Hármas sex? (beszélgetés)
Na most jót nevettem...
Nekem is van sólámpám, de engem nem hogy nem izgat, kifejezetten nyugtató hatással van rám a fénye. :D
Mi több kisebbik gyerekem szobájában is van. Azzal a céllal szereztem be, mert azt hallottam, tisztítja a levegőt és célszerű az elektromos dolog és az ágy közé elhelyezni. Én erre vettem. :D
Egész nyugodtan írhatsz.De mit is nem akarsz írni?
A nővér ruci sem lehet rossz, majd legközelebb azt veszek.:)
miert ne?egyszer elunk.bar jomagam nem probaltam ki.
Mi is sok síkosítót kilőttünk már. Volt amelyik ragadt, volt amelyiket állandóan vízzel kellett használni, hogy jó legyen. Én is többször használom a nyálamat, de néha a síkosítót is bevetem.
Mindenáron fekete rucit akartam legutóbb venni, de csak piros volt, mire be tudtunk menni a boltba. Nem bántam meg, hogy csak piros volt.:)
Nálunk se kéne h legyen sólámpa, mert csak porfogó... Nem használjuk semmire sem.
Illóolajat még nem próbáltunk, szexi rucit már inkább. Szeretem bevetni egyiket-másikat. :) A hatás természetesen nem marad el. :P
Először a hely... :P
Aztán a hármas?!?! :D
Igyekeznék én béjbee, de ha én ugy irnék, egy hétig le se szállnál szegény rudikádról :-)A családra is tekintettel kell lennem :-)Még el lennének hanyagolva a sok kex miatt :-)Nálunk se főtt meg a székelykáposztában a gersli miattad :-)heee :-)
Lehet, hogy ezt nem kellett volna leírnod.:))))
Cserébe kérdezhetsz valami pikánsat tőlem.
Na ellépek ebédé és a fiúké hamarost leszek fél óra kb. addig dewike tessék utolérni és rendesen kifejteni a véleményed.Nem akartam így rákérdezni de mégis csak érdekel.
Én most beismerek nektek valamit. 4gyerek után is szeretem olvasni a romantika tiffany szerelmes kis újságot könyvet ki minek nevezi.ezek rövid 100-120 oldalas történetekl.A gyerekek miatt nincs időm nagyon hosszabb könyvet elolvasni meg türelmetlen vagyok na nem azért hogy a szexelős részhez érejk:)) hanem nekem a vége hogy "minden jó ha vége jó" a boldog vége jó érzést ad.És ha már az életembe nincs is romantika legalább olvasok róla:))))))))))))
Nem, illatosításra. Van szantál, ylangylang, jázmin illatú. Masszázsra szilikon bázisút használunk. Nekünk az jött be, mert nem ragad és síkosítónak is nagyon jó.
Masszázsra vagy mire használjátok?És hogy hat?
Hékás ne két szóval szúrd ki a szemem.Terjedelmes vallomást vártam tőled és őszintét.Mit éreztél? ? ?
Ez az hogy szeretném tudni!!!Deeewwwiiiiiiiiiii
Nálunk nincs sólámpa, de nem is kell.:) Mi inkább illóolajat használunk és ha olyankor a párom felveszi valamelyik szexi ruciját......:)
Mármint a hármas vagy a hely?
Pont erre jöttem rá.Nem is bántam meg :-)A vöröss is meg volt :-):-)
Nálam is ez van ha ráhangol.Akkor nagyon kívánom és szinte bármit megtennék neki amit kér.Mert ilyenkor ha totál rá vagyok indulva nagyot élvezek és annak egyenes következménye az orális rész a részemről.Azt pedig nagyon szereti.De ha azonnal lényegre tör akkor szex közbe igyekszem utol érni és nem tudok a szexre koncentrálni igazán.Naaa már megérte veletek beszélni ezt még sose gondoltam így végig.Mondani is fogom a kedvesemnek,hogy magának köszönheti a kevés szexre való ingeremet.Na ezt jól megfogalmaztam mi?
Persze, h értem. De lehet, h ő úgy gondolja, ezzel fejezi ki, h szeret. Hiszen kíván. Ha kíván, akkor szeret. :) Ezzel fejezi ki, h bármikor képes lenne szexelni. :D
De jó ember ő, idővel megtanulja, h nemcsak ezzel lehet kifejezni a szeretetet. :)
Én leginkább azt szeretem,ha már szét akar tépni a kedvesem :-)na akkor adni szabad útat a kibontakozásnak :-)
Készitsetek elő egy rózsaszín sólámpát csodás látványt ad :-)Hamarosan kész lesz a szerelem szentélye :-)Hatalmas ágy, .Kis bárszekrény,csoki, stb.Vénusz is irígykedjen. Talán még Ámor is kiveszi albérletbe :-):-)
Látod Zsanci most nekem kellene lottózni tudtam hogy dewi nem hagyja ki ezt a magas labdát:))))))))
Ahha visszaolvastam.Azt elég jól vissza tudja fogni de ha nem vagyok ráhangolódva akkor ő hamarabb beizgul akkor visszafogja magát hogy utolérhessem izgalmi szintemmel.De mire én odaérek ő nagyon lehiggad keménymarad de kell idő neki hogy újra forrpontra jusson,és mire ő odaérne nekem végem vagy én is visszafogom és akkor én zökkenek túlságosan vissza.Viszont az se jó ha túl hosszan kitartom a forrpontot mert akkor gyors orgazmusom van de az nem olyan jó sőtt .....
Én a nyelvecském kellemesebb re alkalmazom :-)hmmm :-)
Nem azzal van a gondom olvasd tovább dewikém még messze vagy.
További ajánlott fórumok: