Hogyan állítanád össze az 1000, 1100, és 1200 kcal-ás étrendedet? Segítsünk egymásnak! (beszélgetés)
anna, ha neked működik a spontán életmódot, hiszen rengeteget leadtál, akkor nem biztos, hogy kellene hagynod magad kizökkenteni!
megállt a fogyásod? vagy megy?
ha megállt az más...akkor megbeszélhető
Én is,most megprobálok mégjobban odafigyelni mit eszek,hogy gyorsabban lemenjen a 6kg.
Remélem reggel kicsit kevesebbet fog mutatni a mérleg :)
Sziasztok!
Roxa, megnéztem a fagyidat, de csak ezt a túró ice light volt!Holnap még körbenézek, ha tudok!Meséljetek, mi újság?
egyre jobban
ma különösen, mert egy nagyot futottam (9 km)
de a diéta, amiben nem vagyok végre éhes, teljesen feldob, ez jó
és te?
Látom megint mi leszünk az esti müszakosak :)
Hogy sikerült a mai napod?
akkor folyadék
ha számolsz és tartod, nyugodtan mérd magad naponta
és konokul tartsd magad a programhoz!
meglesz az eredmény, nem kérdés!
Sziasztok!
Képtelen vagyok visszaolvasni amit írtatok. Nagyon aktívak vagytok.:))))
Jó éjt mindenkinek.
Semmi különös...épp az előbb ájultam el majdnem amikor megmértem magam 67.8 kg mért :o
mi lesz ebből reggelre...:S
Én itt vagyok,és figyelek :)
Mi ujság?
ezt a menő bandát!
be lehet fizetni valahová menzára???
Sziasztok csajszik! Délelőtt nagy volt a sürgés -forgás, aztán meg nem volt net. Most olvastalak vissza benneteket.Túrógombóc receptem nekem is van jó csak alakítani kéne rajta, hogy diétás legyen. Nagyon fincsi , nem kell főzni , így nem is esik szét és még kemény sem lesz.
Recept:: 1/2 liter tejben megfőzök kb. 3 dl búzadarát( nagyon sűrű tejbegríz lesz / főzés közben adok hozzá cukrot és vaníliás cukrot is. Majd kihűtöm, ezek után belegyúrom a 1/2 kg túrót. Vizes kézzel gombóckákat formálok és pirított zsemlemorzsában megforgatom őket. Mi cukros tejföllel és eperöntettel szoktuk enni.
Ötletek diétás adaghoz???
Tegnap amit csináltam,a sült csirke zöldségágyon, is olyan jól nézett ki,csak akkor jutott eszembe hogy le kéne fényképezni amikor már megvolt kezdve.
Majd ha legközelebb csinálok akkor lefényképezem.
Köszi!
Megprobálom rendesen vezetni képekkel illusztrálva,hátha ugy jobban meghozza az emberek kedvét hogy változtassanak.Lehet igy is finomakat enni.
Oké!:)
Láttam hogy naplót is kezdtél vezetni.Meg is jelöltelek gyorsan :))Nagyon guszta a mai ebéded!
Vagyis bocsi vasárnap lesz az,mert holnap vegyes saláta lesz fött csirkehusival.
Olyan üditöt találtam,amiben 2dl-ben csak 40kaloria van. :))Néha jo belekortyolgatni a viz után :)
oké! klassz! mindenki! így jó lesz, napló reggel, konkrét számok!
mérlegelések is!
Szombaton nálunk is tökfözelék lesz:)
Te hogyan készited hogy diétás legyen?
További ajánlott fórumok:
- 100 kg felettiek, mit tegyünk? Kezdjük együtt és segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak fogyni!
- Túlsúlyos kismamik/vagy leendő kismamik segítsünk egymásnak...
- Akiket elkerül a gólya! Segítsünk egymásnak!Biztassuk egymást!
- Álomsúly megtartása-segítsünk egymásnak!
- Segítsünk egymásnak, a tegnapi menü nálunk: