Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
eddig kb 4 dobozzal , én nem hasra hízok, de az jó csíkos a gyerekektől
én inkább comb, hát és ilyesmire
Élettani előnyei
Az érett dinnye erőteljes illatot áraszt, és a szárvégződésénél apró repedés látható. A görögdinnye legjobban meleg éghajlaton termeszthető, ha elég vizet kap. Vizelethajtó hatású, így a vese alapos tisztításához segít. Különösen sok benne a C-vitamin, ami az immunrendszert erősíti, és növeli a koncentrálóképességet. Van benne B6-vitamin, amely segíti a szervezetbe került fehérjék feldolgozását és újrahasznosítását. Magas a folsavtartalma, amely fontos a keringés zavartalan működéséhez, a növekedéshez és a haj szépségéhez. A színes dinnyehúsban sok a karotin, amely a szervezetbe jutva A-vitaminná alakul át, így serkenti az agyműködést, és fokozza az idegsejtek tápanyagellátását. Likopin- és karotintartalma rákmegelőző hatású.
Ásványi anyagok tárháza, aktiválja a szexuális hormonokat, fokozza a libidót: az idegsejtek működéséhez és a szexualitás zavartalanságához szükséges mangánt tartalmaz. A görögdinnyében a vérképzéshez és a sejtlégzéshez szükséges vas is megtalálható.
Én nem vagyok éhes. Azért eszek , mert muszáj napi 5-ször enni, hogy ne álljon le teljesen az ember anyagcseréje.A mai reggelim egy tk. zsemle, két szelet szalámi . A végét már erőszakkal ettem meg.
Viszont nagyon szomjas vagyok.
én 2-3 naponta szedek be egyet, és már szerintem össze szűkült a gyomrom, mert most reggel is egy nescafe + 1 müzli szelet és egy activia és teli vagyok.
Inni sokat iszok, de előtte is kacsa voltam :-(
Gyed mellett meg nem engedhetem meg minden nap, elég a havi 1 csomagot is kigazdálkodni
Szia Eva!
Gratulálok!!!:-))) Ez nagyon szép eredmény:-))
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?