Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Új bejegyzés és kép a naplómban.
Sziasztok ! Az lenne a kérdése ki milyen haskötőt használt. A műtétem május 23-án lesz és nekem lipoelastic márkát ajánlották, de melyiket válasszam az oldalmerevítőset vagy a teljesen rugalmas változatot?
Sziasztok! Valakinek van tapasztalata vákumos masszírozóval kapcsolatban? A bőrgyógyász javasolta, hogy próbáljam ki.
Szia. Köszönöm szépen!
A hasszorito bugyit te meddig hordtad?
Én nem találtam olyat ami tényleg szorít is.. A haskötőt ma vehettem le, nem éreztem hogy rossz lenne de talán picit pufibb lett estére a hasam.
Én is a körömvirágkrémet használom a mióta beforrt a seb. Áttértem kb. 3 hónaposan a bio oil-ra, két dobozzal elhasználtam, de jó érzés volt visszatérni a krémre. Most ritkán használom az olajat már, csak ha maszírozni akarom. A bőr simább lesz tőle, nekem még így is sok a striám és gyenge nagyon a bőröm köldök alatt. Úgy vettem észre az szebb lett tőle, nem annyira fonnyadt, mint volt.
Szia. az én orvosom dr. Jósvay János, én elégedett voltam vele. A Szent Imrében mut, de van magánpraxisa is.
Eddig én is körömvirágoztam,de most váltanom kéne. Megpróbálom ártani nem árthat.
Sziasztok. Esetleg tudna nekem valaki abban segíteni, hogy esetleg hol vállalnak alsó törzsplasztikát? Előre is köszönöm :)
Szia!
Én használtam egy ideig, van még belőle néha még ezzel maszírozom, issza a heg nagyon. Szinte locsolom rá annyira. De leginkább körömvirágkrémmel kenem.
Nem tudom, hogy ettől e, de nekem szép a hegem.
Kíváncsi vagyok majd az eredményre :)Hipertrófiás a hegem és olvastam,hogy ez egy csodaszer.
Szia! Én most vettem és kezdtem el használni kb 1 hete..remélem használni fog..:)
Sziasztok,
hasznalt valaki a bio oilt?Ha igen mennyire jó a hegekre?
Sziasztok!
5 hete műtöttek. Kell a haskötő után hasszorító bugyit hordani? Hol lehet jót kapni amit sportoláshoz is tudok hordani?
Aki nagyon elégedett volt az orvosával elküldenie nekem a nevét? Lehet, hogy szükségem lesz még műtétre, de váltanék orvost..
Szia
Tavaly aprilisban műtöttek és még mindig érzem a hasamat.
Szia! annak idején én is nehezen váltam meg tőle, de aztán a 6.-ik héttől váltottam hasszorito bugyira, aztán elhagytam azt is ;)
TB-s műtétem volt. Én is szerettem volna mellműtétet, de nekem sem vállalta együtt. Bármit megkérdezhetsz tőle, válaszolni fog, nem ködösít és még humora is van.
Sziasztok! Nekem 2011-ben volt egy nagy hasplasztikai műtétem, hasizom varrással. A műtét esztétikailag nagyon jól sikerült, viszont a hasizmom nagyon elgyengült, mind a mai napoig fájdalmas a felülés stb. Ráadásul pici zsír rakódott már le a területen, ami nagyon feszíti is a hasizmomat. Van esetleg valakinek hasonló tapasztala?
Jaj de jó! Köszönöm hogy írtál, nála voltam konzultáción, csak úgy "vakon", nem láttam még tőle munkát, de valahol el kell kezdeni (ismerős ismerőse megy hozzá műtétre úgy került képbe).
Nekem is hasplasztika lenne első körben, mert nem vállalja együtt a cicikkel. Szimpatikus volt, de ez magában még kevés.
Nagyon örülök hogy a tied jól sikerült és jól vagy. Megkérdezhetem hogy TB-s vagy fizetős volt?
Szia! Ő műtött február 5-én! Hasfalplasztika volt, izomvarrással. Nagyon korrekt, kedves, türelmes, odafigyelt mindig arra, amit kérdeztem. Nagyon szépen megcsinálta a hasamat. Hétfőn leszek 4 hetes és gyakorlatilag csak egy rózsaszínű csík látszik. Mindig minden kérdésre válaszol, nem siettet.Örülök, hogy őt választottam.
Dr Kovács András Honvéd kórház. Van valakinek tapasztalata, vagy láttatok munkáit?
Sziasztok, még új vagyok itt a fórumon. Kicsit több mint 50kg-t fogytam, 130-ról 76-ra. Szerdán meg is kaptam a beutalót a háziorvostól a plasztikára. Azóta nėzegetem a netet, ės nekem dr Varga Zsombor tűnik szimpatikusnak a Szent Imréből. Van valakinek tapasztalata vele?
Has ės mellkas plasztikára mennėk.
25F
Szia..én 4 hetesen mar csak nappal hordtam 6 het után egyik napról a másikra letettem nem is hiányzik mar fürdök sőt tegnap úsztam is..próbálj meg élni nélküle..
Ma azt mondta a doki, hogy már nem kell hordanom a haskötőt (5,5 hetes vagyok) csak sportoláshoz.
Szerintem kicsit korai, hogy ne hordjam.
Új bejegyzés és kép a naplómban. Ma láttam először megújult testem. :)
Köszi a tippet! Mennyibe kerül?
Most kezdtem el megint vitaminokat szedni mert érzem hogy kell a vitamin mivel most nagyon nem viszek be mert alig eszem...cink c-vitamin E vitamin ezeket szedem de még csak 4nap ja. . Előbb kellett volna csak nem volt lelkierom ezen gondolkozni..
Cinket szedsz? Nagyon fel tudja gyorsítani a sebgyógyulást...napi 2-3 kapszula,legjobb az Loptizinc....
😊 köszi. Én kopogtam is. Harminc-x kiló fogyás után lesz első körben nagy hasplasztikám április derekán.
Sziasztok! Marcius 21-en lesz a hasplasztikam zsirleszivassal egyutt. Akit erdekelnek majd a fejlemenyek kopogjon a naplomba.
Orvosom: Pataki Gergely
Valamit, tapasztalatbol fakado tippeket szivesen fogadok :)
További ajánlott fórumok: