Hogy szálljak ki a lottózásból? (beszélgetés)
Úgyis van. Hajrá. Nem lehet minden örömöt feladni.
Más egy hét alatt elbagózik ennyi pénzt. Sőt.
Egyébként igazad van . Nem viszem magammal a párna alatt..meg van aki sokkal többet költ pl a dohányzásra
. Holnap veszek is hatoslottót, s ha a kedvem úgy akarja veszek mellé puttót is .
Az nem is sok.
Miért akarsz erről is lemondani?
Nekem a legtöbb 18900 volt ..
S tényleg már csak a lottó maradt, meg a kávé
Maradjon az, amin állandó számokkal játszol.
Nem kell mindenről lemondani...
Ha odafent úgy akarják ..
1 szelvény is elég .... :-)
Ki mondta, hogy mindről le kell mondani?
Ne tedd! Aki mer, az nyer.
Nyertem már skandival 177.xxx pénzt meg luxorral 203.xxx-et.
A kicsiket a fene se tudja.
Válassz ki egyet, a többit dobd ki, ne is nézegesd nyertél volna-e rajta, mert az idegölő.
Édesapám testvéréék évekig játszottak ua. számokkal. Aztán mondták, nem dobják ki a pénzt az ablakon.
Amint abbahagyták, a következőhéten telitalálatuk lett. A pasi agyvérzést kapott. De az 1 mező volt mindig.
Hány lottó van? Ötös, hatos, skandináv, van más is?
Ha nincs, akkor 3 szelvény az nem sok.
Az a baj, hogy több , mondhatnám minden lottóval játszom..
Nagyon látom , hogy jó vége nem lesz ...
Ezzel nagyon sokan így vannak. Állítólag minél betegebb a társadalom, annál többen lottóznak, mert úgy érzik, hogy csak a csoda segíthet rajtuk.
Szerintem, ha belegondolsz, hogy mennyit költesz rá évente, segíteni fog abbahagyni.
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- Jó reggelt! Hogy aludtál? :)
- Most derült ki, hogy PCO-s vagyok. Ki tud róla valamit? Lehet még gyerekem?