Hármas sex? (beszélgetés)
Azt írja, h olyan licitáljon rá, aki egy héten belül utalni is tudja a pénzt, különben negatív minősítéssel újra árulni kezdi.
Én ezekhez nem értek. Pl. a licitálós dolgok: komolyan mondom, a sok marha, mert nem tudok rájuk mit mondani, üzletben, újonnan olcsóbban meg tudná venni, mint itt, már túllicitálják az értékét, és még csak felpróbálni sem tudják. Megéri? :D
Én meg hogy jártam:
Vettem gold filled arany ékszerszettet 901 ft-é. Ez nem arany hanem a felületbe bele van préselve az arany ezért tartós elvileg nem kopik:))) mindenesetre ezt a fajta ékszert el bírom viselni.A sima aranyozott biszuktól fél órán belül bedurran a fülem.De ettől nem.Szóval úgy néz ki mint az arny de nem az.Tehát vettem 901-é nyaklánc karkötő füli szettet 901 ft-é
szépen meg is jött.A fülivel nem volt gond de a nyaklánc karkötő kapcsa gyári hibás volt.Visszaküldtem a karkötőt nyakláncot a fülit megtarthattam,felajánlott cserébe egy nyaklánc füli szettet de ez sima nyaklánc rajta egy rózsaszín cirkónia medállal ha adsz email címet átküldöm a képét mert küldött róla.ÉÉÉs a szettet külföldről újra megrendelte és az egész szettet ajándékba elküldi nekem.Most mond meg hát nem jól jártam????
Böngészek a Teszen, és beleszerettem egy felsőbe. Fix áras, szállítással együtt 2820,-.
És nézd meg, még ezt is sajnálom magamtól, mondván: nem költhetek most ennyit sem magamra. :(((
Látod, itt jön a spórolós hülyeségem. :(
Ahelyett, h elajándékoznám (régebben ezt tettem), inkább eladnám, mondjuk a teszen. Áááá, inkább elajándékozom valakinek. Úgy is jön a Karácsony, hátha örömet okozok valakinek vele. :)
Teszen én még sosem vásároltam, nem mertem. :( Pedig sokan mondják, h jó dolgokat ki lehet fogni, egészen jó áron. De valahogy én is úgy vagyok vele, h szeretem felpróbálni a ruhákat, látni magamon, h hogy áll, stb.
Viszont nekem vannak olyan ruháim, amiket szívesen eladnék, jelképes összegért, csak meg szeretnék szabadulni tőlük. Nem azért, mert rosszak, mert szerintem nincs bajuk, csak már kb. 3 éve nem volt rajtam egyik sem, és nem valószínű, h ezek után egyszer is felvenném, így ne álljon a szekrényemben. Így is, mikor ott állok a nyitott szekrény előtt, h mit vegyek fel, mert egy rongyom sincs (ugye lányok, Ti is ismeritek ezt az érzést???!!! :D:D), akkor szokott a párom egy jót mosolyogni, h de hát tele van a szekrényem ruhákkal. Mondtam is neki múlt héten, h minden olyat kihajigálok, amit tuti nem hordok, majd akkor megnézheti, milyen kevés ruci marad a szekrényben. :)
De azt úgy sem látod, ha elpirul vki. :)
Írj nyugodtan regényt, én szívesen olvasom! :))
Nálam is az az időszak jött el, h mindenre kiszámolom, mennyit lehet költenem.
Az elmúlt két és fél év nem erről szólt, bár nem szórtam a pénzt, nem volt ennyire spórolós. De most muszáj kicsit összehúzni a nadrágszíjat, szeretem, ha van egy kis tartalékom, ami most kifogyott. :( Mindegy! Nem panaszkodom, hisz nem áll jól a negatívoskodás, hiszem, h január, február, március körül egyenesbe jövök. :)
Én ruhát ritkán veszek magamnak, legalábbis az utóbbi időben egyáltalán nem vettem. Régebben sokat turiztam, nagyon jó cuccokat fogtam ki, és meg nem mondtátok volna róluk, h turis ruhák. Már nincs rá lehetőségem, sajnos.
Volt olyan, h egy-egy pesti kiruccanáskor egy üzletben (Je.ns Club) bevásároltunk, nagyon jó akciókat fogtunk ki, és olyan ruhákat találtam, amikben jól is éreztem magam, hát nem bezártak ezek az üzletek? Annyira sajnálom, mert tényleg szerettem, máshol nem is vásároltam. Úgyhogy amíg nem találok ehhez hasonló üzletet, ahol jó áron tudok cuccokat venni, nem fogok vásárolni. :)
Hétvégén is húgommal szétnéztünk két helyen is, a T.scoban találtam jó felsőt, tetszett a színe is, a fazonja is, de hibás volt az anyag egy helyen (nem volt feltűnő), de úgy már nem ért meg 3500Ft-ot. Lassan már túlzásba viszem a spórolást, illetve inkább azt, h mindenre sajnálom a pénzt. Olyan leszek, mint apukám, ő is képes volt régebben 5 különböző boltot végigjárni szombat reggelente, mert az egyik helyen a kenyér volt olcsóbb, a másikon pedig a tej. :D