Hazudott a párom... Ti mire gondolnátok? (beszélgetés)
Ez mekkora sztori!!!! Helyes!!! Jól csináltátok !!!!
És én is ezt tettem volna :DDDD
Nem néztem:D
Egy fiú kollégámmal kimentünk fecserészni:DDDDD
Vagy inkább ötször-hatszor :DDDD
Persze :D mi vagyok én ??? csecsemő???? :DDDDD
...tulajdonképpen nem is nagyon tudjuk miről volt szó a sörözés után - mert titok.
Legyen ez a pasi titka... :)
egyszer egy barátnőmnek egy csippendél buliban tartottuk a szülinapját. A fellépő fiúkkal meg volt beszélve, hogy ők adják át a tortát, úgy, hogy táncolnak neki.
Persze végig szakadtunk a röhögéstől, tapsoltunk, és szuper jó volt. Másnap az egyik újságban..
Egyik képen az egyik táncos srác
Másik képen én, ahogy tapsolok és nyitott szájjal nevetek..alatta a következő szöveg:
Láthatóan ő is élvezte a showt.:DDDD
A durva, hogy épp akkor vették le barátnőm szeméről a kötést, és akkor látta meg hátulról a pasi seggét csillogó szemekkel..és ezen szórakoztunk olyan nagyon.
Másnap kaptam az smseket, hogy jól nézel ki az újságban..gyors megvettem, és odatoltam a párom orra alá.:DDDD
Mert nem vagyunk egyformák :DDD Nem baj az :DDDD
Igen???? Nahát :DDD Máris változtatok. És eszek sárgadinnyét sonkával :DDD Ma nem vagyok harcos :DDDD
Volt olyan munkahelyi partink, ahova transzvesztita fellépőket hívtak (nem tudom ki volt rájuk kíváncsi), és volt olyan, ahova ilyen fiúkat...
Na, nekem egyik sem tetszett.
Ha egy night clubba csak nézi a lányokat, akkor abban nincs semmi kivetni való.
Egyetértek veled :) az enyém is imádja a meccset és hülyére dolgozza magát. Hogy tilthatnám le róla, hogy helyette velem foglalkozzon?
Sehogy.
Van azaz idő, amikor is együtt szórakozunk és kapcsolódunk ki.
...de ezt is tanulni kell szerintem egy párkapcsolatnál.
menjetek csippendel sóra. ;-)
az buli lehet.... :-)
1 . ez feltételezés volt a fórumgazda részéről
2. írtam, hogy a night club nálam se az elfogadható kategória, a sima "haverozással nincs problémám
Azt hiszem meg is feszülnék, ha meccset kellene néznem kötelezően a férjemmel. Ha meccset akar nézni, akkor én programot csinálok magamnak:)
Mint most is. Ő festi a fürdőt én meg itt hoxázok:DDD
Persze utána én takarítok, ő meg majd nézi a meccset:DDDD
nem baj, csak nem ertem. :-)
egyebkent meg neked megmondtak masik topicban, hogy rosszul csinalod az etkezesedet! ;-)
jo lenne, ha valtoztatnal rajta. :-)
a fiu atment a haverjahoz, aki sokat jar najt klubba. :-)
szerinted mit csinaltak eygutt?
malmoztak egy limonade mellet?
Én azt kérdeztem, mi a baj a hajnalig tartó bulival?
Erre Te azt mondtad, Neked erre nincs igényed.
Ez azért korántsem adekvát válasz!
Én többet megyek, mint a férjem és ő sosem mond olyat, hogy te se menj, mert én sem megyek. Érdekesnek is találnám....
Arról nem a másik tehet, ha valakinek nincs társasága...
nah jó :D mi sem night clubba :D
De amíg csak néz, szerintem az is simán belefér a pasiknál :D
Jaj, hát elfelejted, hogy manapság a buli éjfélkor kezdődik, és bizony reggelig tart:)
A 80-as években otthon voltunk már éjfélkor, de mostanság éjfél előtt nem kezdődik semmi.
Ha elmegyünk a kollégákkal, akkor este 8-9 között találkozunk. eszünk-iszunk, majd megyünk valami bulis helyre.
????
Én rendszeresen járok a barátnőimmel külön szórakozni :D táncolunk, és mulatunk :D
Nehogymár ez baj legyen!!!!!
én a hajnali haverozásról beszéltem, nem night clubról
a Night club a megfizethető nénikkel nekem se fér bele!
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolnátok, ha a párotok szeretne egy nővel haverkodni?
- Ti mit gondolnátok a helyemben? Higgyek, várjak, vagy nem érdemes?
- Mire gondolnátok, ha a férfinak, akit megismertek, egy kb. 10 cm nagyságú nagybetű van a tarkójára tetoválva?
- Ti mire gondolnátok? II.
- Szerintetek lehetséges, hogy autizmusom van vagy mire gondolnátok?
- Mi lehet a bajom? Ti mire gondolnátok?