Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Persze hogy nem! :)
Nem is azt akartam mondani. Nekem a doki szó szerint azt mondta, hogy csak megfeszítette a hasizmot és a hasfalat. Ez kicsit összébb nyomja a dolgokat is bent. Azt mondta, hogy ettől ne féljek mert ez gyakori és hogy meg fog jönni a széklet is hamar.
A vizelési zavaraim valóban az altatás miatt voltak. Görcsben volt egy izom és nem tudott elernyedni. De a katéter hamar megoldotta.
Koszike, akkor írom ma estétől! Mert nekem tegnap reggel jelöltek be a kórházban a flaskan meddig volt akkor, de akkor en jelolom minden este kb. ilyenkor..:)
Lanyok szerintetek az korai ha vasarnap delutan elmegyek (kocsival visznek nekem csak beülni es kiszállni kell) egy délutáni ebédre. Ahol szinten csak enni kell es ulni egy székben, semmi megterhelő vagy ez meg korai lenne 4naposan?
Hasplasztikánál nem nyúlnak a hasüregbe,a szerveket nem piszkálják:)
Valószínű az altatás miatt van ez a kellemetlen érzés.Nekem is így volt,pár nap alatt enyhült.
Puffadás ügyileg nem akarok senkit elkeseriteni de én 8hónaposan is dagadtam. :(Persze ez nem általános de van akinek sokáig tart.
á ! nem jelent az rosszat ha több a savó mint általában más fórumtársunknál
én is savós voltam, ez szervezet függő, nem tudni előre
egy percet se aggódj hogy mennyi a mennyisége
minden reggel írd fel egy papírra hogy 24 óra alatt mennyi savó ment a tartályba és kedden megmutatod az orvosnak
a lényeg úgy is az lesz hogy hétfő regentől kedd reggelig mennyi termelődött
Az a jó ha jön a savó, ki fog tartani a tartály hidd el kontrolig, nem lesz tele ne aggódj
mikor mész cső kivételre?
Köszönöm drága Ildi!😊😘
Egyelőre nem olyan vészes csak ezért bírom hősként!😅
Viszont a bal flaskában lévő folyadék mennyiség zavar, kellene aggódnom?
Szia Gigi ! jó kis bejegyzéseket írtál a naplódba és a fotón is jól nézel ki :)
ügyes vagy nagyon, hős ként bírod ezt a két nagy beavatkozást!
le a kalappal előtted! gyors gyógyulást kívánok neked és jó pihenést ☺
Ezt elkeseredve hallom. Látom a saját jövőmet:D
Utálok puffadni.
Be ne vegyel hashajtot!!
Hidd el a hasmenes ebben az allapotban rosszabb mint a szorulas! Nekem a pisi meg a kaki is elakadt mutet utan. Kateterrel oldottak meg a pisit a masik meg a 4. Napon indult meg magatol.
Jol atrendeztek a szerveidet neked is. Ido kell neki amig a barnamaci megtalalja az uj kiutat. :)
Annyira sajnalom hogy nincs naplod.
Nagyon szivesen olvasgatnam. Nem akarsz egyet irni? :D
Szia!
Nekem ha kicsit lazabb a haskoto mar akkor is jon a hihetetlen puffadas! Meg ha tobbet mozgok akkor is nap vegere borzalmas! Olvastam itt a naplokat. Van aki a 6.honapban is beledagadt a hasszoritos bugyiba.
Nem egy konnyu menet.
Gigicsi,gyogyulj fel hamar!
Camylla,en is nagyon sokaig aludtam emelt fejveggel,aztan rajottem hogy megy siman is.Eloszor nem volt tul kellemes,de gondolom hozza kellett szoknia a boromnek meg a szervezetemnek is.
Nem tudom az én dokim azt mondta egyszerre nem csinálja mert nagyon megterheli a szervezetet.Szándékosan nem is "erölködtem"ezen :) Ugy tervezem ha ez siman megy akkor jövőre cici :) Nem akarok napokig tehetetlen lenni két kisiskolas mellett.
Neked mütét elött milyen vizsgálatok voltak?
Azt mondjak a nagyok jobb egyszerre letudni, hat az lehet..De hogy elvagyok lehetetlenitve mindentol az tuti! Nem bírok felkelni az ágyból sem, hasbol nem megy mert feszül es faj, karbol szinten nem tudom féltolni magam a cicik miatt..😰
Es a fenekem vagy az utolsó gerinc csigolyam nagyon begorcsol az egypozban fejvestol, ti mit csináltatok ezzel a szituval?
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?