Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)
Timike!
Enni szabad! Sőt! Kötelező!
Én is most ettem meg egy barackot.
Csak válogasd meg mit eszel!!!
A 12 óra meló előtt vagy után valószínű nekem sem lenne kedvem tornázni.
Ha esetleg bicajjal vagy gyalog tudnál menni dolgozni az is sokat jelentene. Ha esetleg fizikai munkát végzel, akkor azt felfoghatod tornának is.
Ne hagyd el magad! Kitartás! Mi az , hogy undorodsz magadtól? Ilyen nincs! Legyél jóba magaddal és derítsd ki miért híztál meg. Akkor könnyebb fogyni is !!
Még most vettem egy Herbafast-ot, (mert elég nehezen találtam, de itt is csak egy csomaggal volt,) úgyhogy még csak holnap fogom elkezdeni.. Vettem hozzá egy csomag Formaxot is. Előbb a Herbafastot kezdem el szedni, utána a másikat.. De most a menzesz előtti nagy zabálásnál tartok.. Ilyenkor útálom magam..! Lehet, hogy inkább majd csak utána kezdem el, hátha úgy hatásosabb lesz.. Sokan mondják, hogy ilyen melegben nem tudnak enni.. Nálam minden a régi ilyenkor is. A folyadékfogyasztásom, és a mozgássom pedig egyenlő a nullával. Iszonyú lusta vagyok.. Szerintem nálam ez (menthetetlen) jellemhiba.. Jó lenne, ha tényleg elvenné az étvágyamat..
Mindenesetre jó példák vagytok előttem. Nem tudom hogy van ilyen nagy akaraterőtök, hogy az otthoni és a munkahelyi meló mellett még van időtök külön figyelni az étkezésetekre, meg a gyerekeitekre, a családotokra, és még külön a mozgásra is, na meg itt is tudtok lenni.. Fantasztikusak vagytok..! Sok sikert nektek, na meg magamnak is..
Sajnos akkor még nem voltak ilyen ismereteim a hormonokról.Később kezdtem el olvasgatni róla,miután mindegyiktől rosszul voltam.Kb.a12. készítmény után döntöttem úgy,hogy nekem ebből elég!Elmentem Pestre egy klinikára és ott egy idős prof.azt mondta: a nők 98%-ának használ,én abba a 2%-ba tartozom akinek árt.Vigyázzak a testsúlyomra:),könnyű azt mondani!
Ezen a héten nem fogytam,most egy kicsit megállt.Nálatok is volt ilyen?Valóban jobb a munkabírásom és a közérzetem is .-5kg-nál tartok.
Nekem a kaparás utáni cytológiám is rossz volt, úgyhogy nem volt választásom. A petevezetőkön is göbök voltak azért szedte ki a doki. Tudom milyen rossz a bizonytalanság, nem irigyellek.
Fogamzásgátlót én 43 éves koromig szedtem, és a vége felé már nekem sem jött meg rendesen. Tudom nem szabadott volna, de nekem a rémálmaimban szerepelt egy késői terhesség.
Az éves rákszűrésen derült ki, hogy valami nem stimmel. A megismételt vizsgálat még rosszabb lett. Ennek alapján már műteni akartak, de nem engedtem. Ragaszkodtam a gyógykaparáshoz. Nem kellett volna.
Az orvos szerint a bogyónak semmi köze nem volt az állapotomhoz.
Nekem mostanában olyan gondolataim vannak, hogy nem véletlenül történt ez. Az embernek felül kell vizsgálnia a életmódját, céljait. Ki tudja hol dugja ki fejét újra a rák.
A műtét óta sokkal türelmesebb vagyok, nem tűnnek fontosnak olyan dolgok amik előtte fontosak voltak , és a kisebb jelentőségű ügyek más megvilágításba kerülnek.
Megpróbálok kevesebbet dolgozni és nem akarok mindenkinek megfelelni.
De most már jól eltértem a témától!
Neked jobbulást kívánok, kitartást és türelmet.
Rákosodni kezdett a méhem, ezért kipakoltak teljesen. Hormont nem szedtem, pedig az orvos felírta.
A banyakórra szójakivonatot szedek. Egy darabig nem szedtem , mert azt hittem elmúltak a tünetek --persze hogy elmúltak --a szójától. Most újra kezdtem . Most már "csak" minden másnap kell ágyneműt húznom az éjszakai izzadás miatt. Sajnos ennek is idő kell mire hatni kezd.
A fórumban olvastam már róla, hogy nem mindenkinek jó, mert túlságosan felpörget. Többen vannak azonban akinek használ. Itt is kiderül, hogy nem működik egyformán szervezetünk és mindenkinek meg kell találnia a megfelelő módszert arra, hogy le tudjon fogyni.
Sok kitartást mindenkinek!
Üdvözöllek a táborban! A műtét után én nem szedtem a hormonokat, mert szerintem több ellenjavallata van mint haszna. A változókori tünetek miatt szenvedtem sokat, ezért nem vettem észre a pm . betegséget. Mire kiderült, volt súly rendesen !!!
A herba nekem sokat segít, szerintem van kedélyjavító hatása is, kitartóbbá tesz.
Örülök, hogy neked is beválik!
Szia!
De ez teljesen gyógynövény kivonatból áll,nem?és mégis rosszul vagy tőle??
Biztos,h ettől?
A lányoktól még ilyen panasz nem olvastam.
Ügye lányok???
Sziasztok!
A nagyon alacsony vérnyomásomat rendesen megemeli a kapszula, émelygek, szédülök, úgy érzem, el fogok ájulni.....összesen két kapszulát szedtem be, de nekem ez a kínlódás nem éri meg!
Viszont a maradék 8 szemet nem szeretném kidobni, ha valaki úgy gondolja, hogy arányos áron szeretné megvenni, jelezze.
Akinek bevált, kívánok sok sikert az ennek a kapszulának a segítségével történő fogyáshoz!
Ajaj! Ha túlműködésed van, akkor elvileg fogynod kéne.
Üdvözöllek a sorstársak között.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalatok a Biovánne kapszulával kapcsolatban?
- Forever Garcinia Plus kapszulával kapcsolatos tapasztalatok?
- Van valakinek valamilyen tapasztalata a "Forskolin" hatóanyagu fogyi kapszulával kapcsolatban?
- Immunrendszer erősítés halolaj kapszulával? Tapasztalata van valakinek ezzel kapcsolatban?
- Garcilean kapszulával kapcsolatos tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata Qi Ren fogyasztóteával + kapszulával kapcsolatosan? Érdemes megvenni?