Házas férfi-lehet nála esélyem? (beszélgetés)
A vicc!
"Két cigány beszélget!
- Hállottam betörtek hozzád!
- Ja hogy dögűnének meg!
- Ázt mit vittek el?
- Jáj! Ne is kérdezd! Elvitték a színes TV-t, a HIFI-tarnyot, a videjót, a mabiltelefanokat, mindent, ami mazdítható vót!
- Asztán mekkora a károd?
- A károm 13 centis, de hát a meg hogy gyün most ez ide?
Ne is haragudjál, de egy vicc jutott eszembe erről!
A 192-nél ezt írtam:
"Ezzel nagyon vigyázz!
Pontosan ugyanilyen sors vár rád is, ha véletlenül összejöttök.
Egy másik fórumon írtam egy 10 pontos javaslatot párkereséshez, abban kifejtettem ezt már."
Mit is érdemelnék én meg?!?
Milyen szoknyámról beszélsz?!?
Hogyan lehet ezt 51 éves férfiként kiviteleznem?!?
(A viccet majd a következőben.)
Etikusnak erzed ezt?
Bar megertem ezt a kerdest, ha egy elonytelen kulseju no vagy, aki evek ota maganyos es a kutyanak se kell.
Azért nyugi. Alapvetően igazad van, csak az a helyzet, hogy egy mai 30 éves lány sajna általában nem olyan érett, hogy ezt tudja. Vagy azért mert akkora k. volt idáig, és csak a testiségre hajt, vagy azért, mert tanult, lett 25-30 éves, és igazából nem volt még tapasztalata. Én is 30 vagyok, 3 gyerekem van, és az ilyen beleszeretek, teszem a szépet, de nem komolyan dolog velem 16 évesen esett meg. De megesett, mert az emgernek át kell ezeken menni, hogy felnőtté érjen.. Egyébként én sem magamtól vagyok ilyen okos, csak úgy alakult az életem, hogy 17 évesen ismertem meg a férjemet, és már mellette végeztem el az egyetemet... Ez csak annyiban tartozik ide, hogy akivel ez nem így történik, bizony könnyen kislány marad, ha pszichológus, ha utcaseprő..
Én remélem, hogy felszáll a köd nála, és talál magához való fiút, a pasinak meg lesz annyi esze, hogy "megvédi" a családját.
Szerintem ez már nagyon aljas,bicskanyitogató...pfffff
Miféle pszichológus vagy te,hogy egy ártatlan gyereket akarsz felhasználni ahhoz,hogy az apja szeretője lehessél?Ne hari,de ez nagyon gusztustalan.
hjaaa túl fiatal vagy ez a gondod...
és irígylésre méltó sőt!
nos egy bizonyos kor...nem kóóóóór az más,szal ránézel egy lehet az ffi...v nő...tudod h mire számíthatsz...prsze nagyot lehet mellényúlni de ez benne van...szal a gesztusok,hang,öltözet,mimikák beszélnek...neked az a dolgod h ezeket a finom jeleket megértsd és...megsült a süti!láss ne csak nézz stb.
Ezt most... légyszi olvasdd el mégegyszer hogy mit írtál...ha ez így van az nagyon nagy baj!!!
Ez olyan mintha egy tini írta volna!
Hát az egy gáz sztori volt... Hát az úgy volt... hogy én észrevettem, hogy.. Nem is igazán azt, hogy én tetszem neki, hanem azt, hogy csaj kéne neki.. Csak aztán ott nem állt össze a kép, hogy ez egy annyira jó pasi volt, hogy szerintem minden ujjára jutott volna egy.. Aztán - mivel kapcsolatban kellett szakmai dolog miatt lennünk -e-maileztünk.. Én a tegeződésről visszaváltottam magázásra, próbáltam tartani a távolságot... De igazából lehet, hogy én is csak futottam egy kört, nehogy kurvának higgyen...Ez nagyon hat a pasikra, ha úgy teszel, mintha nem vennéd őket észre, vagy komolyan. Aztán meg persze találkoznom kellett vele megint. És akkor elkezdtünk csókolózni... Csak úgy, mintha mi sem lenne természetesebb... Engem anyámék csak úgy lazán életművésznek neveznek... Talán van valami alapja..
Most meg az ilyen irányú energiáimat a férjem felé irányítom. Képzeld, kezdek beleszeretni. Ilyenkor meg az szokott lenni, hogy csinálunk még egy gyereket... Hát ilyen ez az élet.. Csak ne legyen vége, mert azért jól elvagyunk..
Azért persze nem vagyok hülye teljesen, tudom, hogy akár még engem is megcsalhatnak egyszer... Ezt nem árt fejben tartani..
Nem gondol az semmit. Pasi. Azt gondolja talán, amit Te, hogy milyen jó kis csaj, szívesen megismerkednék vele, de igazából mire is lenne az jó?? De abbahagyni se tudom... Most mi lesz??
Lehet, hogy a "pasipagen" ezerrel fórumozik...
Hú, az az igazság, hogy bizti csak olyan istenien szerelmes... Tudod, amikor úgy verejtékesen ébredsz, és mindig szupi játékokat játszol az agyadban, ami úgy kezdődik, ha...
Jaj de ismerős...
Viszont ez az érzés olyan dolog, hogy nyomtalanul elmúlik, akár egyik napról a másikra. Gáz, ha modjuk a pasi elkezdené elhagyni a családját, egy életre megbántaná a feleségét, és utána meg a lány rájön, amint komollyá válna, hogy na ne... Ez ugyanis nagyon megtörténhet..
Ezért gondolom én ezt csak úgy fair-nek, ha már elváltan, tiszta lappal áll oda... Bár részemről fanatikus házasságmentő lennék, de hát az élet nem ilyen, tudom...
Ismerős játszmák...
Mindannyian így csináljuk, drágám...
További ajánlott fórumok:
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Anyjánál él a gyerek, mennyi esélyem van hogy nálam éljen?
- Lehet így esélyem Nála?
- Volt egy lány, akivel elég intenzíven alakult egy párkapcsolat, de sajnos abba maradt,van-e még nála esélyem?
- Attól, hogy felbukkant egy régi lány, akibe még mindig szerelmes, lehet esélyem nála?