Hogyan csináljak jó nőt magamból? Hogyan küzjem le az önbizalomhiányomat? (beszélgetés)
Gondolom,még nem olvastál-hallottál elég ilyen love-story-t,ami a facén lájkolgatással kezdődött..
Egyébként vállalom: valamennyire paranoid vagyok.
Nem az emberről feltételezek rosszat,hanem a cselekedeteit értékelem,magamból kiindulva:én nem lájkolgatnék félpucér pasikat,csak úgy szórakozásból.
Minek?hogy azt képzelje,ő a világ közepe,és puffadjon az egója?Hogy engem is a hódolók közé soroljon?ha nem akarok tőle semmit,eszembe nem lenne beállni a tyúkudvarába rajongani.
és jelen esetben elég az az érzelem? Kétlem....
(sokan a megszokást is összekeverik a szerelemmel, szeretettel....)
Azota nem is beszeltetek a dologrol? Egy jo kapcsi alapja,hgy (majdnem) mindent meg kell beszelni, akarommondnai a kommunikacio:) Ellenkezo esetben akarmilyen bikinimodellt faraghastz magadbol,ha belul nem leszel neki erdekes.
Sztem.
Amugy a test arbantartasa senkinek sem art:)
Csak azt akartam ezzel mondnai,hgy a fizikalis dolgokon tul arra is fektess hangsulyt,hgy a lelked/lenyed vonzo legyen neki. Ertem en itt a Szuletett felesegekes peldat, de a pasit megtartani nehezebb,mint megszerezni, szval lehet,hgy a ms. 90-60-90-t szivesen megprucskolne, de ha ures a feje,akkor amellett nem fog megmaradni.
Hu ne tudd meg hányszor akartam én is ilyen "játszmákat" megcsinálni! Nem ment... magamat éreztem volna röhejesnek és közönségesnek. Az nem én lettem volna. Hogy Ő miért csinálja nem tudom, holott Ő tudja, hogy féltékeny vagyok azokra a nőkre akikkel számolna, ha lenne rá lehetősége..
Nem tudom, aztán lehet, hogy "csak" figyelmetlen.. nem gondol bele a dolgokba :/
úr isten.... ennyire azért ne legyünk már paranoidok....
És igen. Így ismeretlenül nem merül fel bennem egy vad idegennel szemben. Ha tudom, h vki szoknyapecér, akkor felmerül. Egyébként nem a legrosszabbat feltételezem egyből a másik emberről....
és nem lehet, h csupán te képzelegsz pont az önbizalom hiányod miatt????
Mellesleg, azt sem értem, h te miért vagy vele? Érezhetően nem érzed magad jól ebben a kapcsolatban. Akkor mi értelme? Hisz nem pont a lelki fejlődésünk, és amiatt, h jól érezzük magunkat lelkileg, vagyunk párkapcsolatban????
Hát ha átlagos,akkor pedig sajnos érzéketlen(ha díszhím lenne,akkor önteltet,és egocentrikusat mondtam volna)..mit szólna ,ha te nála jobb külsejű pasikat lájkolgatál rendszeresen?
A bikinis képek felkeltik a figyelmet,igen. Pl.én is meg tudom érteni a páromat,ha megakad a szeme képeken,vagy élőben nőkön.De ha már azzal szórakozna,h lájkolgatja,akkor egyrészt hülyének nézném,másrészt érzéketlenek tartanám,hogy nincs magától ennyi empátia benne,hogy megérezze:senkinek nem esik jól,ha a párja ilyeneket csinál direktben.
Jujj: D
Te biztos vagy abban,hogy mindenki azért van a másikkal,mert pont ő kell neki? :D
Fel sem merül benned,hogy azért,mert az,akit lájkolgat,nem áll vele szóba? :)Vagy egyszerűen a lájkolgatással "puhítja"a nőt,kényelmesen,a fotelból,aztán várja,hogy a horgára akadjon? :)
Kizártnak tartom,h vki CSAK ÚGY,cél nélkül lájkolgasson mások pucér-és félpucér fotóit.Ha mégis,hát borzasztó sivár egy figura lehet.
Ezt most csak példaként említem,nem pont a topiknyitó pasijáról van szó.
Amikor megismerkedtetek azota jott az az 5 kilo ? (az sok tud lenni, foleg,ha nem ott van ahol kell)
Masreszt, magad miatt valtoztass,ne egy pasi miatt. Harmadreszt,ha a kisugarzasod nincs meg, akkor edzhetsz akarmennyit sajtos:(
A nok tobbsege hajlamos osszekotni a kilokat es a kozerzetet, magamrol is tudom, de a legjobb ,ha megvan a baratoddal a lelki harmonia IS. Az megvan?
Ejjha! Ez tetszett! :D Köszönöm szépen! Ez jól esett és csak erőt ad, hogy véletlenül se gondoljam meg magam! Bár elkezdhetném már a változást! ;)
Még egyszer köszönöm!!
Nem díszhim! Egy tök átlagos pasit kell elképzelni.. aki csak az én álmom inkább, nem másé! De egyébként helyes és aranyos, csak nem az a nagyvilágú férfi, ami becsülendő is. A bántó az, hogy a "lájkolgatások" általában olyan lányoknak mennek, akikről TUDOM személyesen, hogy bejönnek neki. És ez még nehezebbé teszi a helyzetet számomra...
Úgy érzem, hogy közvetlenül én vagyok mellette, de egyébként gondolatban merre jár? Hogy mi a titkos vágya? Ezt nem tudom.
Amúgy nem egy nagy fb rajongó ám! De az ilyen bikinis képek kinek nem keltik fel a figyelmét? ;)
A minap láttam a tévében a Született felségek azon részét, melyben Gaby egy ideillő kis szösszenetet mondott arra a felvetésre, hogy a férfiaknak legyen elég, ha a nőnek szép a lelke, de nem néz ki jól. Nem szó szerint:
"elképzelhető vajon, hogy az utcán a férfiak a nők után forgolódva ilyeneket mondjanak: nézd már, de szép lélek!"
Naiv az, aki azt hiszi, hogyha nem törődik a külsejével, az nem probléma. Jellemzően nem haverkodom felszínes emberekkel, de igenis fontos a férfiaknak, hogy a nő magabiztosságot, valamilyen szinten nőiességet, kedvességet sugározzon.
Úgyhogy kedves fórumindító, teljesen igazad van, mindent bele! Amint elkezded a folyamatot, vele együtt nő a magabiztosságod is, és ezek egymást generálva létrehozzák a benned szunnyadó jó nőt :-)
bakker! Csak nézegeti! :) Azért van a szeme! Ha az a nő kellene neki, akkor nem veled lenne, nem gondolod?
Nehogy ezen a like-olgatáson, meg nézegetésen akadjatok már fenn! :) Mi nők meg megnézzük a jó pasikat. Ennyi! :)
Azon nem gondolkodtál még el, h ha te megváltozol, már nem fogsz kelleni a pasidnak? Azt azért nem ártana letisztázni magadban mindenek előtt, h téged szeret, és olyannak, amilyen vagy! Úgy, ahogy vagy! :)
Ha változtatni akarsz a külsődön, tedd, de csakis magad miatt, ne másért!
Köszönöm!! Kedves vagy!! :) Nagyon erős elhatározás van magamban! Tudom, hogy lehetnék jobb is.. és bánt, hogy eddig az anyagiak vagy a körülmények nem engedték, vagy mert nem volt lelkierőm, nem tartottam érdemesnek magamat semmire!
Ennek véget szeretnék vetni! :)
Szerintem ez teljesen egesszeges. Az is, hogy a parod megnez masokat, attol, hogy az ember kapcsolatban van, meg van szeme. Nem ez minositi az embert, hanem a tettei.
Az is teljesen rendben van, hogy mondjuk nem banat eszel vagy a homokba dugod a fejed, hanem szeretnel jobban tetszeni neki is es ezek szerint sajat magadnak is, ha egyszer mar megfogalmazodott benned, hogy noveld a sajat onbizalmadat. Ezek szerint igenyed van ra. Ez mindig jo.
Szerintem batran valts stilust, a legkevesbe sem hulyeseg! Tegyel magadert, sportolj valamit, jobban fogod erezni magad a borodben, viselj csinos ruhakat, utanad is megfordulnak majd az utcan, ezzel parhuzamosan no az onbizalmad is :)
Hajra! :)
Az azért más,ha az utcán megnézi a jobb nőket,hisz ők szembejönnek.A facén lájkolgatás viszont már más tészta,azt direktben csinálja:leül,néz,keres,ÉS nyomja a gombot.
Ő egyébként egy ilyen jóképű díszhím?arra fel meri ezt megengedni magának?
Az jó dolog, ha változni akarsz, de ha változol magadért tedd, és ne másokért. Igazából így látatlanban nem is lehet eldönteni kellene-e változnod, és az is igaz mindenkinél más a konzervatív öltözködés is.
A barátod meg furcsa számomra, oké-oké mondják nem vakságot fogadtak, de azért minimális illemet muszáj lenne tartania, ha Te pl. Nem nézegeted a pasikat a társaságában, és teszel megjegyzéseket milyen jó feneke van :D
Azért kívánom, hogy érd el a célod!