Helyszínelők-et kedvelők! Merre vagytok? (beszélgetés)
Kamulövés, így akarnak csapdába csalni valakit. Má nem nagyon emléxem! :D
Wolfe-nak megy egy sms hogy elintézve, onnan mennek a titkos akciók, mindenki azt hiszi, hogy Horatio meghalt, de ez kell az ügy sikeréhez. Nekem nem tetszett ez a rész, nagyon össze lett csapva. Amúgy lehetett sejteni, hogy kamu az egész, bár nekem a lövés pillanatában kihagyott egy-két szívverésem, a könnyecském meg automatice kicsordult.
Höhö... :D
Nem is vagyok válogatós!!!:P
Nekem sincs bajon a pocakos pasikkal.Mr.Wolf kb. olyan testalkat,mint a párom,sőt az arca is hasonló karakter.Csak neki nem áll olyan jól a pocak:).
Tisztában vagyok vele,hogy Nick jó pasi,csak nekem nem jön be,ennyi!:).
Engem is mindég a tekintet fog meg,méghozzá a szigorú tekintet.Wolfnak elég szigorú...:)).
Te nem tudod véletlenül,hogy mi a folytatása a6.évad utolsó részének?Ki lövi le Horatiot?Wolfnak mi köze van hozzá??
Híííjnye, de válogatós kend! :D
Én szeretem a pockos pasikat. :DDD
Nicknek is tetszik a nagy feje! :D
Valami egészen különleges pillantása van Wolfe-nak is, meg Nicknek is. Én mindig a szemekbe szeretek bele először... (pirulok)
nagyszerű...
köszi
mondjuk annak örülök, h láthatom elölről. régebben nem néztem.
de:ez mit jelent, h "Ma este meg az új rész a 7. évad sokadik része lesz"?
kihagyták az első részeket?!
mi, lelőtték? nem láttam...
meg újra kezdik?
francba, mindenről lemaradok...
Nem láttam még sírni.Nekem Nick olyan furcsa.Olyan kicsi a teste a fejéhet képest:).
A Gyilkos elmékben is olyan búvalbaszottak.Egyszer úgy megnézném őket,ahogy egy jót nevetnek.
Amúgy asszem' a csütörtök részben volt,hogy Mr. Wolf rózsaszín izompólóban futott,a bele meg csak úgy ugrált.Nagyon fajin volt:D
Mondjuk biztos nincs nevethetnékjük, mikor hullát boncolnak, vagy emberkéknek a darabjait kell összekaparniuk... :)
A L.A CSI-ből meg pityergős Nick a kedvencem! Úgy bírom, olyan cukker érzékeny! Valahol már írtam, hogy tisztára leesett az állam, mikor az egyik részben ráfogták a fegyvert, és ő meg elsírta magát! :OOO
TALÁÁÁÁN????
Én kérés nélkül, kedves ismeretlen Ismerősöm, kérés nélkül! :DDD
Pffhh... Az RTL-en nem meglepetés, hogy nem elejétől vetítenek filmeket... Előfordult már nem egyszer, hogy valamelyik háromrészes filmnek rögtön a második részével indítottak! Pl. Szellemirtókat láttam így...
Nem köcsögség?
Végülis mindegy, nem? A lényeg, hogy ott is láthatjuk ismét a kedvenc helyszínelőinket! :) ♥