Házasság, hűtlenség, megbocsátás (beszélgetés)
Ez mind igaz. De hogy csináljam??
(Ja és a bíztató történetek nemigen jönnek... De azért ugye vannak.)
arra, hogy tudod hogy ennek úgymond nem lesz következménye. vagyis nem fogod elhagyni, együtt maradtok! ezért, én azt tanácsolom, hogy ne gondold át még ezerszer a dolgot, pláne ne képzeld el... én mindig azt csináltam, bele lehet zavarodni! egyszer kell kitárgyalni (mindent!) és utána lezárni...
a probléma, az hogy minél többet agyalsz rajta, annál rosszabb lesz! :(
Törölte. Én csak a részletezőt láttam később, amikor utólag lekérettem vele.
Az 5-6 esetet is a telefonrészletezőről tudom,(a motel számát látom ott) és hát Évikétől, merthogy behúztam a csőbe egy beszélgetés alkalmával. Ő utána már nem tagadott (ja mert azt hitte, amúgy is mindent tudok).
Amikor egyszer megtörténik valami, nem biztos, hogy megtörténik másodszorra is!
De ha valami kétszer is megtörtént már, biztosan meg fog harmadszorra is!
Ezen gondolkozz el és bocsi hogy csak most dumálok bele!
De elolvastam az összes előttem lévő hozzászólást is!
Tudnék Én is mesélni mármint erről az érzésről:-(((
Ha még egyszeri alkalom akkor azt mondja az ember,h na jó megbotlott De mikor már viszony van na az a késfordító a szívbe!
Legalább törölte volna őket...
(bocs)
De végülis akkor bevallotta azt az 5-6 esetet?Vagy hogy derült ki?
Még akkor is próbált tagadni, amikor már minden kiderült ("Csak egyszer fordult elő.")
Tartósabb volt a dolog: május közepétől szeptember elejéig tartott, összesen 5-6 alkalom egy édi kis motelben és rengeteg sms, telefon - holott egész nap együtt vannak.
Na ja, hát ez sem könnyíti meg a dolgomat...
:)
Értem!!!
:)
"Az ok szinte mindent elárul,előre vetíti a jövőt."
Ez nagyon igaz...
Háát... nálunk kicsit fura a helyzet, mert nem a klasszikus értelemben vett megcsalás az ami a gond... hanem ahogyan kiderült. a történteken úgy ahogy(?!) túl tudtam volna tenni magam... csak az a sok hazugság amivel kiérdemelte h nem bízom benne... eleinte azt sem hittem el amit kérdez... akkor minek vagyok vele, mi???
szeretem! ennyi....
Sztem az is egy fontos tény,h magától vallja be v évekig titkolózik és véletlenül bukik le!
És még az is nagyon fontos v nem nem is tudom már,h egyszeri v huzamosabb volt a megcsalás.