Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
A Herbafast® advanced kapszula növénykivonatok keverékét tartalmazza: Nelumbinis ,Poria ,Rhizoma Dioscoreae ,Fructus Crataegi
A Herbafast® advanced étrend kiegészítő összetevői között szereplő kínai galagonya termése flavonoidokat és gyümölcs-savakat tartalmaz melyek csökkentik a vér koleszterin szintjét, javítják a keringést. Ezen kívül fokozzák az emésztőrendszer működését, csökkentik a feszültséget és enyhítik a hasi fájdalmat.
Ezek a növényi összetevők szinergikusan hatnak, ami azt jelenti, hogy növelik egymás jótékony hatását, így lehetővé teszik a különböző méreganyagok szervezetből való eltávolítását valamint a testsúly csökkenését.
Szóval ezek az összetevői. Próbáltam rákeresni, hogy érzékenységet kiválthatnak e, vagy hasonló tüneteket amit észleltetek, de nem lettem okosabb.
Nekem csak a száj szárazság ami van, de ez a természetgyógyászom szerint valamelyik pörgetős gyógynövénytől van. Legközelebb elviszem neki az összetételét, hátha okosodunk.
Ügyik vagytok. Ma is megittam 1,5l ásványvizet + szóda. Nagyon szomjas vagyok állandóan. Ti is?
Hányingerem nem volt még. Ma abszolút nem volt éhségérzetem, csak most hogy hazaértem, bár 8 óra kaja nélkül, hát igen. Csak gyümit ettem. Régen ilyen nem volt. :)
Szia!
Köszi a sok-sok infót....:-)...s egyáltalán nem magyaráztad "hülyén" a patikát...lelki szemeim előtt sikerült "belőnöm" hogy hol is van, asszem már párszor el is mentem mellette. :-)...több oldalt átolvastam hogy kinek milyen sikerei vannak/voltak....látom 10 nap alatt ment le rólad -2kg...nem "kedvetlenített" el a dolog hogy nálad "ilyen lassan" megy a dolog, míg másoknál azt olvastam hogy már az első héten -2kg ment le?..tudom a tiéd (10 nap -2kg) normális súlyvesztés, s talán ez lenne az egészséges...de nem volt benned pici csalódás?türelmetlenség?...előre is köszi ismét a válaszokat..:-)
hát 74 kg-ról indultam, reggel 72 kg volt. Egy 10 kg-t minimum szeretnék, de nagyon szeretnék újra 58 kg lenni. (Ja 165 cm vagyok és 26 éves)
Ennyi voltam miután túlestem az első fogyimon, akkor 80 kg-ról indultam, igaz akkor voltam vagy 19-20 éves.
húú hát hogy is magyarázzam...azon az oldalon van a Blahán, pont a kereszteződésben, hogy felmész az aluljáróból, mintha gyalog indulnál a keleti pu felé a Rákóczinak a jobb oldalán...de éppen hogy csak fel kell menni a lépcsőn és rögtön ott van:-)) tudom hogy hülyén bírok magyarázni, de így talán megtalálod. A blokkon Csillag gyógyszertárnak hívják és a Rákóczi út 39. szám alatt van. Az ára itt 3960,-Ft.
Ma vettem be a 10. szemet és -2 kg-nál tartok. De emellett futok heti5*30-40 percet, valamelyest visszavettem a kaját is. Szóval lehet, hogy önmagában ez is elegendő lenne, bár kétségkívül nem vagyok annyira éhes, az édességet, és a kenyeret pedig - ezekért eddig meghaltam- egyáltalán nem kívánom, és az energiaszintem is jobb, mint eddig. Mellékhatást én eddig nem tapasztaltam.
Szia! Tudnál pontosabb infót adni róla hogy a Blahán hol van ez a patika ahol tudnál venni gyógyszert? S ott mennyibe került?
Érdeklődnék továbbá hogy most már milyen eredményeid vannak (hány napnál tartasz, hány kiló ment le). Illetve szeretném megtudni hogy van-e esetleg bármilyen negatív mellékhatás amivel találkoztál? Előre is köszi a válaszokat. :-))
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?