Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek? (beszélgetés)
Gondolod? :DDD Akkor majd legközelebb csatlakozhatsz hozzánk amikor telente hajléktalanoknak osztunk szendvicseket az aluljárókban. Amit az egyébként nem magyar, és értékeket nem ismerő gyerekeim gyártanak.
Vagy amikor hétvégén pihenés helyett pro bono dolgozom egy alapítványnak, aki állami gondozott cigány gyerekeknek segít. De szívesen bemutatlak az utcában lakó két idős nőnek is, akinek bevásárolok, vagy megveszem a gyógyszereit, mert nemigen van rá pénzük. Néha esetleg kitakaríthatsz náluk. Csak úgy szabadidődben.
De te csak énekelgesd a csodálatos himnuszt, mert attólv agy kurvára magyar ;)
Na látod!
Neked ahhoz, hogy ezt tedd, ki kellett menned külföldre. Én itthon is megtudom ezt tenni. Ha olyanom van, akkor beülök valamelyik autónkba, mert nem csak egy van, és elmegyek enni valamit. Valami jó magyarosat, amilyet szeretek:D Kerül amibe kerül, mert azért sokaknak itt is belefér a fizetésükbe, hiszen aki akar az itthon is tud boldogulni, de aki itthon sem tud, annak nem lesz túl hosszú a külföldi jódolga sem....
Miért "hülyézel" valakit, aki leírja a véleményét?
Ráadásul úgy érzed, hogy semmi bántót nem írtál. Ahol élsz, ott ez a szokás?
Most akkor otthon vagy a két gyerekkel és max. a férjed dolgozik, így neki van jó fizetése, vagy dolgozol?
Melyik az igaz?
Úgy gondolod?
Én rád gondolok így:DDDDDD
Nem baj, ha nem tetszik. De ne itt írd le, ahol olyanok vannak, akiknek ez a hazája. Csúnya dolog más hazáját így lehúzni.
Hogy miért bánt? Mert én szeretem a hazámat. Ennyike...
Megtenned hogy idezed a kopkodesem?
Mert azon túl,hogy szemetnek tartom amit élelmiszer címen lenyomnak a magyar nép torkán jó drágán, semmi bántót nem írtam.
Mert állatokat külföldön sem fogadok be,nem vagyok allatbarat.
Nem vágok fel semmire,mindenért megdolgoztunk amink van,nem dobálják az ember után a száz eurokat sehol sem.
Miért bánt azt téged,vagy mást,hogy nekem nem tetszik a Magyarországon élhető élet semmilyen szempontból és hoborges meg lázadozás helyett szépen eljöttünk?
A forumindito kérdésére kifejtettem a véleményem, amivel nem vagyok egyedül, ahogy olvastam.
Nem győzködni akarok senkit,mindenki ott él ahol akar.
Amúgy meg baromira nem érdekel a véleményed, sok éve vagyok a hoxan, többször próbáltál megalázni, meg elmondani minden sz@rnak.Egyszeruen nem érdekel semmi amit gondolsz.
Háát, nem is tudom. Én szóban sem használtam olyan szavakat, amiket leírsz. Még a paraszt szót sem használtam pejoratív értelemben, mert rengeteg magyar szavunk van arra is.
Apukád még szerencsés volt, hogy nem lőtték ki a szemét.
Ha csak megfigyelték, akkor neked elég volt egy kis megfélemlítés is ahhoz, hogy behúzd füled-farkad.
Persze megértelek, de nem látod az ok-okozat összefüggéseket.
"Kb leszarok minden embert es csakis igy tudok boldog lenni itthon"
Nem tűnsz annak egyáltalán.
Nem hiszem, hogy külföldön állandóan csak és kizárólag mosolygósak és kedvesek, itthon meg mindenki szemét.
Van itt is, ott is ilyen is, olyan is.
Én pl. Nagyon kedves és mosolygós revizorral találkoztam a NAV-ban.
Receptet meg úgy iratok, hogy telefonon megbeszlem, aztán az előre megírt receptet csak átveszem, két másodperc. Naná, hogy nem ülöm végig a sort. Ha te is így teszel, neked se, és akkor kap el az epeömlés...