Használt bugyi (beszélgetés)
Király. Én is összecsaptam a menszeszes Twilight Editiom után a Guy Ritchie Extended Edition verziót:
Ugye nem baj, ha nem nezem meg?:)
Izeee, igy vacsiidoben tudod hogy van ez...
Na, ha már így használt bugyi téma van :) Facebook poszt az imént :D
(remélem meg tudjátok nyitni :) amúgy az IQ- light Fb oldal posztolta :D )
Ezt nem tudom elhinni már bocs. Mármint hogy zavar, hogy mit fog a bugyiddal csinálni. Sztem tök mindegy, úgy értem, nem veled csinálja, az egy tárgy:))))) A bugyidnak meg annál is jobban mindegy!
:DDD
Gusztustalan vagy sem, de egy csomóan vannak akik még fizetni sem fizetnek érte, csak ellopják tőled a konditerem öltözőjéből (és ki az aki reklamálna, hogy eltűnt a használt bugyija, valszeg hazamegy anélkül), na és gondolom, pont ugyanerre a tevékenységre kell nekik...
Ja, az a pecsételő vérzés, amivel a csajok simán kihúznak egy, másfél hetet dugás nélkül két havi vérzés között:)
És lehet, hogy az ilyen bugyit el lehet adni borsosabb áron Twilight Edition™ fantázianévvel:):)
Ezt az oldalt en is olvastam. Eddig azt se tudtam,hogy letezik ilyen dolog. Ezert is irtam,hogy nekem reklamnak tunik. A foruindito azota se jelentkezett,de a tema be van dobva egy nagy kozossegi portalra...
Amugy az a velemeny rola,hogy perverz dolog,es ha parkapcsolatban vki ilyet csinal (pasi vasarol) nem normalis. En nem tudnam toleralni. Bar manapsag mar semmin se lepodok meg. Beteg vilagban elunk.
A masik oldalrol,jo penzkereseti lehetoseg,csak gyomor kell hozza. Eloben atadni meg veszelyes. De meg mindig jobn mint a ku.kodas. Valahol meg tudom erteni a noket,akik aruljak. Mindenhonnan az folyik,hogy nincs munkalehetoseg,hitelt kell fizetni,anyukak maradnak egyedul sok gyerekkel...
Ez szemelyszerint nem tudnek egyutt elni a gondolattal,hogy vki az en bugyimra...bleee,de nem vagyunk egyformak. Ha meg a pasim ilyet venne,hat nem lenne tobbet mivel kiv.-e ra az tuti :-)
Hajaj, mostantól értelmét vesztette azzal izgatni a férfiakat, hogy "nincs rajtam bugyi"....
:)))))
Az új szlogen: "akarod a bugyimat?"
:))))
Asszony, családi vállalkozásba indítunk, mától tilos a bugyimosás! Sőt, borítékold!
én már szóltam a nejemnek,hogy ki ne merje mosni!!!
mostanában úgyis olyan folyásos....
:DDDDDD
Akkor most már tudja az árfolyamot is, aki ki akarja egészíteni a kajapénzt!
10 pozitív értékelés esetén utánvéttel is de előreutalás esetén vaterafutárral állom a postát. :)
Mekkor lenne utánvéttel...
A pasas lázasan bontja a napi szagmintának valót, de megrökönyödéssel veszi, hogy egy cimkés vadiúj ázsiacenteres poliészter ásónyomtakaró van benne:)
Hogy reklamál b@sszus? Kéremszépen én egy bulabukéjút rendeltem, és itten lássa Kend, azt írják, hogy legalább két napos! Ez kérem vadzsiúj:)Adják vissza a pénzemet, vagy hózza föl nagysád és hordja pár napig, majd visszajövök érte:)
Röhögőgörcs, megyek fát ültetni vissza a kertbe:)
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek, használtátok már a dermarollert?
- Szólánc - ('oly ritkán használt) ö-ő, ü-ű betűkkel
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Milyen kozmetikumot használtál legutóbb?
- Mit használtok aknés, pattanásos bőrre?
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.