról van szó.

21. Cucicsillag (válaszként erre: 1. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:38

Amikor megismerkedtetek azota jott az az 5 kilo ? (az sok tud lenni, foleg,ha nem ott van ahol kell)

Masreszt, magad miatt valtoztass,ne egy pasi miatt. Harmadreszt,ha a kisugarzasod nincs meg, akkor edzhetsz akarmennyit sajtos:(

A nok tobbsege hajlamos osszekotni a kilokat es a kozerzetet, magamrol is tudom, de a legjobb ,ha megvan a baratoddal a lelki harmonia IS. Az megvan?

20. Naoya (válaszként erre: 18. - De Luca)
2013. máj. 2. 16:37

Ejjha! Ez tetszett! :D Köszönöm szépen! Ez jól esett és csak erőt ad, hogy véletlenül se gondoljam meg magam! Bár elkezdhetném már a változást! ;)

Még egyszer köszönöm!!

19. Naoya (válaszként erre: 13. - Ittmost)
2013. máj. 2. 16:35

Nem díszhim! Egy tök átlagos pasit kell elképzelni.. aki csak az én álmom inkább, nem másé! De egyébként helyes és aranyos, csak nem az a nagyvilágú férfi, ami becsülendő is. A bántó az, hogy a "lájkolgatások" általában olyan lányoknak mennek, akikről TUDOM személyesen, hogy bejönnek neki. És ez még nehezebbé teszi a helyzetet számomra...

Úgy érzem, hogy közvetlenül én vagyok mellette, de egyébként gondolatban merre jár? Hogy mi a titkos vágya? Ezt nem tudom.

Amúgy nem egy nagy fb rajongó ám! De az ilyen bikinis képek kinek nem keltik fel a figyelmét? ;)

2013. máj. 2. 16:34

A minap láttam a tévében a Született felségek azon részét, melyben Gaby egy ideillő kis szösszenetet mondott arra a felvetésre, hogy a férfiaknak legyen elég, ha a nőnek szép a lelke, de nem néz ki jól. Nem szó szerint:

"elképzelhető vajon, hogy az utcán a férfiak a nők után forgolódva ilyeneket mondjanak: nézd már, de szép lélek!"

Naiv az, aki azt hiszi, hogyha nem törődik a külsejével, az nem probléma. Jellemzően nem haverkodom felszínes emberekkel, de igenis fontos a férfiaknak, hogy a nő magabiztosságot, valamilyen szinten nőiességet, kedvességet sugározzon.

Úgyhogy kedves fórumindító, teljesen igazad van, mindent bele! Amint elkezded a folyamatot, vele együtt nő a magabiztosságod is, és ezek egymást generálva létrehozzák a benned szunnyadó jó nőt :-)

17. kszb (válaszként erre: 8. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:33

bakker! Csak nézegeti! :) Azért van a szeme! Ha az a nő kellene neki, akkor nem veled lenne, nem gondolod?

Nehogy ezen a like-olgatáson, meg nézegetésen akadjatok már fenn! :) Mi nők meg megnézzük a jó pasikat. Ennyi! :)

Azon nem gondolkodtál még el, h ha te megváltozol, már nem fogsz kelleni a pasidnak? Azt azért nem ártana letisztázni magadban mindenek előtt, h téged szeret, és olyannak, amilyen vagy! Úgy, ahogy vagy! :)

Ha változtatni akarsz a külsődön, tedd, de csakis magad miatt, ne másért!

16. Naoya (válaszként erre: 12. - 9b10f3d7ff)
2013. máj. 2. 16:32

Köszönöm!! Kedves vagy!! :) Nagyon erős elhatározás van magamban! Tudom, hogy lehetnék jobb is.. és bánt, hogy eddig az anyagiak vagy a körülmények nem engedték, vagy mert nem volt lelkierőm, nem tartottam érdemesnek magamat semmire!

Ennek véget szeretnék vetni! :)

2013. máj. 2. 16:32

Szerintem ez teljesen egesszeges. Az is, hogy a parod megnez masokat, attol, hogy az ember kapcsolatban van, meg van szeme. Nem ez minositi az embert, hanem a tettei.

Az is teljesen rendben van, hogy mondjuk nem banat eszel vagy a homokba dugod a fejed, hanem szeretnel jobban tetszeni neki is es ezek szerint sajat magadnak is, ha egyszer mar megfogalmazodott benned, hogy noveld a sajat onbizalmadat. Ezek szerint igenyed van ra. Ez mindig jo.

Szerintem batran valts stilust, a legkevesbe sem hulyeseg! Tegyel magadert, sportolj valamit, jobban fogod erezni magad a borodben, viselj csinos ruhakat, utanad is megfordulnak majd az utcan, ezzel parhuzamosan no az onbizalmad is :)

Hajra! :)

14. 0d220e1cc7 (válaszként erre: 13. - Ittmost)
2013. máj. 2. 16:31
:D díszhím....
13. ittmost (válaszként erre: 8. - Naoya)
2013. máj. 2. 16:29

Az azért más,ha az utcán megnézi a jobb nőket,hisz ők szembejönnek.A facén lájkolgatás viszont már más tészta,azt direktben csinálja:leül,néz,keres,ÉS nyomja a gombot.

Ő egyébként egy ilyen jóképű díszhím?arra fel meri ezt megengedni magának?

2013. máj. 2. 16:29

Az jó dolog, ha változni akarsz, de ha változol magadért tedd, és ne másokért. Igazából így látatlanban nem is lehet eldönteni kellene-e változnod, és az is igaz mindenkinél más a konzervatív öltözködés is.

A barátod meg furcsa számomra, oké-oké mondják nem vakságot fogadtak, de azért minimális illemet muszáj lenne tartania, ha Te pl. Nem nézegeted a pasikat a társaságában, és teszel megjegyzéseket milyen jó feneke van :D

Azért kívánom, hogy érd el a célod!

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook