Házas férfi-lehet nála esélyem? (beszélgetés)
Mondjuk, ha ez igaz, akkor nem azért néz, mert tetszel neki, hanem azért, mert ilyen randa nővel még sosem találkozott, vagy azon agyal, hogy tudna úgy magáévá tenni, hogy közben zacsit húz a fejedre. mondjuk attól még, hogy a fejed gáz, vagy púpos vagy, vagy mittudomén, még lehet jó a segged. :D
Mert aki 30 évesen még szűz, és nem a zárdában él, azzal igen nagy gáz van. :DDD
Most komolyan! 3 barátnőm is volt és jelenleg is kettő van ilyen helyzetbe....tudom mit szenvednek, de csak maguknak köszönhetik....van amelyik má 6!!! hat éve szerető, és még mindig hisz a meséknek...
Lépj tovább , kíméld meg magad egy csalódástól.
jah addig nem is bújnál vele ágyba??
gyorsan húzd ki a kezed a biliből!
:DD
Azért van ilyen is ,na!! Csak ritkán!:)
Ja főleg ha csak bebeszéli magának hogy akar valamit a pasi...
Attól még hogy legelteti a szemét nem jelenti azt, hogy el is hagyná érte a családját (szerintem). Lehet jó a feneke, szereti nézegetni :D
Pszichológusként gyanítom tanúltál kommunikációt, lélektant, etikát stb.
vagy ez csak egy beugratós kérdés?
Hát, Te indítottad a fórumot.
Amúgy meg Te is tudod, mindig a nő választ.....
Ne haragudj,de közel 30 évesen azért illene tudnod a választ!!
Az alapján,amit leírtál nekem legalábbis egyértelmű,hogy felejtős a dolog!Egyébkénr meg mindig a nő dönt!
A többi hozzászólásért meg én sem irígyellek majd!
Én nem értem amúgy,hogy miért kell ennyire támadni rögtön.
A pasas kezdeményezett,az meg,hogy van családja...hát Istenem.
Nem egy házasság ment tönkre és gondolom legtöbb esetben nem a nő erőszakolta rá magát a férfire.Hanem kölcsönös volt a vonzalom.
Ilyenkor mindig a házas nők támadnak,mert félnek, h az ő pasijukat is le tudná nyúlni egy esetlegesen szebb/fiatalabb/okosabb nő.
A témához pedig annyit,h szerintem várd meg,h mit akar a férfi,ha annyira akar majd téged,akkor annak úgyis konkrétabb jelét fogja adni.
mindíg a nő dönt...ezt azért ne feledjük,csinálhat a pasi bármit a világon,ha a nő nem akarja!!!!!!!
nyugi.meg van a pasiról is a vélemény ,de rólad is!rázd le és kész..nem kötelező édelegni senkivel sem!
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Anyjánál él a gyerek, mennyi esélyem van hogy nálam éljen?
- Lehet így esélyem Nála?
- Volt egy lány, akivel elég intenzíven alakult egy párkapcsolat, de sajnos abba maradt,van-e még nála esélyem?
- Attól, hogy felbukkant egy régi lány, akibe még mindig szerelmes, lehet esélyem nála?