Hogy vegyem rá a pasim, hogy igényesebb legyen? (beszélgetés)
Ej Csajok!
Jeannie segítséget kért, nem bírálatot tőlünk....
Jeannie, eleinte is ilyen volt a pasid? Csak azért kérdezem, mert a barátnőm pasmagja is mostanában (gy két éve) kezdte elhanyagolni magát, bár már együtt vannak 5 éve. Nem tud az ürgével semmit kezdeni, én meg már nem is vagyok hajlandó átmenni hozzá, ha ott a pasi, mert fix, hogy nem állom meg szó nélkül, vagy elmenni velük...
De nagyon ötletem nincs, tán én valószínű, hogy elhidegülnék tőle elég hamar, ha nem veszi a lapot, akkor tutira vége lenne a dolognak.
Azért nem gondolom, hogy elejétől fogva ilyen volt a pasid, mert gondolom adott magára eleinte, és nyilván nem is jöttök össze, ha nem így lett volna... aztán lehet elkényelmesedett. Nem lehet, hogy túl biztos a dolgában? De tényleg csak találgatok, mert ötletem nagyon nincs, pedig szívesen segítenék.
Mondjuk borotválkozás, biztosan játékosra fognám a dolgot, és ultimátumként megkapná, hogyha nem borotválkozik meg, akkor én borotválom meg, és nem állok meg az arcánál... :)))
Miért kellene burkolni? Szerintem nyíltan kell beszélni róla, csak arra kell ügyelni, hogy ne legyen sértő, legyen benne segítőszándék, szeretet stb.
Nem kell ezt burkolni, mert még a végén félreérti vagy a fülebotját se mozdítja, az meg kész időpocsékolás.
Cseréld le a fickót,amíg nem késő.
Van kínálat bőven.
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- Minden szónak legyen "ár"-a
- Mindig az utolsó szó három betűjéből legyen egy új értelmes szó
- Szavad harmadik betűje legyen "s"
- Ha a pasim azt mondja ùgy nézek ki mint Piroska a meséből azt vegyem bóknak?
- Az emberek lettek igényesebbek fog kérdésben vagy a "colgate reklámok" tették igényesebbé az embereket?