Harmincon túli babázók gyertek csevegni (beszélgetés)
valahogy edzeni kell!
én már alig iszom. jó azelőtt se sokat, nem vagyok szittyós, de hétvégén söröztünk vagy boroztunk a haverokkal. Bár még szoptatok, ez is benne van a dologban, de nem is kívánom!
Csatlakozom az elöttem szólóhoz, aki nem bírja ne ígyon!
Na jó egyszer -egyszer lehet!
Szia!
Nems zünt meg, csak nyitottak maguknak egy titkos fórumot! Maguknak a régi magnak.
Ne vágasd le, csak lépcsőzetesen!
nekem is már kéne menni fodrászhoz, iszonyat hogy néz ki!
Nálunk is alszanak a lányok.
Apa fürdik.
Nagyon beteg volt a Károlyod? azért bírta a melót?
Néha Laci is szenved ez miatt, szokta magát sajnáltatni!
Sziasztok!
Én is megjöttem.....csend és béke honol nálunk!
A férjem is alszik mint a mormota....ugye-ugye....sok volt a tegnapi móka!:D:D:D
Sziasztok!
Én is ideértem!
Üdv. mindenkinek, meg aki még nem járt itt.
Ismerős mindenki!
Sziasztok!
Húúúú, már annyi fórum van, azt se tudom, jó helyre jöttem-e?! :-)) A másik akkor megszünt?
Ez jó!
Te sem tudsz könnyen újításokat véghezvinni magadon?
Szia Eri!
Köszöntelek köztünk. Örülök, hogy elfogadtad a meghívásomat. REmélem sűrűn jössz majd mifelénk is.
És egyben kösöznteném Gyémántot is a 7. hónapfordulóján!
Helló! Hazaértem a fodrásztól!
Hosszas vacillálás után hosszú maradt a hajam!
De ezt már nagyon unom...
Sziasztok lányok!
Köszi Banya a meghívást..:))
Majd ide is igyekszem jönni!
Látok "ismerős" arcokat is..:))
Csak bekukk, és este jövök!
Ujjakat izzítani!
Sziasztok!
itt vagyok, csavarogtunk délután aztán mentünk Eviért a suliba. A kisasszony zokon vette, hogy Apa is jött velünk és mégis gyalogolni kell, akkor minek apának a jogsi? Mondtam neki leütöm a fejedről a sapkát, tessék sétálni, egész nap koptattad a padot! Persze hazáig rohangált, közben beszélt már a nyelve lógott mire hazaértünk!
Én is itt vagyok, de nem sokáig, mert megyek lassan vacsorát csinálni, aztán meg fodrászhoz! 2 hónapja nem voltam, úgyhogy rámfér!
Én sem leszek csak fél 9 után kb.
Oké,sztem én se leszek előbb....
Éva hol lehet?
Na nálunk meg én vagyok az anyja, mert én etettem mikor kicsi volt,és én voltma vele egész nap, én vittem le sétálni. Így ki sem tudom vakarni őt sem a seggemből.
Ezért is lehet féltékeny a kicsire!