Hogy vagytok képesek elvágni a csirke nyakát? (beszélgetés)
Soha nem ölnék állatot!
Meg sem eszem őket! Inkáb éhen halnék, de soha nem tudnék húst enni!
Ugyanez volt az elso gondolatom...
A tobbi is :)
30 éve élek panelban, azóta én sem vágtam el egyetlen jószág torkát sem, és a véletlenül betévedő bogarakat, egyebeket sem ölöm meg, inkább csak kívül rakom őket.
De ha az élet rákényszerít valamire, bárki megteszi, ha azt kell tennie. Vagy nem eszik. :)))
visszatért vajon a csirkevágásperverzünk a hoxán? :O
én ugyan mostanában nem vágok csirkét kacsát, de gondolom pont ugyanúgy vágnám le mint régen.. jó éles késsel. Sőt tuti pucolni is ugyanúgy pucolnám. Valahogy meg kell enni később. ahhoz meg le kell vágni és meg kell tisztítani. ennyi.
Valóban, jó éles kés kell hozzá, mert akkor annál kevesebbet szenved.
Másrészt ha tudod, hogy azért neveled, mert a fazékba szánod, akkor előtte ne csinálj belőle házi-kedvencet, és ne pátyolgasd, meg ne kényeztesd, stb. stb. Kapjon meg mindent, ami a normális életéhez, fejlődéséhez szükséges, és ennyi.
Ha sajnálod, miközben vágod el a torkát, akkor valahogy a művelet is tovább tart, tovább fog szenvedni. Egyetlen határozott mozdulat, és nincs állatkínzás.
Mègis megeszed a csirkèt.😛😜😜
Egyebkent pillanatok alatt elvagják, láttam már.
Szúnyogon, légyen, hangyán, csótányon, pókon kívül én még állatot nem öltem. Nem lennék képes rá. Arra sem lennék képes, hogy nevelgetek, pátyolgatok állatokat, aztán megegyem.
Elképzelni sem tudom, hogy tud valaki ilyet tenni.
Persze a boltban én is veszek bontott csirkét, húst stb. de az más helyzet. Pont ilyen meggondolásból soha nem voltam horgászni és nem is vettem élő halat, csak filézettet.
éles késsel, gyorsan. De a balta is jó megoldás. talán gyorsabb is,azt nem próbáltam.
ha kell megteszem, nem gond. a disznóval már bajban lennék, az férfimunka
Ki mondta, hogy képesek vagyunk??
Szerencsére már nem kötelező, ha valaki
nem akar csirkét vágni :)
További ajánlott fórumok:
- Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok?
- Szegediek, itt vagytok?
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Ti hogyan ismerkednétek meg egy olyan férfival akivel egy épületben dolgoztok, de nem vagytok kollégák?
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Ti milyen áldozatokat vagytok képesek meghozni egy kapcsolatért?