Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia..nekem előtte 1 nappal jött meg és nem halasztották el a műtétemet..
Kombinált mell és hasplasztikám lesz jövő hét szerdán. Hétfőn kellett volna megjönnie, de még mindig semmi?!?! Kicsit érzem a hasamban a bizsergést, szóval reménykedek… De a kérdésem az lenne, hogy szerintetek halasztani fogják-e a műtétet, ha mégis az idő alatt meglenne…?
Szia..nekem semmi bajom nincs..jó nélküle..nem ducibb a varrás felett mint mikor rajtam volt...kicsit még nekem is duci de azt mondja a doki hogy türelem😁
Egy hónapja volt a műtétem... repül az idő! 1 hét múlva kontroll.
Milyen haskötő nélkül?
Ma van az első napom nélküle..este megírom milyen😁
Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz, én félek tőle, de majd elmeséled....
én sem mertem volna levenni...annyira fontos mindig azt mondják..de holnap lesz az 1 nap hogy nem veszem fel..kiváncsi leszek milyen lesz nélküle
Szia! De hordom a haskötőt, nem mertem levenni, de sokkal lazábban, mert túl szoros volt. Viszont a köldököm most nem váladèkozik,legalábbis èn nem látom.
Szia...jobb hogy kitisztította mosmár csak jobb lesz...ne aggodj fel a fejjel..sajna ez alkati kérdés..
Szia..ez azért olyan fura..valamelyik doki azt mondja 1 percre se vedd le...valamelyik meg hogy nélküle jobb...számoljuk a napokat mikor tellik le a 6 hét ...pedig 1-2napon nem múlik semmi..és most nem hordod??nem fura nélküle??
Ma kiesett az utolsó varratom 😀
Köszi szépen a biztatást. Ma elmentem egy másik dokihoz, mert Pestre csak pénteken tudok menni és nem mertem addig várni. Lekezelte, átkötötte és nem javasolta haskötő viselését, mert azt mondta túl szoros és emiatt van a váladékozás.
Gennyezett és folyt belőle és ezért inkabb felnyitott hogy kitisztitsa. .Mert cső már nem volt benne .
Szia...a köldököm nekem is váladékozott nem volt lázam se hőemelkedés..felhívtam a dokit másnap fogadott és antibiotikumot adott...holnap leszek 6 hetes és semmi gond..
Sziasztok! Ma írok ide először és szeretnék tanácsot kérni. Február 5-én műtöttek- hasplasztika izomvarrással - jövő szerdán lesz a varratszedés, de tegnap este észrevettem, hogy a köldököm piros és váladékozik.Se lázam, se hőemelkedésem nincs és nem fáj semmim. Szerintetek mit tegyek, mert a dokihoz pénteknél hamarabb nem tudok eljutni.Arra gondoltam, hogy itt helyben is van plasztikai sebész, talán segítene.
Hát mostmár csak túlleszel a nehezén és vegre élvezheted a végeredményt..de azert kellett újra műteni mert szétnyílt??Én holnap leszek 6 hetes..várom már ..úgy veszem le a haskötőt mint a csuda😂😂
Mielőbbi gyógyulást kívánok.
Egyenlőre még a kórházban vagyok... csovel a hasamban..De reméljük mostmar jó lesz..
Ma voltam konzultáción. Nincs sok jó hír. Fogynom kell még 10-15 kilót (mondjuk sejtettem). A nagyobb gond, hogy ki kell vetetnem az epekövemet. Ezt azért nem tettem eddig, mert 15 éve nem okoz gondot, ellenben a közvetlen környezetemben többen nagyon rosszul járták az epeműtéttel, volt aki meghalt, másokat többször újra kellett műteni, volt aki megúszta pár hét intenzívvel. Úgy néz ki nem halogathatom tovább, ha szeretnék megszabadulni a kötényemtől. A cicit megcsinálná most is, de azt meg nem akarom így, hogy még fogynom kell...
Debrecenben műtöttek valakit?? Köszönöm szépen előre is!!
Szia örülnék, ha ennyiért nekem is megcsinálnák ez baráti ár. Amúgy a doki akihez megyek a megyei kórházba végzi a műtéteit ő sem egy magán klinikán praktizál. Az égés-plasztikai osztályon dolgozik egyébként és kb. már 30 éve praktizál, de még van 3 hetem a konzultációig.Örülök, hogy ilyen kedves voltál és megosztottad velem az információt.
szia..nekem is volt mar mandulagyulladásom az szerintem elmúlik addig mivel 2-3nap antibiotikum szedés után mar nem is érzed csak ugye végig kell szedni..
28-ÁN lesz a kombinált műtétem, de ma tüszős mandulgyulladást diagnosztizáltam magamon😩
Holnap reggel doki és hát akkor antibiotikumkúra 9 nappal a műtét előtt...
Veszélyben az időpontom????
(Termeszetesen holnap doki utan hívom a plasztikai sebészemet)
Szia!
Nekem tb alapon csinálták Pécsen a Honvéd kórházba és nem voltam bent 1 hétig. Csütörtökön műtött és szombaton már kivette a csöveket és haza is mentem.Nem volt semmi váladékozás és semmi gond..:)
Szia..és már a 2 -ik műtét után minden rendben volt???mert azért ujra kés alá feküdni gondolom borzalmas lehetett...
Én magánba voltam igaz másnap hazadobtak cső nélkül és hál istennek nem volt semmi gond..ez a cső dolog alkati kérdés..volt akinek 1 hétig volt benn és ugyan úgy sajnos szétnyílt a sebe hiába volt benn egy hétig a cső..de államiba miért kell 1 hétig benn lenni ha magánba 1 napig??
Szia! én kórházban voltam, nem magánban, de nem tb támogatott műtét volt, így 340 e Ft volt. Nekem tavaly szeptemberben volt a műtét, de ha magánba mentem volna akkor 600 lett volna. Én azért döntöttem az állami kórház mellett, mert inkább bent fekszem 1 hétig csővel, mint hazadobjanak 1 nap után gyengén, és magamnak adjam a véralvadásgátlót.. nagyobb biztonságban éreztem magam kórházban :D ráadásul az altatástól olyan kába voltam 2 napig, h nem is tudom, mi lett volna velem, ha másnap hazaküldenek.. felállni nem bírtam, annyira szédültem. Amúgy a hasam, a vágás nem fájt, az abszolút egy bírható dolog, inkább mint egy izomláz..
Sajnos újra kellett műteni mert lett egy talyog és inkább felnyitott újra a doki és kipucolta mert csak egyre magasabb lett a lazam es nem javultam csak egyre rosszabb lett .. :(
Nekem 3 napig volt a cső bent de kb semmi nem jött azért döntött a doki a kihuzasa mellett..
Elolvastam...jó volt😊😊köszönöm
További ajánlott fórumok: