Hatással van e a fogamzásgátló tabletta a nemi vágyra? (tudásbázis)
Igen van hatása, legalábbis nekem volt, meg akikkel beszéltem ezügyben azok is csak ezt erősítették meg.
Ugy lenyomja a béka feneke alá - meg még azalá is hogy nagyon. Meg sem fordult a fejembe hogy létezik olyan hogy szex, és hogy egyáltalán akarom e átélni. Amióta abbahagytam kezd helyrejönni a dolog.
a nemi vágynak sok összetevője van.sajnos.átéltem.átélem.át fogom élni!
hormonok.tudatalatti.stressz...
Ha valaki azt mondja igen,írja meg mi az,mert szednem kell!Nálam a terhesség eleje jobban meghozta a nemi vágyat,mint bármilyen tabletta,szülés óta meg csak keresgélem,hasztalan.
Talán az a hiba,hogy most is szedek gyógyszert??
Hát ezt meg ki tudja.Szerintem senki.
Nekem bajom már volt fogamzásgátlótól,de sajna ilyen jó hatásával még nem találkoztam.
Ezeket mind alá tudom támasztani. Én is megjártam a tabival. Majdnem pszichológushoz mentem, mivel azt gondoltam valami lelki bajom van.. :D
Aztán mégsem.
Sziasztok!Szerintem ha minden létező mellékhatást felsorolnának fele annyi nő szedne tablettát.
(és az orvos is kap "támogatást" a gyógyszergyártól ha xy tablettát ír fel)
Másrészről pedig már jó sok kapcsolatot tehettett tönkre a tabletta. Én is jártam hasonló cipőben és nagyon nehéz időszak ez.
Amúgy annyi pozitívum is van a dologban, hogy kiderül mennyire is komoly a párkapcsolat, mert ilyenkor a párok szerintem akaratlanul is eltávolodnak egymástól, hiába szeretik egymást, szexualitás nélkül megváltozik az egész kapcsolat jellege. Akik szerették egymást előtte és túlvergődnek ezen a pár hónapon az biztos komoly és hosszútávú kapcsolat lesz, csak rengeteg türelem és kitartás kell hozzá mindkét fél részéről és utána minden a régi lesz!
Hatással!!!
Én kb.fél éve szedem a TRIREGOLt, szex-mániás lettem tőle, viszont híztam rendesen, amit leadni sem tudok, akkor sem ha nem eszem semmit...
Viszont az általános hangulatom olyan, mintha mindig "meglenne"...
Nekem sem jöttek be a gyógyszerek... Meghíztam és alig volt kedvem a szexhez...
Most gumizunk :) olcsóbb, természetesebb érzésem van attól, hogy nem kell magam hormonokkal tömnöm.
Sziasztok!
Én is próbáltam már csomó féle fogamzásgátlót. Én is szedtem Mercilont, nálam is teljesen a nullára csökkentette a nemi vágyat, a nuvaring meg szerintem egy nagy sz*r! Méghogy nem lehet érezni, mikor akkora ,mint egy hullahopp karika!!!
Szex közben nem csak én , de a párom is érezte hogy ott van. Szedtem Lindynette20-at is, attól 1 év alatt 20 kilót szedtem fel. Amúgy van olyan ami nem hormonális, és nem óvszer: ezek a hüvelyben oldódó kúpok, tabletták, krémek. Én ezek közül a Pharmatex nevűt róbáltam. Az még hagyján, hogy olyan forró mikor elolvad, mintha begyújtottak volna belűlről, de olyan hatásos is, hogy ennek használata mellett lett a kislányom. Pedig nem használtuk csak talán 2 hétig, de ez idő alatt be is sikerült egy gyermek. Szóval annak ajánlom csak, aki vagy akar gyereket, vagy nem, de akkor már olcsóbb, ha nem védekezik az ember...
Hűhaaa ez durva én ugyanezeket tapasztalom...4 hónapja van hüvelygyűrűm, előtte nem szedtem semmit...és egyszerűen nincs kedvem szexelni,és nagyon kivagyok tőle, mert azelőtt....egy nap a 2t elvártam...most??heti 2-3..
Ja és állandóan éhes vagyok,híztam 5 kilót.stb...nem ajánlom senkinek,inkább a gumi,szerintem abbahagyom.
Vagy van olyan ami nem hormonális és nem óvszer???
További ajánlott fórumok:
- Jangee fogamzásgátló tabletta
- Escapelle tablettával esemény utáni fogamzásgátlás után nem jön meg a vérzésem. Meddig várhatok, mi történhet?
- Vélemények a Mercilon fogamzásgátló tablettáról
- Qlaira fogamzásgátló tabletta
- A fogamzásgátló tabletta veszélyei
- Van hatással a fogamzásgátlók használata a szexuális vágyra?