Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy szálljak ki a lottózásból? fórum

Hogy szálljak ki a lottózásból? (beszélgetés)

1 2 3
6. Channa* (válaszként erre: 3. - Csontsovány)
2022. jan. 29. 19:40

Én simán abbahagyom.

Igaz, még csak 3 hete lottózok, de már elegem van belőle.

Azaz nem csak lottózok, hanem veszek három féle lottót (5-ös, 6-os, skandináv), egyébként a skandinávval van a legnagyobb esély. Illetve veszek jackpotot és luxort, meg néha puttót.

Ma épp a múlt héten kisorsolt számokat néztem hozzá a jackpothoz és örömködtem, hogy van egy 2+1 em. Aztán rájöttem.

Tehát, én online játszok. Múlt héten lefogyasztottam az összes egyenlegemet és nem töltöm fel újra.

Ennyi.

A fene fogja kidobni azt a sok pénzt az ablakon...

2022. jan. 29. 19:40
Játssz egyel, megadod az esélyt a szerencsének, az egynél állj is meg. Ha magadtól nem megy, fordulj orvoshoz, ez is betegség.
4. 3922e0e3cc (válaszként erre: 3. - Csontsovány)
2022. jan. 29. 19:39

Megértelek! Nagyon nehéz ebből kiszállni,sajnos ez egyfajta függőség,amit nagyon nehéz kezelni :(

Sajnos nem tudok mit tanácsolni,talán terápia segíthet..........

3. csontsovány (válaszként erre: 2. - 3922e0e3cc)
2022. jan. 29. 19:35
Nagyon sokat lottózom...tudom , hogy fejben dől el , hogy abbahagyom,azt is tudom, hogy nem nyerek, mégis mindíg meg kell vennem ...
2. 3922e0e3cc (válaszként erre: 1. - Csontsovány)
2022. jan. 29. 19:33

Értékelendő hogy felvállalod magad!

Miben segíthetünk?

2022. jan. 29. 19:22
Névvel teszem fel a kérdést ...aki ismer , az tudja , hogy sok mindenről le mondtam. A lottoval vannak gondjaim . Még nem húzták ki , de tudom a végeredményt ... állandó számokkal játszom . S így elég nehéz ..
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook