Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen? fórum

Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen? (beszélgetés)

1 2
2006. nov. 5. 13:40
Szerintem az a legjobb ha megmondod a szemébe.Ha fáj is egy picit de legalább öszinte vagy.Mert az az idő amíg magadba emészted a dologkat az alatt a párod esetleg azt hiszi más baj van.De ha leülsz és megbeszéled vele azzal nem veszit senki semmi,max nemet mond a partner.
2006. okt. 8. 23:46

Ej Csajok!

Jeannie segítséget kért, nem bírálatot tőlünk....

Jeannie, eleinte is ilyen volt a pasid? Csak azért kérdezem, mert a barátnőm pasmagja is mostanában (gy két éve) kezdte elhanyagolni magát, bár már együtt vannak 5 éve. Nem tud az ürgével semmit kezdeni, én meg már nem is vagyok hajlandó átmenni hozzá, ha ott a pasi, mert fix, hogy nem állom meg szó nélkül, vagy elmenni velük...

De nagyon ötletem nincs, tán én valószínű, hogy elhidegülnék tőle elég hamar, ha nem veszi a lapot, akkor tutira vége lenne a dolognak.

Azért nem gondolom, hogy elejétől fogva ilyen volt a pasid, mert gondolom adott magára eleinte, és nyilván nem is jöttök össze, ha nem így lett volna... aztán lehet elkényelmesedett. Nem lehet, hogy túl biztos a dolgában? De tényleg csak találgatok, mert ötletem nagyon nincs, pedig szívesen segítenék.

Mondjuk borotválkozás, biztosan játékosra fognám a dolgot, és ultimátumként megkapná, hogyha nem borotválkozik meg, akkor én borotválom meg, és nem állok meg az arcánál... :)))

2006. okt. 8. 23:24
Mind1 csajok hagyjuk. Talan hulyeseg is volt nyitnom ezt a topicot. Ugylatszik csk en vagyok ien helyzetben.
2006. okt. 8. 23:21
Hat nemnagyon van. Meg en ha latom v mondja, teszek ellene.
15. nixe
2006. okt. 8. 23:12
Nincs esetleg olyan dolog, ami őt zavarja veled kapcsolatban? Igy mindketten változtathatnátok, és nem lenne sértődés.
2006. okt. 8. 21:39
az én olvasatomban, a kezdetektől ilyen, két éve ezt tapasztali!!!!!
2006. okt. 8. 21:39
Szerintem se kell burkolni,csk sertegetes nelkul eloadni.
12. Hoxa
2006. okt. 8. 21:37
Terezával értek egyet. Ha még változtathat a dolgon és szereti, akkor miért kellene mindjárt eldobni? Lehet, hogy a pasi csak elkényelmesedett a kapcsolatban, fel kell nyitni a szemét, hogy vannak elvárások vele szemben.
2006. okt. 8. 21:36
En nem cserelgetni akarom, hanem valtoztatni. Csk 1 picit. Ne kelljen mindenert konyorognom..
10. 7130b15964 (válaszként erre: 8. - Nayloon)
2006. okt. 8. 21:33

Miért kellene burkolni? Szerintem nyíltan kell beszélni róla, csak arra kell ügyelni, hogy ne legyen sértő, legyen benne segítőszándék, szeretet stb.

Nem kell ezt burkolni, mert még a végén félreérti vagy a fülebotját se mozdítja, az meg kész időpocsékolás.

9. dee
2006. okt. 8. 21:28

Cseréld le a fickót,amíg nem késő.

Van kínálat bőven.

2006. okt. 8. 21:25
de hogy lehet ezt burkoltan elmondani????????
7. Hoxa
2006. okt. 8. 21:23
Nehéz és ciki ügy lehet. Ilyenkor megbánthatja az őszinteséged, de mindenképpen szólnod kell róla, hiszen másképp csak az elviselése marad, az meg láthatóan nem megy. Nem irigyellek, nagyon kellemetlen lehet, hogy nem tudsz mit tenni.
6. Jeannie (válaszként erre: 5. - Ekka)
2006. okt. 8. 21:15
Hat irsz valamit.De akkor nem zavarna.Magamat pont ellenkezojenek tartom. Talan tulzottan is. Le akartam cserelni ugymond mar amikor nagyon elkeseritett, de meg megsem tartok ott, ezert kertem otleteket.
5. Ekka
2006. okt. 8. 20:47
Bocs, hogy ezt írom, de ez a Te igénytelenségedről is árulkodik, hiszen önmagad választása...
2006. okt. 8. 20:46
Cseréld le!!!!!!!!!
2006. okt. 8. 20:45
Húúú... én nem eröltetném a dolgot...inkább sikítva menekülnék. :)))
2006. okt. 8. 20:24
Csk par tippet otletet szeretnek toletek kerni. Nekem o az 1eduli meg akivel egyutt is lakom.
2006. okt. 8. 20:22
Sziasztok! Parommal lassan 2 eve vagyok egyutt. Szeretem, de egyre inkabb zavar, magaval szenbeni igenytelensege. Pl. Konyorognom kell h borotvalkozzon. Hiaba mondom h osszeszurkalja az arcom, mit sem valtoztat a helyzeten. Az is zavaro hogy fogat sem akar nagyon mosni. Mindig ragokkal tomkodom. Oltozkodesenel is...Mint egy ovist. Nem akarom minden ilyen hibajat felsorolni,meg nekem lesz buntudatm
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook