Hogyan állítsam le a gyereket? (beszélgetés)
Van egy idióta osztalytarsam, aki élvezi hogy szekálhat, nem tudom miért kezdte. De alapból az osztályban se jó a helyzetem, tele van suttyó, bunkó parasztokkal és ez a második legjobb középiskola.
Az a lényeg hogy ez a gyerek tavaly kezdett alufólia galacsinnal dobálni. Most meg állandóan szólogat meg pár gyerekkel. Meg szeretném leckeztetni, mert már kaptam eleget a sok kis senkiházitól általánosban is. Csak az a baj, hogy amikor ilyen helyzetbe kerülök, akkor lefagyok. Pedig már volt gyerek, akit a falra raktam.
Meg olyat is szokott, hogy ami a teremben van tárgy, azt a padomra rakja, hogy én loptam el gondolom.
Mit tegyek? Ma is megfenyítettem hogy megverem, erre azt mondta, hogy ha hozzáérek ki is rúghatnak. Meg tartok attól, hogy ha odáig fajulna börtönbe kerülök vagy kirúghatnak miatta. De azért már elegem van. Tanárnak meg már nem akarok szólni, úgyese lenne semmi belőle. Meg a gyerek 1 fejjel magasabb majdnem. Mit tanácsoltok?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a párom. 4 hete szültem neki gyereket, akit mindketten akartunk. Van valakinek valami ötlete, hogyan hódíthatnám vissza?
- Alvászavar, avagy hogyan tanítsuk meg a gyereket aludni - könyvből?
- Kezelhetetlen gyereket hogyan lehet kitenni/kitetetni az iskolából?
- Egy anya hogyan juthat el addig, hogy meggyűlölje a gyerekét?
- Te hogyan tudsz takarékoskodni, hogy a pároddal gyereket vállalhass?
- Hogyan fegyelmezitek 1 éves gyereketeket?