Hogy lettem szerető? (beszélgetés)
Más szemében a szálkát is, sajátodéban még a gerendát sem.
Ez a helyzet Channa...
Van humorom és értem is, de valamelyik családtagodon köszörüld a nyelved.
Ha nem tudod úgy visszaadni, ahogy volt, akkor ne add tovább;)
Nem mindenkinek áll jól a jólértesültség.
Amit én itt leírtam az humor volt, amit te továbbítasz, az nem az, csak te hiszed.
Remélem is... Az élet majd eldönti. Eddig átvészeltük, de 5 év nem nagy idő még, tudom ám... Érdekes amúgy, hogy konfliktus csak hülyeségek miatt szokott lenni, de a nagy dolgokon még nem vesztünk össze. Sőt, a külső ostromok idején még hülyeségen sem kaptunk össze. Meglatjuk, én pozitív vagyok. 🙂
Na persze sok jó dolog is történt az 5 év alatt. 🙂
Általában kívülről jön a baj, néha hatványozva.
És köszi! ;)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Hahahahahahaha :D
Bírom a humorod, és értem is, csak itt ezen a fórumon már sose tudni. :D
Hú, basszus, rengeteg gond volt, az biztos. Bár az élet illetve más emberek mérték ránk a csapásokat amit ki kellett állni, nem mi csináltuk a drámát magunknak, az esteke 99%-ban. :)
Tényleg nem bántás volt, csak hülye humorom van, nem mindenki érti. :)))
Ja, az 5 év az még rózsás tud lenni, bár írod, hogy volt már sok gond.
Mocsok az élet, senki sem ismeri a holnapot.
Még az is lehet, hogy Channa* férje holnaptól harisnyanadrágban meg magassarkúban fog villantani otthon. Hát ez csak úgy hirtelen beugrott. De majd megvigasztaljuk. Channát. :))
Ööö, miért is?
Azért mert nem hazudok?
Igazából nem úgy jött le, de annyi bántás megy már itt oda-vissza, hogy elképesztő. Még azt is megkaptam itt, hogy beteg vagyok és forduljak orvoshoz. :) Szóval hirtelen nem tudtam eldönteni.
Tényleg ilyen, figyel rám, ez kétsételen, de azért ne hidd, hogy tökéletes, mert nem az. :P Én sem vagyok az. No meg frissek vagyunk, 5 éve együtt. Majd 15 év múlva térjünk vissza arra, hogy mennyire sikerül ezt megóvni a mélyrepüléseknél.
De egyébként volt már olyan időszakunk együtt, amikor nem volt annyira heppi minden, és az élet pedig már jó pár igen komoly problémával megcsapkodott minket, amit közösen kellett átvészelni meg megoldani. Ha így jobban belegondolok többel is talán, mint ami az 5 év alatt várható lett volna.
Ha külön-külön is akkora mélyrepülésben vannak, akkor elég nehéz fókuszálni a másik bajára. Persze ez is személyiség függő, ki mit vesz észre a másikon (ahogy az előző kommentemben is céloztam rá). Szóval van, amikor minden igyekezet ellenére is orral a földbe fúródnak mindketten, és jön a vegetálás időszaka, ami nem biztos csak negatív kimenetelű lehet.
Egyébként gondoltam, hogy nálad valami ilyesmi történet húzódik meg a háttérben... Sajnálom.