Használt valaki Vénusz Cseppet? Mire? Vélemény? (tudásbázis)
Régen is mindig tudtam, hogy mikor van, évekig voltunk babaprojekten a férjemmel.
Tojásfehérje, nyúlós nyák van olyankor.
Azért is csináltam a hőmérőzést, mert egyrész kaptam ajándékba egy digi hőmérőt, másrész jó játéknak gondoltam, és így legalább a hőből kiderült, hogy tényleg peteérés amit érzek. :)
Nem vagyok ellene a babának sem, bár az elsődleges szempont a ciklusom rendeződése lenne. :)
Az nagyon jó! Peteérést honnan gyanítod? Fájt, szúrkált a hasad?
Babát szeretnél? :)
Szia! :)
Igen, és nekem eddig tök jó... végre brutál peteérésem volt ciklus elején... bár nagyon az elején... de azt mondták, szokott ilyen lenni. :) Ráadásul mindig erős fehér folyásom szokott lenni, de most azt is megszüntette. :) Sőt... volt egy kis felfázásszerűségem, és 2 nap alatt rendbeszedte. :)
Sziasztok!
Lehet, hogy én is veszek! Egyrészt rendszertelen menstruációra, másrészt mert babát szeretnénk :)
TNájki! Elkezdted? :)
Köszi Georgina, én is sokat olvastam már róla. Volt aki ciklusproblémákra, volt aki peteérés elősegítésre, volt aki babásodásra, volt aki változó korra használta/használja... :)
Remélem beválik nálam is. :) Nagyon kevés ember nyilatkozik róla. Ahol vettem, az eladó azt mondta, rengetegen veszik, szinte hetente rendeli. :)
Nőgyógyászati problémákra jó. Én nem használtam, de jókat hallottam róla.
További ajánlott fórumok:
- Próbálta már valaki a grapefruitmag cseppet? Ki mire használta?
- Valaki használt már Tobradex szteroidos szemcseppet babánál?
- Milyen szemcseppet használtok?
- Valaki használt Cherry Slimm cseppet gyors fogyás céljából?
- Mikor lehet elkezdeni szedni a Vénusz Cseppet? Használta már valaki? Vélemények?
- Használt már valaki Colief cseppet? Mi a véleményetek róla?