Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
SZija Jó reggelt!
Október 4-én lesz telihold, október 5-től fogyóhold :)
Jó reggelt:)
Meg tudja nekem valaki mondani, mikor lesz már végre fogyó holdunk?:D
Jó reggelt! sziasztok!
Remélem ti jól aludtatok, mert én alig bírtam.Még mindig ez a fránya megfázás kínoz..
Köziné köszönöm a tanácsokat.
Szép napot!
Sziasztok!
Most jutott egy kis idöm hogy visszaolvassalak benneteket,hát termeltetek rendesen :)
Mi is szoktunk itthon kenyeret sütni kenyérsütöben is,és a rendes sütöben is.Söt,még ilyen kis töltött cipokat is szoktunk,azok is Isteni finomak!
És én elég nagy gombócokat csináltam!
A zabkorpát ismerem, és szeretem is, elég sokféleképpen lehet variálni.Itt a hoxán nagyon sok receptet találtam, van egy olyan cikk, hogy zabkorpás receptek!
én is itt vagyok ám, csak egy ideje nem tudtam hozzászólni a dolgokhoz, de figyelek, és lélekben is erősítem a csapatkát!
:-))
Most ettem egy szelet (saját sütésű) kenyeret, és ubit, meg pmell sonkánt (tehát az amit ebédre, kivéve a kenyeret...) Hát mit ne mondjak,... ISTENI VOLT! :)
LEhet lesz lelkiismeret furdalásom... de most baromi jól esett!!!! :) ;)
Én nem hagyom ki a fehérjét, egyszerűen egészben ütöm bele mindig a tojást..lustaságból és mert az anyám anno úgy tanította velem a grízes változatot:D
Tehát én a régi jól bevált túrógombóc receptemben csak a grízt cseréltem ki zabkorpára..
Szia Ircsi!
Beindította a fantáziámat a túrócsodád, de csak zab- és rozspelyhem van itthon. Nem tudom ezekkel kiváltani a zabkorpát?
holnap meglátjuk, de igazából havi szinten 2 kg - és ebbe bele kell törődni,
nálam az a baj, hogy tényleg nagyon hirtelen jött sok, egy kicsit az elején nekem muszáj...gyorsabban= heti 1 kg
igazad van ebben, ezt szó nélkül el is fogadom
én is emelem majd, és havi szinten fogok fogyást várni-majd, de most legalább, amíg a víz kimegy= 1 hét, aztán kicsi emelés 1hét, valami ilyesmi, de én 1150-1190 -ig, abban hiszek én,
és most is 1000 kcal-nál vagyok, nem extrém a dolog.
:-))
Majd szólok, ha legközelebb szükség lesz a paraképességeidre...:-)
Nem, én nem kínzom magam, ha múlt héten fogyni tudtam 1300-1400-zal, akkor most se megyek 1200 alá! (mondom ezt ma, aztán meglátjuk holnap reggel...)
Én nem verem sosem a fehérjét bele,mert van akinek szétfő, ha verve van a fehérje.
Én arra emlékszem megboldogult Norbis koromból, hogy nem szabadott a gombócokat lobogó vízbe főzni, csak szutyorgóan forróban:)
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: