Hármas sex? (beszélgetés)
hát most nálunk ez az időszak kezdődik...csajoknak előkészítők..nyelvvizsgák...érettségi..ballagás...felvételi...egyetem...és szeretnénk ha nem úgy csupasz popsival indulnának neki világnak ahogyan mi :( de hát nincsennek jó kilátások...
Na most, hogy már mindenki tudja, hogy néz ki a másik, milyen érzés beszélgetni egymással?
Változott valami, h tudtok arcot kötni a névhez és a hozzászólásokhoz?
Ezt én se hiszem biztos másik fórumon beszélget vagy kipurcant a gépe.Na ha már mindenki látott le is veszem a képeket.
nem az a fajta... szerintem eltévedt az oldalon...neeem...ügyes ő.. vagy gyönyörködik :)
Volt időszak nálunk is, nagyon ki kellett számolni minden fillért.
Én is azt szeretném jobban de sajna eddig nem volt rá pénzünk.De tavasztól lesz.
Megírtam Dewnek, hogy hol talál rólam fotót. Szerintem megtalálta és elmenekült. :D
Ááááá, én csak próba után vásárolhatok ruhát, vagy varratok.
jó én is szeretem a rendet...ha egyedül vagyok élvezem is de amint hazaér a sok rendetlen vége...de nem baj, nem csinálok gondot belőle ...voltam rendmániás is...hát sárkány egy időszakom volt...dew hová tünt
Nekem sem találtál el mindent, de elég jó az elképzelés.
Én ritkán találok olyat aminél úgy érzem hogy "na ez én vagyok" De ha találok az éveken át kedvenc.Tezs-veszen vásárolok magamra már 2éve meg a gyerekekre is.Így sokkal olcsóbban kijön és azért van sokszor hogy a minősége a ruháknak túltesz a durin is.
Azta jól mellé trafáltam:))))))))))))))))))))))))))))Pedig a külsőd alapján rögtön ez ugrott be.Viszont ahogy beszélgettünk abból nem éreztem:)))
Porcica azért itt is akad, bár eléggé üldözve vannak. Bútor is vár cserére, lassan dolgozik az asztalos, már kétszer jött el lerajzolni, felmérni, milyet szeretnék. Ruhában nem ragaszkodom a márkához, csupán legyen az egyéniségemhez, alkatomhoz illő.
verocska! most egy tanyán élek...ahol a kutyák ki be mászkálnak mert hideg van...öt kutya...nem zavar..napiszinten bogyózom a lovak alatt a sz@rt esténként mert a párom nincs itthon...thermogumicsizma és pufidzseki az ideális öltözet...napközben egyenruhában járok a cég biztosítja a többi cuccom viseletes mert két lányom nyúlja le és nem vigyázz rá egyáltalán...és ez nem önkritika ez a valóság :)
A kép alapján téged én egy igényes környezetbe tudlak elképzelni elegáns szép bútorokkal sehol egy porcica.Nálunk ellenben a bútorok cserére szorulnak nem beszélve a szőnyegről.Négy gyerek leharcolta.
Porcica előfordul takarítani minden nap kell mert akkor úgy nézünk ki mintha hetek teltek volna el...szóval zért vagy más klasszis.A ruháid szerintem igényes márkás darabok az enyémek....
szóval most gyakoroltam egy kis önkritikát:))))))))))))))))))
szerintem egy klasszis...és beszélgetni is jó
Ha te is más klasszis vagy mint én.És ez az érdekes hogy mégis jót beszélgetünk.
Valamiért én is úgy gondolom hogy magas elegáns vagy.a styílusod a "beszéded" alapján.MAgas egyenes hosszú haj barna nem festett.
Annyira nem. Ha megtaláltál majd meglátod.
bocsi a sorrend nem fontossági... béndzsa voltam
Ja! És még mosolygós is vagy!
Mint a Lysianthus virágot! :)
Kedvesnek, szépnek, szerénynek.
Külsőleg: talán barna egyenes, rövid, vagy fülig érő haj, zöldes-barnás szem, normál testalkat, kb. 170 magas, aki szereti az elegáns ruhákat, így is öltözködik (kosztüm, vászon nadrág csinos blúzzal).
Na? Nagyon mellétrafáltam?
Olvastam. Mielőtt megkeresnél, kérem, hogy milyennek képzelsz el! :)
Elküldtem. Fenn vagy valamelyik oldalon?
Túl nagyok a fotók, nem engedi ide föltenni. Más oldalon megnézhetitek.
Aki kéri, írom priviben hol.
dew te tudsz a gyerekeidről?
További ajánlott fórumok: