Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
egy év még sok idő !
Megnéztem a képeid, nagyon szép gyerekeid vannak!
Köszönöm!
Nem bírtam megünnepelni, mert még akkor terhes voltam,pedig megakartam! Áprilisban voltam 30.
Szia !
És megünnepelted a 3-ik x-et?
Nagyon helyes a kisfiad!
Én 21 voltma mikor Evi született, és most 32 évesen jött a második. De bevallom akkor könnyebbenvettem az akadályokat mint most.
De lhet hogy annak a sok rossz dolognak is köszönhető ez, amit Evivel átéltünk.
Én azt mondom mindig az a legszebb korunk ahány évesek vagyunk :)
De igen én most érzem érettnek magam a feladathoz.
Sziasztok!
Nem sokkal vagyok harmincon túl, de túl vagyok!
Nekem 4 hónapos a Bazsikám!
Szia Mandula!
Az a lényeg hogy túl vagy a harmincon!
Igen kell adni az óvónőkenk egy értékelést a gyerkőcről, de ezt már az ősz folyamán felméik, és ennek függvényében döntik elaz iskolaérettséget is.
Szia!
Most vagyunk a legszebb korban. Én nem is akartam harminc előtt szülni.
Sziasztok!
Engem nem hívtak, de idetaláltam:) Én már jóval túl vagyok a harmincon:)
Ha jól értettem, nem is azon gondolkodik, hogy menjen-e oviba a kisfia, hanem azon, hogy maradjon-e még egy évet, nem?
Bár tapasztalatom nincs benne, szerintem 1 év alatt még nagyon-nagyon sokat fejlődnek a gyerekek. Ráadásul szerintem tavasszal az óvónőknek is kell adni valamiyen infót a gyerekről, hogy érett-e az iskolára.
Szia !
Mi már ismerjük egymást, hogy vagytok?
Téged nem zavar?
Bár még egyelőre engem sem, amíg közelebb vagyok a 30hoz!
Szia drága!
Miért baj, hogy 30-on túl vagy?
Szia !
Ne aggódj, a nagycsop. arra jó hogy felkészítse a gyereket a sulira, és mindenhol vannak kicsit félénk gyerekek.
Az én lányom aug-ban töltötte a 7. évét most elsős!
Neveld nagyfiúsan, megjön az önbizalma!
Sziasztok!
Banya hívott meg, és harmincon túl vagyok sajna.
Akkor már nincs mit gondolkodnotok, mert a suli előtt min. 1 évet kell oviba járnia a gyerkőcnek!
És tuti ha közösségbe kerül és nemlesz ott melette anyuci, akkor megnyillik majd.
Nekem van egy nagylányom aki majd 4 éves volt mikor oviba került, mert decemberi születésű, és csak a köv szezonba irattuk oviba.
Bevallom a gyerektáraság már kellett neki, mert addig csak mi felnőttek vettük őt körül, és rá kellett döbbenie, hogy nem csak az van amit ő kar, és kell tudnia alkalmaszkodni a többi vele egykorúhoz is.
Én még azt javaslom neked, hogy ne add vegyes csoportba, mert nekem Evi odajárt és nincs jó tapasztalatom róla.