Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy felejtsem el őt örökre? fórum

Hogy felejtsem el őt örökre? (beszélgetős fórum)


11. andilaci (válaszként erre: 6. - PanniBp.)
jan. 17. 12:11
👍🍀
10. Gretaa (válaszként erre: 3. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 15:24
Ez most elhinni nehéz,de így lesz.Ha nem látod,ha nem tudsz róla,akkor elfog múlni.Ehhez persze kell egy kis idő.Így van ez sokmindennel,nem csak a szerelemmel.
jan. 14. 14:36
Honnan tudod, hogy egyoldalú, volt már ilyen téma? Van valakije? Ha egyikőtöknek sincs párja, akkor szerintem próba szerencse alapon beszélgess vele, hívd el randizni stb. Lehet hogy ő is pont így van vele, mint te. Vesztenivalód nincs.
jan. 14. 11:32

Szia. Ha 6 éven át nem vágytál másra, akkor ilyen "barátot" tudsz találni újat. A rendelkezésedre álló 2-3 hét alatt is biztosan fogtok még beszélgetni, kérdezd meg, mit gondol rólad, miért beszélgetsz vele 6 éve? És ha semmi konkrétat nem mond, akkor szépen engedd el.

Vagy félénk, vagy megelégszik azzal a néhány beszélgetéssel, ami köztetek volt.

Hogy ő szórakozott volna veled? Ezzel nem értek egyet. Hiszen azt írtad, egyoldalú az érzelem. Tehát ő nem hitegetett és nem csapott be. És nyilván nem is tudja, hogy neked többet jelent, mint egy munkatárs. Szerintem - ha egyedülálló vagy - keress partnert magadnak, akivel ugyanilyen jól el tudsz beszélgetni, leginkább a munkahelyen kívül.

7. gabbbicica (válaszként erre: 6. - PanniBp.)
jan. 14. 11:11
hát ha munkahelyen kívül eddig sem barátkoztak, akkor vszínű sehogy sem. Majd a másik munkahelyen talál magának új, munkahelyi barátnőt a pasi.
jan. 14. 11:09
Szia, sziasztok! Csak egy vélemény: búcsúzóul el kéne beszélgetned vele. Távozása után hogy képzeli a további 'barátkozást'. Hat év egy kitudja mit gondol rólam a másik szituációban szerintem kevesen bírták volna ki. Hihetetlen. Bár, ahogy szoktam mondani: az élet, mint a szivárvány...
5. gabbbicica (válaszként erre: 4. - F978ed8ac1)
jan. 14. 08:44

ezzel értek egyet, hogy a pasi jól elszórakozott veled bent 6 évet.


Topikinditó: Te buta voltál, mert gondolom, elpazaroltad ezt a 6 évet azzal, hogy arra, hogy vártad, hogy hátha...… És nem alakítottál ki mással normális kapcsolatot.


Jobban is jársz, hogy elmegy a közeledből, mert magadtól sose szakítanád meg ezt a "barátságot".

4. f978ed8ac1 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 14. 08:29

Azt tudom tanácsolni, hogy objektíven gondold át, mi is a "barátság", mennyire volt barát ez az ember (attól függetlenül, hogy te ennél is többet akartál volna) , akinek úgy nagyjából arra jó voltál, hogy a munkahelyen vidám perceket szerezz neki, de semmi több.

A barátság nem ez, nem ilyen.

Tartsd magad többre, és nyugodtan képzeld el a napjaidat nélküle is.

3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Gretaa)
jan. 14. 07:32
Jelenleg az jár a fejemben, hogy csak 10-szer láthatom őt nagyjából. Aztán jön az üresség majd. Hiányozni fog a napjaimból. De igazad van, idővel elfelejtem majd. Sőt, ha nem lesz a mindennapjaim része, talán más férfiakra is nyitott lehetek.
2. Gretaa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 13. 23:08

Szia!

Így,hogy többé már nem látod és nem fogsz kommunikálsz vele,elfognak múlni az érzéseid.De csak akkor ha tényleg semmilyen formában sem tartasz vele kapcsolatot.Ezt most nehéz ,fájó elhinni de így lesz.Egy kus idő kell hozzá persze.

(Tapasztalatból írom neked)

jan. 13. 23:01

Sziasztok! 6 éve dolgozom egy multinál. Van egy munkahelyi "barátom" aki iránt többet érzek mint barátság. Sajnos ez egyoldalú. Nekem a bent eltöltött vidám, beszélgetős percek a napjaim fénypontjai. Munkán kívül nem beszélünk, találkozunk.


Sajnos ma beadta a felmondását, talán 2-3 hetet marad még. Aztán többé soha sem látom. Hogy felejtsem el őt? El sem tudom nélküle képzelni a napjaim.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook