Hazudott a párom... Ti mire gondolnátok? (beszélgetés)
Nagyjából ezt üzentem a fórumindítónak.
Ha valaki a feltétlen őszinteség híve, valami belső indíttatásból, akkor pokol lesz az élete egy olyan ember mellett, akinek ilyen - olyan stiklik beleférnek az életébe, és teljesen elnézhetőnek tatja őket, mondván, hogy az az ő élete.
Így viszont nem is lehetnek boldogok egymással: két teljesen külön világ.
Oké, de most értsed már megfele, hogy mi okom lenne nem elmondani? :-D
Csak akkor hazudnék, ha rossz fát tettem volna a tűzre, vagy szülinap-ajándék.
Mondja azt, hogy szívem, elmentem egy csippendér showra kocsma után, és most kérem a jussom! Momdanám, hogy oké! :-D
De hazudni.....
Ott sunyiság van! :-D
Nem feltétlenül vezet.
Lehet akár hallgatni is a dologról. Erről nem beszélünk és kész. Ez is megoldás. És máris kikerültük a hazugságot.
Egyébként meg: én most is azt mondom, ha két ember boldog együtt, akkor hadd éljék már úgy az életüket, ahogy nekik jól esik. Hangsúlyozom, ha boldog, és nem látszat boldogságról van szó, amit kifelé mutatnak, mert úgy már régen rossz. Akkor is, ha soha nem hazudtak egymásnak. Úgyis lehet ám utálni egymás. Egyik nem zárja ki a másikat, ahogy egyik nem feltétele a másiknak.
messze nem vagyok szent, és nem azért, mert nem vagyok keresztény :)
Egyszerűen volt részem hazugságban, és eléggé megutáltam ahhoz, hogy kerüljem.
Cserébe bunkó vagyok, bár ez lehet, nem kizáró ok.
De nem értem: mire jó hazudni a párodnak? persze, mindkettőnknek van saját élete, távkapcsolatban pláne. De ez miért vezetne hazugsághoz?
...de sokan élnek pedig így...
"Veled szexel és rám gondol" - címen.
Akinek nem inge, ne vegye magára.
DE
Szólni kellene Ferenc pápának, hogy ha szenteket keres, akkor regeljen ide :DDDD Mert itt gyakorlatilag csak azok vannak :))))
Ez az egyik legsz.rabb hozzaallas szerintem. De tudom, sokan gondolkoznak igy.
Szerintem meg pont az a lenyeg, hogy kire ehezik meg az illeto. Az,aki masra izgul ra/fel, de megsem vele eli meg a szexet,hanem hazamegy, es a parjaval fekszik le, onmagat is atveri,es a masikat is.
Nem kellenek az elfojtasok. Aki nem monogam termeszetu,ne eljen parkapcsolatban, hazassagban,csak mert ugy szokas. Mindenki torekedjen a boldogsagra,es az mindenkinek mas.
El nem tudom kepzelni,hogy kapcsolatban élve megtetszene a "Jozsi,v.a Pista",rakattannek,kivannam,mint az allat/eheznek ra/,aztan felvillanyozva hazamennek,es szexelnek a parommal,mikozben Pistara gondolok, akire vágyom. Ennyi erovel szexelhetnek a szomszeddal is,ha ennyire nem szamit ezek szerint, hogy azzal fekudjek le,akit kivanok is, csak maga az aktus.
Aki ilyet mond egy kapcsolatban,az nem erzelmi alapon van benne. En ismerek egy lanyt, o azt mondta ,h.ot nem erdekli,h.kivel fekszik le a pasija,csak mindig hozzá menjen haza. Nem tudom miert fontos ez mar ilyen korulmenyek kozott.. Tarsfuggo, es fel egyedul lenni? Mint kiderult ,elszolta magat kesobb,hogy orokolt a gyerek egy csomo penzt, hat ezert volt olyan fontos neki az otthon melege,pf..
Tudom,te nem azt irtad,h.a baratnod ugy fogalmazott,h.a ferje barkivel lefekhet,csak vele is fekudjon le,hanem a lenyege az volt, h.mindegy hol,es kit kivan meg, otthon "hajtsa vegre" az ürítést/szandekosan hasznalom cinkbol ezt a szot/.
Szerintem mindegy melyik szitu all fenn, mintketto gaz.
Erdekkapcsolat az ilyen,es nem is ertem. Ha mar mast kivan a ferj, hat miert ne fekudjon le az illetovel?
Azt kerjuk tole, hogy ne tegye meg,inkabb hazudjon,hogy minket kivan? Vagy mondja meg,hogy " gyere asszony, gyurjuk ossze a lepedot,nagyon szexelhetnekem van,mert egesz nap a Mariskara gondolok, nagyon tetszik,es iszonyat izgulok ra,de nem du.hatom meg,mert azt igertem. De tartsd ide ....d, majd kozben ra gondolok.". Jaj de rendes vagy ferjem,hogy igy megtartoztatod magad..:D
Vannak okok.
És tapintat. És az embernek saját élete. Ami akkor is létezik, hogy ha van párod, akit szeretsz.
Ezt sokan szeretik tagadni, vagy elfelejteni, pedig így van. És nem titkolózás, de miért ne lehetne olyan amiről nem tud a másik? Nagyon fárasztó lehet ám két életet élni, az embernek pont elég a sajátja. :)
Eddig nem kellett szembesülnöm hazugsággal a párkapcsolatomban. A munkán kívül mindig együtt vagyunk, sokat beszélgetünk, nagyon jól ismerjük, szeretjük egymást.
21 év.
Több mint a fele életem. Én már nem mondom azt hogy ha hazudna kidobnám. Lehet egyébként, de tutira nem mondhatom.
De nem fog, úgyhogy ennyi:-) :-)
Nálunk ez úgy működik, hogy oda-vissza simán megmondjuk, erről nem akarok beszélni, és tiszteletben is tartjuk.
A párom már rég nem firtatja, miért kell új cipő :D
Mondtam én , hogy nem lehet? :DDD
Nekem is van.
Nem gondoltam, hogy neked nincs.
A felkiálltásom úgy nagy általánosságban mindenkinek szólt :D még magamnak is :D
Nem :D Nem tévedsz :D
És nálam a krónikus hazudozás nem egyenlő azzal, hogy valaki egyszer, vagy akár többször is hazudik valami miatt. Nyilván nem szórakozásból teszi.
Nehogy már ne lehessen olyan ok, ami miatt ez megbocsájtható, sőt, talán még firtatni sem kellene, akkor sem ha sejtjük, hogy nem az igazságot hallottuk a szájából.
Miért ne lehetne véleményem? Másnak is lehet rólam, nem zavar.
Ezt a szituációt nem értem, miért kell letagadni a fodrászt, vagy bármit? Ha megtettem, vállalom.
Persze, nem éljük más életét, nem is szeretném. Ami másnak megfelel attól sikítva menekülnék.
Pontosan!
Nálunk is volt, hogy a férjem sokat költött, és azt mondta, hogy fogalma sincs mire ment el annyi...
Majd x nap múlva megkaptam az ajándékot:D
Na, ezért nem váltam el tőle:D
Viccet félretéve.
Le lehet élni úgy is egy életet, hogy amiről nem tudunk az nem fáj.
Ez nem én vagyok. De sokan vannak akiknek megfelel, és ha nekik ez így jó, nekem is az. Beszéljünk 1 vagy 10 évről, egy kapcsolatban nálam nincs helye titkolózásnak. Hangsúlyozom nálam!
Azért hadd legyenek már fokozatok, könyörgöm :DDD
Drágám a héten kétszer voltál fodrásznál???
ááááá dehogy csak egyszer...komolyan.
Kétszer volt. Szakítanak. :D Értem? Nem értem? :DDDDD
Körbe kell járni a dolgokat. Szerintem.
Vannak okok, és vannak élethelyzetek.
De akinek még nem volt évtizedes kapcsolata az másképpen látja ám a dolgokat ;)
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolnátok, ha a párotok szeretne egy nővel haverkodni?
- Ti mit gondolnátok a helyemben? Higgyek, várjak, vagy nem érdemes?
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Ti mire gondolnátok? II.
- Szerintetek lehetséges, hogy autizmusom van vagy mire gondolnátok?
- Mi lehet a bajom? Ti mire gondolnátok?