Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
jo lesz maglatod, en nem vagyok ehes, eszem, mert neha korog a gyomrom,es hat jelez, hogy kene mar valamit enni :))de a mai kajam :
reggel 1/2 banan+joghurt 1,6 %
ebedem:1,5 banan +joghurt 1,6 %
es sok vizet, teat iszom ,mert a kapszulatol szomjas vagyok, te se lepodj meg, ha allandoan szaraz lesz a szad, sokat kell inni
nekem elveszi sz etvagyam, ami nagyon jo, mert zaba rohamaim voltak...
lehet6 hoyg isemros ez nektek is, nem tudom.
de ha ramjott az eves, barmit es barmennyit kepes votlam magamba tomni,gondolkodas nelkul...sajnos, de enenk vege, alig eszem..
tegnapi ebed is keves volt, a vacsora meg ket sult hal,de dietasan, nem lisztben, hanam zabpehelyben...
Én holnap fogok venni :)annyi jót írtatok róla,h nekem is ki kell próbálnom.Amúgy tudom,h természetes,de mennyi ideig lehet szedni egyszerre?
jaa,és még annyi,h a fogamzásgátlót nem zavarja be? írjatook lécci köszi Puszi
en erre sajnos nem tudok valaszolni, mert en nem Magyarorszagon vettem,de megnezem a dobozt mit ir rajta..
es kesobb majd megirom..ha igy jo lesz
Sziasztok !
Tudnátok e nekem segíteni abban ,hogy a Herbafast nevű gyógyszer rendelkezik e OGYI számmal? Előre is köszönöm .
nem ertem miert irtad a ferfiakrol ...
en azt irtam a BARATNOM :)))
mindegy..
en is sok vizet iszom,de ezt tudtam elore.
tegnap ota lement 90 deka, de hogy, azt nem tudom, de a lenyeg, hoyg lement...
elso szem utan minusz 90 deka, az nem rossz :))
nos, en orulok neki,es en se akarom szedni sokaig, de ah ossze szukul a gyomrom, az is valami, mert aztan se fogok enni sokat ha abbahagyom..
neha nem eleg az akarat, kell valami loket :DD
A férfiak szerintem mások. A párom alig jár wc-re, kétszer annyit eszik mint én és nem bír hízni, ja és nem is sportol. Szóval ők ilyenek.
Én is rengeteget iszom ami nem is baj. Már csak 2 szemem van, utána abba hagyom, mert orvost mást írt. De legalább tudom, hogy ez is hat és jó a szervezetemnek.
orlok ennek amit irtal,en is ma vettem meg, erzem szomjan halok, de erre fol is keszultem, hoyg fogom kivanni a vizet,
en ma delelott vettem be,es azota 3* voltam wc..
bocs..
nalad is van ilyen reakcio???
a baratnom alig megy,es megis fogyott tole 6 kilotol is tobbet.
o 4. doboznal tart...
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?