Háziorvos (beszélgetés)
Nem vagyok, de nem csak Én mondom ezt.
Amúgy meg szeretnék már találkozni egy normális dokival, aki emberszámba veszi a beteget, nem csak a vadászcimboráit..... :S
Hát hidd el azért erre én simán rácáfolnék!
Talán orvos vagy, mert nekem úgy tűnik személyes sértésnek vetted az elhangzottakat!
akkor meg magyarázd el neki, h mivel neked van, neked kell érezni, ha rosszul vagy, nem neki, amúgy pedig nem a beteg van őérte, hanem ő a betegért.
Lehet a kardiológiára nem is kellene beutaló. Elég lenen a pajzsmirígyed megnézetni, mert az is okozhatta a ritmuszavart, ha valóban gond van vele...
Biztos létezik..csak hogy ez mennyire jogos.. az már vitatható..
Van nálunk 1 kislány, májátültetésre váró baba, aki 2x csúnyán belázasodott.. szülők bevitték ügyeletre, de kiengedték,mondván nincs semmi baja.. majd kint voltak Németben, és ott mondták neki, ha ő belázasodik, akárhogy ellenkezik az orvos,kötelezzék arra , hogy adjon beutalót vérvételre, különösen májfunkcióra, mert 1 sima lázból is nagy baj lehet..
tudom, ez egy speciális eset.. de sztem akkor is gáz, és normál esetben is gáz,ha valamiért úgy kell könyörögni!
mondjuk azt nem tudom, hogy nem kell e ilyenkor a dokinak vmennyit fizetnie azért ha valakit küld vizsgálatra.. mert kórházon belül pl. mindig az adott osztály fizeti a kért vizsgálatokat.. lehet ez háziorvosi körzetnél is így működik.. és lehet csak felesleges kiadást nem akart... nem tudom:/
Ha lehetőséged van, válassz másikat.
Ennyi, mert ezen nincs mit túlragozni.
Az enyém egy barom, aztán csodálkozik, ha utálják.
Én nem tudom máshoz menni, mert 3 körzetre jut 2 doki, a másik meg nem vesz át senki, mert etikátlannak tartja, hogy neki több betege legyen....
Létezik, de fenyegesd meg, hogy mész az orvosi kamarához..., adni fog!
Minek fizetjük akkor a TB.-t!?
További ajánlott fórumok:
- Mit tudok tenni, ha a háziorvosom nem hajlandó szakrendelésre beutalót adni?
- 6 éve halott...ápolták, gondozták? - és senki sem vette észre a környezetében, a szomszédokban, a hatóságnál, a háziorvosnál stb.
- Mennyi pénzt szoktál adni a háziorvosodnak, ha házhoz hívod?
- A bőrgyógyász ma azt mondta, hogy rühes vagyok, ellentétben a háziorvossal aki szerint allergiám van!
- "Vizitdíj" háziorvosnak fekvő betegtől
- Milyen orvoshoz fordulhatnék(már mindenki hipochondernek néz a háziorvostól kezdve a családomig), aki komolyan venné a tüneteimet?