Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
Kész van a zabpelyhes süti..meg is kóstoltam.
Hát az igazat megvallva,ettem már jobbat is :I
Kevés benne a cukor és ízetlen..csináltam még kekszes almást sütés nélkül,magamnak diétás változatot készítettem.Az már igen.... :)
A muffin még nincs kész,de biztos jó lesz.
Sziasztok Lányok!
Ircsi kitartás!!
A recept mindenkinek:
Kakaós muffin diétásan
1 tojás, 2 teáskanál kakaópor, 5dl natúr joghurt, 1 kk sütőpor, 20dkg zabkorpa, édesítő ízlés szerint
Egy tálban összekeverjük a hozzávalókat, én a sütőbe papírformát tettem, nem tudom milyen van neked.200fokon 15-20perc kell neki.12db lesz belőle.Várd meg, hogy kihűljön, mert nekem melegen ragadt a formára, hidegen meg szépen lejött a papír róla!Kb 1000kcal van a 12 db-ban!
Úgy hogy egy darabban nincs 100kcal!Jó étvágyat!
Sziasztok!
A tisztítónapokra gondolsz?Mert a többi napokon 1000-1200 körül vagyok.Eddig még fogyok szerintem nem olyan gyorsan.Vagy a 3 hét alatt a 3,5-4kg sok?
Egyenlőre még nem voltam éhes sem nagyon, de köszönöm, hogy aggódsz értem!Ez olyan jólesik!Ez adja nekem a lökést hogy folytassam!
Sziasztok LÁnyok!
Ircsi, én is, én is kérek muffin receptet!:)
Figyi, nézegettem a naplódat, nem eszel te vészesen keveset?!:O
Jó reggelt mindenkinek!
Meglett az eredménye a tegnapi megszorításomnak 65.1 kg voltam reggel,tegnap 65.4 voltam.:)
Megvan hogy mit fogok ma sütni.Az egyik az ircsi féle csokis muffin lesz, a másik pedig egy zabpelyhes süti.
Szép napot!
Most már én is megyek.
Jó éjszakát!
Kilófaló manók legyenek veletek!
Jó éjszakát Anna!
Kilófaló manók legyenek veled!!! :))
Jó éjt, szép álmokat!
Holnap én sem leszek csak este.Ne írjatok sokat, hogy vissza tudjak olvasni!
Én most elköszönök,elteszem magam holnapra.
Jó éjt mindenkinek!
Majd ha otthon leszek, csinálok lájtos sütiket és felteszem képpel, kalória számítással együtt.
Egy másik fórumon már úgyis megígértem a lányoknak, hogy csinálok lájtos pizzát és töltött kiflit..majd felteszem azokról is a fotót..csak legyek már otthon
Ma csináltam először, az egyik gyerkőcnek tetszett a másiknak annyira nem az apjuk azt mondta nem jó, de megevett belőle kettőt!Más íze van mint a simának, de nekem az édesség vágyamat tökéletesen kielégítette!Amin csodálkoztam ,hogy a finnyásabbik gyerekem ette!
Kéred a receptet?
Erre nem is gondoltam!Meg sem néztem eddig, hogy én ilyet is ehetek!
Mondom én Roxa ellát bennünket minden jóval!
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: