Bevásárlási szokások, tippek (beszélgetés)
Szép napot mindenkinek.
Állítólag megint ársapka lesz? Úgy olvastam.
Kinaiban most vettem 25 dkg omnia 1499.- és segafredo 1420.- Gyorsan megvettem:) A lidl árától még most sem tértem észhez, pedig ugyanaz az omnia classic.
Én is megnéztem, nagyon nem mindegy mit hol mert nem egyforma árak vannak.
Voltunk vásárolni, de olcsó kávé nincs. 1390 volt ami viszonylag jó áron volt. Olaj sehol nem volt olcsóbb, csak az üres polc, így vettem Vénuszt, 50 ft volt az eltérés. Szóval oda kell figyelni mit hol veszünk. A godds marketben viszonylag jó árak voltak.
Hihetetlen. Ma megyek vásárolni, venni akarok kávét is, majd beszámolok. Tegnap néztem Szilu videóját a youtubon, összehasonlította a 2020. februári árakat a mostanival. Bevásárolta a lidlben ugyanazokat a dolgokat a régi videója szerint, amit akkor vásárolt, és megvette most. Hát kb. 78 %-kal fizetett többet. 2020-ban 10ezerpárszáz forint volt, most 18 ezer fölött. Érdemes megnézni. Sajnos van amit meg kell venni, max. megnézzük, hogy hol olcsóbb és mikor akciós.
Mosz ezzel szemezek
[link]
Postaköltseg + egy ezres ☹️
25 dkg omnia a lidl-be 2400.- ft. Azt hittem nem jól látok.
Legközelebb Egerben, vagy Kazincbarcikán van Echofamily. Oda szoktunk járni és ott feltankolok, de hogy beteg lettem, így elmaradt. Viszont fogyóban a kávé. Még a goods marketben megnézem, ha jobban leszek. Sajnos a 100 ft-osban is drága már.
Az szerintem Aldiban olcsóbb, kupon nélkül.
Eurofamilyben esetleg?
Nekünk szórólapot sem hoznak, de majd benézünk a boltba. Kávét nem tudsz elfogadható áron? Olcsón nincs, de lassan elfogy a tavaly vett Omnia.
Nem tudom, azt nem ismerem.
Szórólapban van 4 db, és hétfő-kedd-szerdán pénztárnál adták.
Az nagyon jó ár, csak mi nem kapunk kuponokat. Lehet, hogy le kellene tölteni a telefonos applikációt?
Sparos (nem budget) napraforgóolaj 20% kuponnal 559 Ft.
Na mondjuk a káposzta pont kimaradt.
Azt veszek savanyítottat,,de zöldbabot, hagymát, uborkát,paprikát,cukkinit próbáltam.
Én csak káposztával próbáltam, az finom.
Nem,,magam próbáltam többféle zöldséggel,,finom volt,, csak nekem nem ízlik.
Ez tényleg sajnálatos. Nem lehet hogy amit kóstoltál elsózták vagy megbuggyant?
Sajnálom hogy nekem nem jött ez a fermentálás,,nem szeretem az ízét.
A reggeli 3 kanálnyi zabból kása szezámtejjel, fagyóból málnával. Ebéd csirkeszárny (2 db) pörkölt házi durum tésztával, fermentált káposztával.
Lidl, Penny, Spár akciókban vásárolok. Néha a csarnokban is, csak ez nem akciós. De mondjuk most ott a legolcsóbb a káposzta, 300 ft. Fermentálom bőségesen hónapokig eláll, és párolva is nagyon finom. Ma egy nagy adag párolt káposztát vacsoráztam 1 db főtt tojással. Max. 200 ft volt a vacsorám.
Ha ezt gyalogosan teszitek,,vagy biciklivel akkor jó de ha körbe autókáznám a várost,,biztos elvinné a spórt.
Na jó nem biztos de lehet.
Mindenesetre igaz ami igaz,,jobban kell keresni ,figyelni.
Bevásárló kör utamat járom
és mivel ütközik az ember? Megintcsak árak emelkedését látom. Hát igen. Sajnos át kellett gondolnom mit éri meg megvenni és hol olcsóbb.
Persze nem mindent akcióban vásárol meg az ember ez már attól is függ ki hogy figyel az egészséges táplálkozásra.
A megszokott vásárlástól eltértem családommal együtt, és a jövőt illetően arra figyelünk mit eszünk iszunk meg. Így mától járjuk körbe az üzleteket, mivelhogy egy helyen mindent nem lehet megvásárolni. Csak egy példa
Megszokott sajtunkat vásároltuk mindig évek során. Erre tessék ez a sajt ami kemény ránthato volt az puhább lett? Sajnos másik fajtát kellett vennünk hogy ránthato legyen. Sok élelmiszernek teljesen más íze lett mint ahogy azt megszoktuk. Kevesebb a csomag tartalma mint előtte.
A fagyasztott terméknél vettem észre ma hogy az ára ennek is felment megint, és a tartalma fele annyi mint volt. Férjemmel össze néztünk és szinte egyszerre szólaltunk meg hogy milyen kevés lett benne darabra. És 5 db volt egy csomagba 9 helyett. Mindet megnéztük a fagyasztóba és igen mindben kevesebb volt. És hát lehetne sorolni még de nem érdemes. Hát ezért írom le mert így muszáj változtatnunk szokásainkon.
Olcsón jót lehet találni biztosan de nagyon keresni kell a polcokon.
Csütörtöktől akciós a pennyben a trappista sajt, és a krumpli.
Akció, kuponkód és minden egyéb kedvezmény ami adódik.
Spárban az akciós mandarin savanyú mint az ecet.
Én sem. Aldiban a narancs, Pennyben banán van jó áron, de most ezért nem megyek.
Végig néztem az akciós újságokat, de túl sok olyan dolgot nem láttam benne, ami jó áron van és szükségem is lenne rá. Én decemberben jól feltöltöttem a fagyasztókat, spájzot, így nem sok minden kell. Tegnap a 100 ft-osban vettem Hamé ketchupot 2 üveggel, 339 ft volt, és még augusztus végéig jó. Fűszerek, gluténmentes édességek is nagyon jó áron voltak.
További ajánlott fórumok: